Renetan hahmoset ✖

Siirry alas

Renetan hahmoset ✖

Viesti  Reneta lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:26 am✖ Gloria Glamour Valentine
x tuhansia lempinimiä (Gloss, Glory, GG)
x puhutellaan joskus myös sukunimellä

✖ Ikää tuolta neitokaiselta löytyy 19 vuotta, vaikka useat kuvittelevatkin hänen olevan parisen vuotta nuorempi. Hän on syntynyt kesäkuun kuudentena, kesän suloisia lapsosia siis ollaan. Horoskoopiltaan hän on kaksonen, joka lehdestä lukee mitä kuulle luvataan, muttei niihin kuitenkaan sen kummoisemmin usko. Sukupuoleltaan hän on siis nainen, seksuaaliselta suuntautumiseltaan bi-seksuaali. Gloria kun ei usko, että kukaan ei voi olla täysin varma, että kykenee rakastamaan vain tyttöä tai poikaa. Niimpä hän kastitsee itse itsensä tuohon klikkiin, kastitkoon muut itsensä miten tahtoo. Nuori nainen ei ole rasistinen homoja tai lesboja kohtaan, muttei pysty ajatella itseään vakavaan suhteeseen jonkun naisen kanssa. Tällä hetkellä hän ei seurustele tosin edes miehen kanssa, sillä tuo on tunnetumpi pienistä säädöistäänsä. ✖

✖ PICC [Taylor Swift]Vaaleat, rintojen alapuolelle yltävät hiukset ovat aina olleet Gloryn pahin kamppailun aihe. Ne kihartuvat mielellään korkkiruuveille, mikä ei sovi hänen pirtaansa mitenkään. Niitä suoristetaan paljon, joka aamu sekä joskus päivisinkin. Ainoastaan juhlavampiin tilaisuuksiin nuori nainen suostuu hiuksensa kihartuvuuden. Väri on aina ollut vaalea, blondi alkuperäisesti. Kerran ne värjättiin toffeisiksi, mutta pian ne saivat platinansa takaisin. Gloss on myös värjännyt hiuksiaan sellaisilla väreillä, mitkä lähtevät kahdella pesulla. Esimerkiksi porkkanan oranssi on testattu, sähkönsinisin raidoin koristeltuna. Voi vain kuvitella, miten järkyttävältä se on näyttänyt.

176 cm on juuri täydellinen pituus GG'lle, jonka koko vartalo on hoikka, mutta lauta hän ei ole. Kyllä häneltä muotoja ja kurvejakin löytyy, niitä osataan korostaakin. Sirorakenteinen, mutta myös lihaksia löytyy, pakkohan niitä on. Jalkalihakset ovat vuosien varsilla kehittyneet paljonkin, nuorempana kun tuo oli kovakin juoksija. Pitkän matkan juoksu luonnistuu häneltä vieläkin, Gloss juoksee viikoittain. Kaksitoista kesäisenä haaveiltiin Olympia mestaruuksista, mutta hän päätti että cheerleading on se, missä hän haluaa voittaa. Tiimissä oleminen ei aina ole helppoa, mutta tämä neiti pitää haasteista.

Gloria on itsevarma, joten pukeutuu sen mukaisesti. Hän pukeutuu tyylikkäästi, sekä ajoittain myös tyylikkäästi - vaikka omaan makuun luotetaan vahvasti. Kaunis mutta seksikäs on avain sana, mitenkään ei paljastella liikaa. Hän tietää miten on sopivaa ja miten ei, joten vanhempienkaan ei tarvitse hävetä tyttärensä vaatetusta. Gloss rakastaa vaatteita, erityisesti kenkiä sekä laukkuja. Hän omistaakin niitä paljon, vaatehuoneesta vaatteet suorastaan pursuavat ulos - jotkut kappaleet ovat olleet yllä vain muutaman kerran. Hän suosii Louboutinin kenkiä, Calvin Kleinin farkkuja, Victoria's Secretin alusasuja sekä Chanelin laukkuja (myös hajuvedet ovat hänen mieleensä). Tuo on myös päättänyt, että Vera Wang saisi suunnitella häämekkonsa - kukaan muu ei kelpaa.

✖ Kun alat kuvailemaan Gloriaa, löytyy sinulta pari avainsanaa. Itserakas, päämäärätietoinen ja fiksu. Nimittäin jos alat setvimään asioitasi tämä naisen kanssa, todennäköisesti kakkoseksi. Nopea päättelykyky ja hyvä mielikuvitus on aina ollut hänellä tärkeää, isältä perittyä. Hän on aina tottunut tekemään sovellettuja kompromisseja, joissa saa itse parhaimmat osingot - hän osaa käyttää järkeään. Gloss rakastaa arvoituksia, ratkaisten niitä mielellään. Pian oikeatkin ongelmat ratkaevat niiden jälkeen, sitä paitsi blondille jää fiksu olo. Aliarvioit hänet pahasti, jos kuvittelet että hän on vain jokin kuvajainen elokuvan kannessa. Ei, hän täyttää elokuvan täydellä roolilla, tehden vaikutuksen jokaiseen katsojaan. Kuin hyvässä elokuvassa, hänestä jää mysteerinen jälkimaku. Kuin hyvässä juonessa, hänessäkin on paljon käänteitä.

Vaaleat hiukset, siniset silmät, hoikka vartalo.. voisiko prinsessaa kuvailla täydellisemmin. GG on prinsessamainen, haluaa kaiken ja saa kaiken. Hyvät suhteet - toisiin lähemmät kuin toisiin - tärkeisiin ihmisiin, joilla on lukiossa jotain arvoa. Hän ei koskaan kuuluisi outcastiin, vaan olisi pinnalla kuin mansikka boolissa. Tuo kuvaus sopiikin häneen täydellisesti, sillä nuori nainen rakastaa suunnattomasti juhlimista. Ilman niitä elämä olisi tylsää, sillä ei hänkään jaksaisi vain kylpeä ylellisyydessään loputtomiin. Gloria pitää tunteesta, että hän on haluttu ja suosittu. Hän pitää siitä, miten kateelliset katseet kääntyvät häntä kohti, kun nainen astuu eteenpäin käytävällä. Hymy nousee tuon huulille siinä kohtaa, sillä hän tietää että hänelle olisi monta kosijaa ja ystävää. Kuitenkin poimitaan pinnalle ainoastaan ne parhaimmat, eikä muita.

Juoruilevaisuus ja salaisuuksienpito - hmm, mitä siitä kertoisi. Kaiken, jos haluat kuulla tuoreimmat juorut, kuulet ne häneltä. Kuvitellen hallitsevansa koulun kuningattaren paikkaa, hän katselee joitakin ihmisiä halveksuvasti, eikä hänen puheensa ole mitään kaunista. Toki opettajat saavat nähdä vain enkelin, mutta todellisuudessa on demoni valloillaan. Juonia punoen tämä päämäärätietoinen neitonen hankkii tiensä niin parhaisiin bileisiin kuin maantiedon kokeen vastauksiin. Gloss osaa käsitellä ihmisiä manipuloivasti, kietoo sormiensa ympärille hurmaten. Flirttailu ja viehkeät eleet ovat osa hänen toimiaan, ei hän niinkään niihin kiinnitä huomiota. Se on sääli, jos joku luulee hänen kaunista hymyään kutsuksi, sillä sitä se ei todellakaan tarkoita. Voi arvata, onko vakavat suhteet tarkoitettu hänelle, vai ei. Muutaman päivän pienet sähläykset ovat pikemminkin enemmän hänen alaansa.


Viimeinen muokkaaja, Reneta pvm To Helmi 24, 2011 2:35 am, muokattu 3 kertaa
avatar
Reneta

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Renetan hahmoset ✖

Viesti  Reneta lähetetty Ke Helmi 23, 2011 9:44 pmGennyfer Celeste Reed
→ Äidiltä peritty Celeste, sukunimi isältä. Ei kaipaa lempinimiä, joten niillä ei myöskään pahemmin puhutella. Nimi on hieman poikkeavampi, mutta läheisimmät ystävät ja perhe saavat puhutella myös nimellä Genny.

→ Ikää on 18 vuotta, syntynyt 29. Toukokuuta vuonna 1992.
→ Bi-seksuaali, sinkkuilee. Eroten kaksoisveljestään Genny on oikeakätinen.

→ Kaksoset ovat kuin yö ja päivä. Neitokainen on ailahtelevainen ja määräilevä, eikä tippaakaan ujo. Osaa ilmaista mielipiteensä erittäin suoraan ja selkeästi, ei puutu sosiaalisuutta laisinkaan. Gennyfer on halveksiva ja vähättelevä niin sanottuja alempi luokkaisia kohtaan, pitää itseään ja muuta kermaa parempina. Niinhän se tuppaakin vähän olemaan, mutta koskaan Genny ei vähättele sellaista, jonka tietää olevan häntäkin korkeammalla.

Cheerleading on opettanut itsevarmuutta ja -rakkautta, pitäähän siinä olla ylväs. Gennyfer osaa toki olla hymyilevä ja aurinkoinen, ja saattaa helposti esittää sellaista. Esimerkiksi opettajille tuo on kuin enkeli, mutta kun nörtti tulee vastaan, saattaa take-away-kahvit lentää komeassa kaaressa toisen naamalle. Eli jos et ole sisäpiireissä, tai sinusta ei ole hyötyä muuten, olet täysi nolla ja arvoton Gennyferin asteikoilla. Jos taasen kuulut piireihin, neiti hymyilee ja nauraa iloisena. Seurapiirielämä on hänelle must, siihen on panostettu ja siellä on pysyttävä.

Juoruilevuus ja salaisuuksien levittäminen on arkipuuhaa, kaikkihan sitä duunailevat. Genny yleensä kertoo toiselle piirin jäsenelle, ja siitä alkaa seurata ketjureaktio. Onneksi harvemmin levittäjää selviää, ja jos, niin kyllä neitokainen suhteet saa jotenkin korjailtua. Gennyfer itse ei osaa olla vihainen, ja useimmiten unohtaa riidat, kuten kaiken muunkin, mitä hän ei luokittele tärkeäksi.

Tiivistettynä, Genny on perus seurapiiri biaach. Päämäärätietoinen, itsepäinen ja juoruileva.


→ PICC [Hayden Panettiere]Genny on saanut isältään tuon kauniisti ruskettuneen ihon, kuten velikin. Heidän isosiskonsa taasen on saanut äidiltä kalpean ihon, mistä kumpikaan kaksosista ei ole kateellinen. Kasvot ovat naisellisen kulmikkaat, ja niissä on tietynkaltaista pyöreyttä. Pituutta Gennyllä on 178 cm, eli aika pitkä nykyaikana, nuoreksi naiseksi. Painoa hoikalla ja muodokkaalla neidillä on 55 kiloa. Podetaan siis alipainoa, mutta se johtuu harrastuksesta : Genny haluaa olla täydellinen cheerleader.

Hiukset ovat oikeasti suklaanruskeat, sekin peritty isältänsä. Gennyfer kuitenkin totesi, että blondit olisivat paremmat ja värjäytti hiuksensa vaaleiksi. Hiukset ovat lisäksi vaalenneet auringossa, joten ne näyttävät luonnollisilta. Yleensä hiukset saavat olla auki vapaa-aikana, mutta koulussa ne ovat useasti kiinni. Harkoissa varsinkin, hiukset eivät saa olla tiellä.

Meikkaus ja vaatetus on hillittyä. Koska ihon hoito on tepsinyt, ei tuo tarvitse kun kevyen sipaisun poskipunaa, kayaalia ja ripsiväriä. Toki riippuu päivästä, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Gennyfer kutienkin arvostaa luonnollista kauneutta.
Vaatetus on siistiä ja klassista. Halutaan näyttää sekä seksikkäältä että kalliilta, ei saa paljastaa liikaa muttei myöskään liian vähää. Vaatteiden valintaan menee aamuisin kauan aikaa, ehkä eniten kaikesta. Tuon vaatehuone on täynnä kaikenlaista, joten valinnan varaa löytyy. Lisäksi onhan hänellä isosisko, jonka kaapille mennään silloin tällöin. Äidinkin kaapilla käydään useasti.

→ Genny on eläinaktivisti ja rakastaa eläimiä, ja neidillä onkin Norwichinterrieri, nimeltä Rex. Hänellä on myös huoneessaan akvaario, pari vuotta sitten Gennyferillä oli myös kilpikonna nimeltä Gabot. Hän on peruskoulujen aikoina harrastanut cheerleaderingiä, kunnes totesi ettei siinä ollut haastetta. Sitä ennen balettikin kuului kuvioihin, mutta sitä ei koskaan kenellekään olla paljastettu, nimittäin streetdance on tehnyt häneen vaikutuksen. Aina jotakin uutta ja häkellyttävää, ei Genny voi sanoa "EI" - miten kukaan ylipäätään pystyisi. Näin ollen hän on tehnyt päätöksen (julmasti vanhempiaan uhaten) sekä tanssinut itsensä kaduille.

→ Oli muutaman vuoden kasvissyöjä
→ Tekee hyväntekeväisyyttä
→ Pitää söpöistä eleistä
→ Haaveilee aina eri urasta
→ Ei pidä punaisesta lihasta
→ Pelkää klovneja
→ Tanssiminen on elämäntapaViimeinen muokkaaja, Reneta pvm To Helmi 24, 2011 2:52 am, muokattu 2 kertaa
avatar
Reneta

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Doutzen Wellston

Viesti  Reneta lähetetty Ke Helmi 23, 2011 11:50 pmDoutzen Nadine Wellston
x Lempinimiä ei ole keksitty (emme laske Donitsi- nimitystä lempinimeksi)

x Ikää löytyy 19 vuotta, syntymäpäiviä vietellään 17. heinäkuuta.
x Syntynyt Oslossa, mutta juuria Ruotsista, Tanskasta ja Amerikasta.
x Heteroseksuaali, ei pysty kuvitella itseänsä naisen kanssa.
x Toipuu vakavamman puoleisesta suhteesta.


Kun alat kuvailemaan Doutzenin luonnetta, täytyy sinun painaa muutama adjektiivi mieleesi. Hän on hyvin sosiaalinen, juttelee mielellään ihmisille. Hymy huulilla tuon näkee lähes aina, siitä on tullut tapa. Nainen onkin sitä mieltä, että vain luonnollinen hymy tarvitaan tekemään ihmisestä kauniin. Hän onkin varsin positiivinen ihminen, optimistisia piirteitä voi löytää paljon. Jopa tuntemattomille ihmisille suodaan suloinen hymy, joka korostaa silmiäkin hymyilemään. Doutzen ei pahemmin mutruhuulista välitä - vaikka pitääkin niitä erittäin söpöinä - joten ei niitä hänen kasvoillaan paljoa näy. Negatiivisuutta hän ei kestä, joten ongelmia yritetään välttää. Pieni valkoinen valhe on myös hyvä hätävara, vaikka useimmiten hän yrittää vain keksiä toisen ajatuskannan asialle. Kaikki eivät voi olla sellaisia, jotka päivittelevät maailman tuhoa - jonkun täytyy ajatella, miten mukavia muistoja saikaan.

Tunteistaan avautuminen ei koskaan ole ollut neiti Wellstonin tapaista, sillä hän ei halua vaivata muita teoillaan. Siinäpä onkin pieni asia, joka hänen täytyisi hyväksyä. Aina ei voi ajatella vain muita, täytyy muistaa myös ajatella itseään. Doutzen pitää asiansa itsellään, sekä päiväkirjallaan - kyllä vain, sitä kirjoitellaan. Nuorena kun tuo kävi terapeutilla, kehotti tuo kirjoittamaan kaikkia asioita vihkoon. Sitä tapaa vieläkin käytetään, monia vihkoja on täyttynyt naisen tunnetulvista. Jotkin sivut ovat ryppyisiä, kun niille on tippunut suolaisia kyyneleitä, mutta ei siitä olla jaksettu välittää. Niin kauan kuin kenenkään muun ei tarvitse huolehtia hänen murheistaan, kaikki on hyvin. Jos lukisi nuo kymmenet päiväkirjat, saisi tietää Doutzenista kaiken. Hän on kirjoittanut yhdeksän vuotiaasta asti, joten tekstiä löytyy paljon. Kirjoittaminen on muutenkin aina ollut hänen sydäntään lähellä, monia kirjojakin tuon asunnosta löytyy. Muutamia novelleja sekä pieniä tarinoita löytyy tunteiden selvittelyn seasta, joten se tuo lisää paksuutta vihkosiin. Hän vain on niitä ihmisiä, joiden on helpompi kirjoittaa tunteistaan, kuin kertoa niistä. Mieluusti hän kuuntelee toisia, sekä neuvoo heitä. Siinä taas huomataan, kuinka hän ajattelee muita, unohtaen itsensä.

Rakkaus on aina ollut iloja ja suruja, pelkoa ja innostusta aiheuttava asia. Tummatukka vieläkin muistaa ihastuksiaan, sekä jotkin ihastukset ovat olleet hänellä jo pitkään. Myös julkisiin hahmoihin on ollut ihastuksia, mainittakoon esimerkiksi Leonardo DiCaprio. Kukapa ei tuota herraa olisi rakastanut, kun Titanicin oli nähnyt. Vähän realistisempiakin ihastuksia on kuitenkin löytynyt, jopa suurempia rakkauksiakin. Doutzen on aina ollut haaveilevaa tyyppiä, satuhäät, kolme lasta ja kissa. Hän on siis kissaihmisiä, vaikka ei sellaista omistakaan - on vain ajan kysymys, milloin sellainen hankitaan. Nainen on keksinyt jo lapsille nimiä, mikä saattaa joistakin olla hieman pelottavaa. Hän vain rakastaa unelmoida, sekä pitää päiväkirjassaan listaa, mitä aikoo elämältään saavuttaa. Tietenkään hän ei heti ensimmäisenä ihastukselleen kerro, että tyttölapsesta tulee Bonnie tai että omakotitalon tulee olla vaaleansininen - joka muuten on lempiväri.

Doutzen ei ole koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka juoruavat. Hän ei pidä siitä tavasta, vaikka myöntää, että on itsekin sanonut pahaa jostakin ihmisestä. Mutta suurien valheiden keksiminen tai perättömien huhujen keksintä ei tosiaan ole häntä varten. Nainen ei halua mustanmaalata ketään, vaikkei edes kyseisestä henkilöstä pitäisi. Hän saattaa hyvinkin nyrpistellä nenäänsä tai kurtistaa tarkasti nypittyjä kulmakarvojaan, jos kuulee jotain pahaa jostakin. Ei Doutzen toki tarkoita että asiat pitäisi aina sanoa suoraan päin naamaa, mutta sen voisi kertoa hienovaraisesti. Vastaavasti voisi taas pitää mölyt mahassaan, kuten hän itse tekee. Ei joudu vastuuseen - jonka ottoa hän lievästi pelkää - jos ei sano mitään. Valehtelu on yksi asia, jota hän ei kestä. Sellainen joka hänelle valehtelee, ei ole hänen ystävänsä, eiväthän ystävät sano toiselle epätotuuksia. Myös luottamuksen pettäminen on hänelle iso asia. Saa yrittää kauan voittaa hänen luottamustaan, jos sen on kerran rikkonut.

¤¤¤ PICC. [Cher Lloyd]
Doutzenin ulkonäköön riittäisi kuvailemaan vain muutama adjektiivi, kaunis sekä tyylikäs. Kuitenkin haluamme tutustua häneen paremmin, joten aloitamme kertomalla silkkisen pehmeistä hiuksista. Ne ovat siunattu tummanruskealla, punaiseen taittuvalla sävyllä. Se on niiden luonnollinen väri, joten hiuksia ei siis ole värjätty. Syy on yksinkertaisesti se, ettei hän halua saada mitään oireita, jos on väreille allerginen. Nainen on muutenkin tyytyväinen hiustensa omaperäiseen väriin, joten mitäpä siihen lisäämään. Pituutta on solisluiden kohdille, ei siis mitenkään yltiömäisen pitkät tai pätkät. Ne ovat olleet lantioihin asti sekä ihan lyhyet, niin että peittivät juuri ja juuri korvat. Syy, miksi hiukset piti leikata, oli se että nuori Doutzen leikkasi oikealta puolelta hiuksensa lyhyiksi. Kampaaja joutui siistimään hieman tytön touhuja, vaikka neiti itse oli ollut todella tyytyväinen leikkaustaitoihinsa. Sen jälkeen kuitenkin hiuksia on yritetty kovasti kasvattaa pitkiksi.

183 senttimetriä ei ole mikään lyhyt, niin on naiselle useasti todettu. Ei, se ei todellakaan ole lyhyt. Hän on sirokortinen, sekä hieman kurviton. Hän kuitenkin osaa ällistyttää ihmisiä kauneudellaan, vaikkei vartalo ole ihan tiimalasimainen. Tummatukka ei ehkä ole lantioltaan kovin suuri, mutta vyötärö tuolla on kovinkin kapea. Sen takia sitä ei mieluusti korosteta, sillä ei Doutzen nyt hammastikulta tahdo näyttää. Hän kyllä myöntää avoimesti, ettei haluaisi olla saman muotoinen kuin Dita von Teese, mutta hieman suuruutta rintoihin olisi mukava saada. Hänen jalkansakin koko on erittäin pieni, vain 36. Naisen onkin vaikea löytää korkokenkiä niin pienikokoiselle jalalle, mutta on salaa onnellinen, että jalankoko ei ole yli neljänkymmenen.

Lähes kaikki naiset haluavat shoppailla niin paljon kuin sielu sietää, eikä neiti Wellston ole poikkeus tässäkään tapauksessa. Kuka ei haluaisi vain Visaa vilauttamalla ostaa Victoria's Secretin uusimman ja kuumimman alusvaate malliston, tai Louboutinin korkokengät, joissa on lasinen korko, säväyksellä punaista. Kyllä vain, Doutzen on täysin hurahtanut vaatteiden ja asusteiden ihmeelliseen maailmaan, eikö aio vähään aikaan sieltä poistua. Tylsä farkut ja t-paita look on saanut väistyä mekkojen ja kauniiden kenkien tieltä. Hän päätti vaihtaa vaatehuoneensa sisällön kerta heitolla, joten osti hyllyt täyteen upeita kappaleita, mitkä mistäkin. Tuo on nyt kuitenkin nimennyt Chanelin lempimerkikseen, vaikka vain pari vaatetta on sieltä - onhan se sentään aika kallista, eikä raha kasva puussa.

Meikkaaminen ja hiustenlaitto, kuka jaksaisi sitä joka aamu. Onnekseen brunette omaa kauniit kasvot sekä tuuheat ripset, eikä virheitä ihossa ole. Hän on aina pitänyt huolta, ettei tee mitään, mikä voisi ihoa vahingoittaa. Luomi naisen oikean silmän alaviistossa oikealla, korostaa vielä tuon kauneutta. Doutzen on aina pitänyt pienestä merkistä ihossaan, se on juuri sopiva hänen suurien, tummanruskeiden silmiensä tasapainoittamiseksi. Hän meikkaa hyvin kevyesti, aurinkopuuteria, kajaalia ja ripsiväriä - sävähdyksenä koko olemukselle on kirkkaanpunainen huulipuna. Kynsienlaitto on pikemminkin häntä varten, kynsiä on ihana laitella. Pedi- ja manikyyrit ovat hänen mieleensä, sekä kampaajalla käynti on ihanaa. Hänellä on luonnostaan taipuisat hiukset, joten ne sopivat naisellisen kulmikkaisiin kasvoihin juuri täydellisesti - jos mikään nyt sitten on täydellistä. Doutzen pitää siitä, kun joku laittaa hänet kauniiksi. Sen takia kampaajalla käydään useammin kuin on tarve, vaikka useasti siellä otetaan vain jokin pieni leikkaus esimerkiksi otsahiuksiin, sekä pesu. Hänestä on myös mukavaa antaa ystävien laitella kampauksia sekä meikata miten sattuu.¤¤¤

17. heinäkuuta Norjassa, aikoja sitten, syntyi tyttölapsi Candice Wellstonille ja Gwyneth Barrylle. He asuivat siellä hetkellisesti toisen naisen työn takia, eihän Candice voinut jäädä yksin Louisvilleen, Kentuckyyn. Koskaan ei tyttö saanut tietää biologista isäänsä, sillä äitien mielestä se ei ollut tarpeellista - hän on siis kahden naisen kasvattama. Jo pienenä hän sai paljon huomiota pieneltä suvulta, ollen Candicen (biologinen äiti) ja Gwynethin esikoinen. Ikinä ei Doutzen saanut sisaruksia, vaikka toivoi kovasti. Hän nimittäin kirjoitti joka vuosi Joulupukille lähtevään listaan, että haluaisi pikkusisaruksen. Kun ei sitä kuuteen vuoteen ollut saanut, lopetti hän lopulta sen toivomisen ja tyytyi serkkuihin ja naapurin lapsiin.

Kun hän lähti kouluun, oli tuo hieman varovainen - oli varoitettu, että häntä saatettiin hyljeksiä. Kaikki eivät pitäneet ajatuksesta, että kaksi naista olivat suhteessa ja heillä oli lapsi. Monet vanhemmat pitivät sitä sairaana, sekä vähitellen jotkut oppilaat kutsuivat häntä saastaiseksi ja hänellä ei ollut ystäviä. Niimpä tuon vanhemmat näkivät parhaaksi muuttaa, ensiksi pysyteltiin Norjassa ja muutettiin Drammeniin. Sieltä oli 40 kilometriä Osloon, joten Gwynet pystyi säilyttämään työnsä. Lopuksi he kuitenkin luovuttivat, muuttaen Louisvilleen, sekä laittoivat 13 vuotta täyttävän tytön sisäoppilaitokseen. Siellä hän ei kertonut vanhempiensa olevan lesboja, sekä sai ystäviä.

Doutzen ei koskaan hävennyt äitejään, vaan rakasti heitä. Silti hän kävi terapiassa aina kuusivuotiaasta asti, kun tajusi ettei hänellä ollut ihan tavalliset vanhemmat. Vähän jälkeen sen kun neitonen oli täyttänyt viisitoista, Gwyneth kuitenkin menehtyi autokolarissa kun hän oli neljäkymmentäkuusi. Silloin Doutzen vaihtoi normaaliin kouluun, sillä halusi olla toisen äitinsä tukena. Hän koki vieressä, kun Candicella oli alkoholi- sekä päihdeongelma, eikä saanut tuota mihinkään hoitoon. Neitokainen alkoi tottua siihen, että kun hän tuli kotiin, alkoi valitus. Se kesti niin kauan kunnes äiti sammui, sekä Doutzen sai sen jälkeen alkaa siivota ja keskittymään itseensä. Candice teki töitä sen verran kuin täytyi, sieltä tullessaan otti vodkapullon käteen ja vietti iltansa sinkkuelämää katsellen. Ei siis elämä ole aina ollut ruusuilla tanssimista, mutta kyllä se on kelvannut tuolle hyvin. Hän sai parin vuoden päästä äiti- raukan klinikalle, josta palattuaan tuo pyyteli anteeksi ja jätti juomisen ja päihteet kokonaan pois. Doutzen ei kuitenkaan unohda niitä muutamaa vuotta elämästään, jotka olivat hänelle ne rankimmat. Ei kuitenkaan pidä ajatella, että hän olisi slummeissa asunut, ehei. Äidin ongelmat pysyivät visusti suuren talon sisässä, joka oli ostettu mallina saatuina rahoina. Candice kun sattui nuorempana olemaan viehättävämpikin olemus, eikä tuon vanhemmatkaan mitään rutiköyhiä olleet. Doutzen on siis aina saanut nauttia ylellisyydessä - sekä kärsiä siellä.

¤¤¤

x Doutzenin äidit olivat molemmat Kentuckyläisiä.
x Isä, jota ei koskaan tuntenut, oli ruotsalais-tanskalainen.
x Hän puhuu englannin lisäksi myös norjaa ja venäjää.
x Doutzen ei aio koskaan koskea tupakkaan.
x Myös tälle Wellstonin naiselle alkoholi maistuu, muttei liikaa.
x Courtney- serkku on aina ollut rakas, tuo on vuoden nuorempi.
x Hänellä on dalmatialainen, nimeltään Alexis - varsinainen diiva.
x Pianonsoitto on aina ollut intohimo, samoin taitoluistelu.
x Miehissä hän kiinnittää huomiota silmiin, jotka ovat sielunpeili.
x Ystävien kanssa on kiva juhlia - koska rahaakin löytyy.
x Kukaan ei ole vihalistalla ilman suurta syytä.
x Venäjän mafia on aina kuulostanut kiinnostavalta.
x Mutta työksi harkitaan lastentarhanopettajaa.
x Lapset ovat suloisia, niitä halutaan vähintään kaksi.
x Tulevaisuus on tarkoin suunniteltu.Viimeinen muokkaaja, Reneta pvm To Helmi 24, 2011 3:01 am, muokattu 4 kertaa
avatar
Reneta

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Aystrid Kershaw

Viesti  Reneta lähetetty To Helmi 24, 2011 12:15 amAystrid Deena Kimberly Kershaw
x Ayde, Astie, AD, Rida, lempinimiä on monia

x 17-vuotias nainen.
x Syntymäpäiviä viettelee 2. marraskuuta.
x Syntynyt Bostonissa.
x Bi-seksuaali, ei kallistu kumpaankaan suuntaan sen kummemmin.
x Sinkkuilee tällä hetkellä.

Äkkipikainen, temperamenttinen ja romanttinen on luonteen avainsanat. Ayde (joka tulee ensimmäisten nimien kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta) on aina ollut sen tyyppinen, joka tekee ensin ja ajattelee vasta sitten. Tuo tyyli on johtanut hänet muutaman kerran pahoihinkin riitoihin sekä kerran jopa putkaan asti, mutta ei ainakaan ole tylsää. Hän on useasti saanut kuulla paheksuntaa villistä ja riehakkaasta elämäntavastaan, mutta syvällä sisällä hän on saavuttanut sisäisen rauhansa. Aystrid on hyvinkin äkkipikainen, hän ei jätä sitä huomiselle, minkä voi tehdä jo tänään. Jos hän haluaa kahvia kello kolme aamuyöllä, sitä tuo myös tekee. Jos pitää päästä uimaan kun ollaan ystävien kanssa kaupungissa, sitä sitten mennään uimaan. Hän ei tanssi muiden pillien tahdissa, vaan tekee asiansa spontaanisti, sekä huolimattomasti. Kaipa sen voi luetella hyväksi, mutta huonompi asia on se, ettei nainen osaa kovinkaan hyvin ottaa vastuuta. Sitä paitsi pian hän täyttää kahdeksantoista, jolloin hänen täytyisi jo osata olla omillaan, eikä olla riippuvainen vanhemmistaan.

Kun tulet aukomaan päätäsi Aystridille, mieti kaksi kertaa. Myös pieni kritiikki voi riittää saamaan hänet tuohtumaat. Nimittäin hän ei osaa pitää suutaan kiinni, vaikka niin on monesti toivonut. Sanat vain tulevat luontevasti hänen täyteläisiltä huuliltaan, eikä sitten enään ole paluuta. Hän vain kokee sen naturaaliseksi puolustautumiseksi. Jos joku sanoo, että hiuksesi on rumat, ei pysty vain kohauttamaan olkiaan. Hänen on pakko sanoa takaisin samalla mitalla, myös ystäviin pätee asia. Astien kavereita ei kannata tulla kiusaamaan tai arvostelemaan, sillä hän seisoo ystäviensä vierellä. Ei tarvitse tehdä paljon mitään, niin hän on jo puolustamassa muita, joista uskoo vain hyvää. Sen ajatuksen voi kuitenkin vaihtaa, sillä hän useasti joutuu pettymään ihmisiin. Ystäviään hän ei oikein osaa valita, sillä jos on hänelle kerran kiltti, olettaa tuo että ollaan kavereita.

Tunteilu ei ole lainkaan hänen puuhiaan, sillä hän kokee ne heikkouksiksi. Surut pidetään itsellään, huolia ei muille kerrota. Ei muiden tarvitse tietää, miksi kyynel karkaa silmäkulmasta tai miksi huvittunut hymy kohoaa kasvoille. Aystrid ei mielellään avaudu ihmisille, edes parhaimmat ystävät eivät hänen tunteistaan aina saa selkoa. Hän ei ehkä ole paras niitä kätkemään, mutta kovasti yrittää. Nainen on kuitenkin erittäin romanttinen persoona, luoden uusia ihastuksia kokoajan. Häntä viehättää erilaiset persoonat, joissa on jotakin pientä, mikä säväyttää. Sen takia Ayden suhteet ovat lyhyitä - he viehättävät häntä vain hetken. Kukaan ei ole vielä saanut häntä tuntemaan kunnollista rakkautta, mikä veisi jalat alta - vaikka monesti hän on niin luullut. Hänet täytyy vakuuttaa siitä, että mies pystyy innoittamaan häntä aina. Ihastukset ja mielikuvat vaihtuvat tuon tuosta, eikä koskaan pysty kuvailemaan, mitä tuo tarkalleen suhteelta haluaa. Hellyyttä vai hieman räväkämpää, värikkäämpää suhdetta. Ihastuuko nainen rajuun rokkariin vain lempeään tennispelaajaan - kuka tietää. Erilaisuus on täydellinen sana kuvaamaan sitä, mitä hän haluaa ihmisiltä. Jos kaikki olisivat kopioita toisistaan, ei maailma olisi kiinnostava.¤¤¤ Lindsay Lohan


Aystrid omaa kauniit, pitkät ja laineikkaat hiukset. Niiden väriä on vaikea sanoa, sillä nopeasti päättävä neitokainen vaihtelee väriä useastikin. Väri on alkuperäisesti platinablondi, josta lähdettiin sitten tummentamaan. Vaaleanruskea, oranssi, punainen, tummanruskea, musta.. lähes kaikki on käyty läpi aina sinisinraidoin koristellen. Hän rakastaa vaihtaa hiustenväriä, mutta punertava ruskeat ovat hänen lempparinsa. Punertava sävy hiuksissa luo mukavaa kontrastia vaaleaan ihoon, sekä saa Astyn pisamat näyttämään erittäin suloisilta. Suuret, turkoosinsiniset silmät tuovat mukavaa pilkettä silmäkulmaan, luoden koko olemukseen uutta energiaa. Eloisat silmät tutkailevatkin mielellään muotilehtiä, joista saadaan inspiraatiota hiuksiin, meikkiin sekä vaatetukseen.

Neitokaisen vartalo ei ole yhtä siro kuin useimpien ystäviensä, mutta pullea hän ei missään nimessä ole. Hänellä sattuu vain olemaan suuret luut, jonka takia hänellä kyllä on muotoja vaikka muille jakaa. Hän on nimenomaan kurvikas, eikä laiha - hoikka vain. Pituutta on 168 senttimetriä, mikä on juuri sopiva. Korkokenkiä kun satutaan rakastamaan, ei pituutta ole liian paljoa. Aystrid on aina rakastanut muotia, mutta vähitellen on yrittänyt erkaantua siitä. Kaikki toitottavat aina, kuinka hän on muodin parantumaton orja, eikä omaa lainkaan omaa tyyliä.

Vaatteet, intohimo, kuten on voinut jo päätellä. Rids rakastaa vaatteita, rikkaan perheen lapsena niitä löytyykin koko vaatehuoneellinen täynnä. Hän ei voisi kuvitella, minkälaista elämä olisi, jos puuttuisi isän luottokortti. Ei, hän ei ole sellainen itserakas ökyrikkaan perheen lapsi - hän vain on tottunut siihen, että saa testailla Christian Diorin uusia hajuvesiä ennen kuin ne tulevat edes myyntiin. Hän rakastaa paljon kaikenlaisia vaatteita, joten erilaisia tyylejä yhdistellään mieluusti. Klassisia valintoja kuitenkin on paljon, sillä Aystrid ei halua näyttää tyhmältä. Hän tietää milloin näyttää tyhmältä ja milloin fiksulta, joten häntä ei parane neuvoa. Kuten vaatetuksessa, myös meikkaamisessa hän on taitava. Aina hillitysti mutta tyylikkäästi, sen takia ei käytetäkään kuin meikkivoidetta, poskipunaa, mustaa kajaalia sekä maskaraa - koska hänellä on ohuet mutta pitkät ripset, käyttää hän tekoripsiä paljon. Juhliin hän laittautuu toki näyttävämmin.¤¤¤

Toinen marraskuuta - ikävä kyllä loppuvuoden lapsosia - syntyi suloinen tyttölapsi Kershawien perheeseen. Esikoinen oli aina Desiree- äidin silmätikku, aina tuolle oltiin ihanan herttaisia, sekä sellaiseksi tyttöstä yritettiin opettaa. Vaan Aystrid peri luonteensa isältään, Hector Kershawilta. Käytöstavat häneltä siis löytyivät, mutta sosiaalinen kanssakäynti oli hieman hankalampaa. Jo kolmivuotiaana tuo aloitti pianon soittamisen sekä muutaman vuoden kuluttua alkoi baletti ja näytelmäkerho, jotka veivät aikaa. Koulussa meni hyvin, Astie pääsi aina hyvin arvosanoin kaikista kokeista lävitse.

Kun nuori tyttönen täytti kymmenen, paljastettiin hänelle suuri yllätys - hänen äitinsä oli raskaana. Tuo odotti kaksosia, sekä Aystrid oli ihan onnessaan. Hän paasasi äitiään - keitti teetä, teki jalkahierontoja ja osti isän kanssa upeita lahjoja. Kolmaskymmenes kesäkuuta sitten Chantal Cynthia ja Birgitte Bethany. Lellittynä lapsena sai isosisko päättää siskoilleen nimet, jotka olivat hänestä aivan mahtavat. Hän kuitenkin muutti mielensä, kun kaksoset olivat vähän alle vuoden ja hän oli jo täyttänyt yksitoista. Ayde ei kestänyt sitä, että hän ei saanut tarpeeksi huomiota perheeltään. Hän otti isän kaapista alkoholia, juoden siitä liian paljon. Tuo ei jaksanut välittää mistään, juoden pullon tyhjäksi. Loppujen lopuksi hänet kiidätettiin sairaalaan, eikä sen jälkeen edes kävellyt isän viinakaapin ohitse, ei edes vilkaissut sitä.

Aystrid on säästynyt elämässään pahemmilta menetyksiltä, jos nyt ei kotieläimiä lasketa. Isovanhemmat kuolivat ennen kuin hän syntyi, joten heitä ei edes kaivattu. Lähisuvusta kukaan ei ole kuollut, serkut ovat tallessa sekä sillä tavoin. Tosin kerran hän serkkunsa Connorin kanssa juhli vähän liian rajusti noin viisitoista vuotiaana, sekä menetti samaisena päivänä neitsyytensä. Sitä iltaa ei kuitenkaan ole muisteltu sen koommin, sekä Connor asuu Italiassa, joten ei Astylla ole hätää, että tapaisi tuohon sattumalta ja tulisi ikävät olot. Kaikenlaisia muitakin hairahduksia on tultu tehtyä, mutta ei nuori nainen itseään hulttioksi menisi luettelemaan.

¤¤¤

x Isän vanhemmat kotoisin Italiasta.
x Omaa kaksi maatiaskissaa, Dina ja Jillian.
x Rakastaa hajuvesiä yli kaiken.
x Polttaa sekä juo - huumeet jättää suosiolla pois.
x Soittaa edelleen pianoa sekä tanssii balettia.
x Beyoncén musiikki on parasta.
x Pitää eniten lempinimestään Ayde.
x Ei voisi elää ilman Louis Vuittonin laukkuaan.
x Haluaisi kolmannen kissan.
x Haluaisi tulla malliksi - muutamissa kuvauksissa on käyty.
x Omaa lievän lukihäiriön.
x Ei omaa mitään sairautta.
x Allerginen tomaatille sekä appelsiinille.
x Astma meni kuntoilemalla, nykyään rakastaa juoksemista.
x Uiminen on aina ollut kammo, samoin korkeat paikat.
x Tivolit ja karnevaalit on kivoja, pellet ja klovnit pelottavia.
x Pehmoleluista sängyllä ei luovuta.

avatar
Reneta

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Renetan hahmoset ✖

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa