► Acrobaatin hahmoset ◄

Siirry alas

► Acrobaatin hahmoset ◄

Viesti  Acrobicy lähetetty Pe Helmi 25, 2011 1:49 pm

Ihan vain kaikkien tiedoksi, että olen itse tuo :-Ananas-: ++ en siis todellakaan kopioi kuvia keneltäkään. drunken

✖️ Cooper Sean Anthony Surrouf. ✖️✖️ Etunimi on tuulesta revitty, alun perin Cooperhan on sukunimi. Toinen ja kolmas taas omistavat jonkinmoisen historian. Nimittäin Sean oli Cooperin äidin (Wendyn) ja isän (Peterin) esikoinen, joka eli vaivaiset kolme päivää, kuoltuaan lopulta hapenpuutteeseen. Anthony taas oli Wendyn edesmennyt isä. Cooper kantaa onnekseen Surroufin suvun nimeä.

✖️ Joskus kutsuttu lempinimillä Cope ja Cap, muttei sinänsä omista lempinimeä. Toki voit kutsua häntä millä vain nimellä.
✖️ Syntynyt 29. heinäkuuta Yhdysvalloissa, Garyssa, Indianassa, vuonna 1991, näin ollen hän on siis horoskoopiltaan leijona ja iältään 19 vuotias nuori mies. Kiinalainen horoskooppi merkki on näin ollen vuohi.
✖️ Heteroseksuaali.

LUONTEELTAAN HÄN ON (kuten horoskoopit kertovat) esiintyvä ja temperamenttinen, muttei suinkaan pulskea. Esiintyvänä tarkoitetaan sitä, että Cooper saattaa vähän kehua itseään ja esittää hauskaa. Ei Surroufin pojankloppi silti joka kerta yritä esittää, hän ei nimittäin halua saavansa huonoa mainetta. Esityksestä huono maine ei tosin aina synny. Temperamenttisuutta saattaa säikähtää, sillä joskus oikein vihapäissään hän huutaa naama punaisena sille, joka aiheutti ärtymystä. Yleensä sen jälkeen hän silti häpeää tilannetta, ja vaikeroi itselleen.

Cooper pitää erityisesti lämpimistä väreistä, kuten oranssi, liekinpunainen, keltainen ja kulta. Jotkut sanovat että se viittaa hellyyteen, ja siihen, että tällainen mies on rakastava ja hyvinkin romanttinen, mutta tämä nuori mies ei ole vielä saanut näitä adjektiivejä esille luonteessaan. Joko hän on ujo, tai sitten ei ole ollut kunnon mahdollisuutta esittää näitä elkeitä. Tosin, Cooper on jo miettinyt lahjoja joita antaa vaimolleen, jos joskus saa sellaisen. Hän ostaisi kultaisen kaulaketjun ja korun kivi olisi rubiini tai timantti, jonka lisäksi hän ostaisi auringon- tai sametinkukkia. Joten kai hän jotenkuten romanttinen on, ja kelpaa suunnilleen kaikille, jotka pitävät romantiikasta.

Cooper ei sentään jakele rahaa muille sen takia, että Jumala sanoo niin. Toisin sanoen: Cooper ei usko Jumalaan. Eikä hänessä paista nöyryys tai ystävällisyyskään, muttei hän mikään syntipukki ole, vaikkei ole ihan pyhäkään. Nuorena hänelle yritettiin uskotella, että taivas, sun muut, olisivat totta, ja yhdessä vaiheessa (noin kahdeksantena syntymäpäivänä) hän jopa saattoi uskoa siihen. Hänen lempinimensä oli siihen aikaan Pikkutippa taivasta. Mutta kun hän tuli lähelle kymmenvuotiasta, se usko hiipui, eikä hän enää uskonut siihen kun viidennellä luokalla heillä tuli tiedoksi että ihmiseksi kehityttiin, kuten historiankirjassa luki ja lukee. Hän ei siis enää usko mihin tahansa.

Suhteet äitiinsä ja isäänsä katkesi jo ennen kuin hän muutti kotoaan. Hän oli useasti yötä ystävillään eikä niinkään pitänyt minkäänlaista yhteyttä vanhempiinsa ennen kuin täytti seitsemäntoista. Silloinkin hän vain käski vanhempiensa laittaa tavarat kasaan jotta Cooper olisi sitten valmis lähtemään pois. Hän on siis peräänantamaton, hän pysyi kavereittensa luona kokonaisen vuoden, kävi joskus kotona, muttei koskaan jutellut vanhemmilleen. Hänen kanssaan ei yleensä kannata väitellä, sillä hän ei anna periksi sitten koskaan.

Koulukiusaus teki Cooperista väkivaltaisen, kun hänen kätensä murtui jonkun kamppauksesta. Hän alkoi jäädä koulusta pois, ja kotonakin suuttui ihan pienenpienistä asioista. Hän sai ohjausta terapeutilta, ja rauhoittui kahdessa kuukaudessa, muttei se väkivaltaisuus ihan kokonaan kuitenkaan hävinnyt, vielä se jotenkin asuu Cooperissa. Eli Cooper saattaa olla myös jokseenkin väkivaltainen, esimerkiksi jonkinmoisissa baaritappeluissa, joihin hän tuskin osallistuu, mutta sattuuhan sitä kaikkea elämän aikana. Eli kannattaa joskus varoa tätä hullua psykopaattia (lapsuuden tunteiden tullessa esiin).

ULKONÄÖLTÄÄN HÄN ON lihaksikas, mutta varsin lyhyt ikäisekseen. Hänen jalkansa pituudet ovat suhteellisen kohtalaisesti normaalit, mutta hänen yläkroppansa on hiukan normaalia pienempi, näin pituutta löytyy siis vaivaiset 167cm. Lihaksikas hän siis on, salilla käynyt ja tehnyt vatsalihaksia aika paljonkin. Hän ei halua kerätä huomiota, vaan pitää itsensä kunnossa ihan terveyssyistä, vaikka tytötkin rakastuvat blondiin jolla on hyvä kroppa. Painaa 56kg.

Mies ei pidä pillifarkkuja siitä syystä, että ne näyttävät homppeleilta. Hän pitää päällään yleensä jonkinmoisia kollege housuja, tai farkkuja, muttei millään suostuisi käyttämään esimerkiksi farkkulegginsejä. Eikä hän missään nimessä käytä mitään hienostovaatteita jos on esimerkiksi tapaamassa jotain tyttöä. Hän on sellainen kuin on, ja niin hän pysyykin. Hänen peruskengät ovat Osiriksen sinikeltamustat – kylläkin vanhat – kengät.

MENNEISYYS – NYKYAIKA ✖️ Kun tuona heinäkuun kauniina, 29. päivänä vuonna 1991 Wendy Surrouf synnytti pojan, Cooperin koko suku oli koolla. Seanin kuoleman jälkeen joka poika, joka syntyi Surroufin suvulle, oli tärkeä. Näin ollen Cooper sai vieraakseen pari sekuntia syntymänsä jälkeen hänen isänsä, tätinsä ja setänsä, isoäitinsä, siskot ja lisäksi perheen koiran, Busterin. Kaikki olivat hiljaa seuraavat kolmekymmentä minuuttia, kunnes äiti, Wendy, uskalsi kysyä, mitä nimeä he olivat ajatelleet. Isoäiti Cathorina alkoi ladella nimi litaniaa, jolloin kuitenkin kaikki muut alkoivat nauraa. Nuo kaikki nimet olivat nimittäin tytön nimiä. Hetken mietinnän jälkeen päätettiin, että pojan nimeksi tulisi Cooper Sean Anthony.

Cooper eli normaalin lapsuuden, hän oli koulukiusattu, mutta kasvoi siitä ohi, välillä huonoja numeroita ja välillä hyviä. Sen enempää teidän ei tarvitse tietää. Nykyään Cooper elää omaa elämäänsä onnellisena.

MUUTA ✖️ Cooper on harrastanut tanssia niin kauan kuin jaksaa muistaa, ja taitoakin on saattanut kehittyä. Mies omistaa hieman omituisen huumorintajun, mutta nauraa (ainakin naisen seurassa) melkein kaikelle, joka viittaa huumoriin. Horoskoopin mukaan hänen onnenpäivänsä on sunnuntai, vaikkei se sinänsä eroa mistään muusta päivästä, ja horoskoopin mukaan hän hallitsee kehossa selkää, eikä hän omista mitään vikoja selässä, muttei ehkä voi sanoa kuitenkaan, että horoskooppi on oikeassa tällä kertaa. Horoskoopit ovat siis Cooperin kannalta suunnilleen oikeassa. Alkoholi maistuu, tupakka ei.
avatar
Acrobicy

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 24.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : Kokkola

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa