fendiin hahmoset ★

Siirry alas

fendiin hahmoset ★

Viesti  fendii lähetetty Pe Helmi 25, 2011 9:15 pmClaire Lilian Redfield

→ Claire on kaksikymmentäkaksi (22) vuotias nainen joka syntyi 1. kesäkuuta vuonna 1988.
→ Hän on muutaman minuutin vanhempi kaksoisveljestään Chris'stä.
→ Nainen ♀ - kuten huomattu.
→ Hetero on oltu aina, ja aina tullaan olemaan.
→ Sinkku tällä hetkellä.


"Some people say I'm selfish. Someone say I'm empty inside. But no one will never understand me really."
- Luonteeltaan Claire on aika tempperamenttinen ja hieman määräilevä ihminen. Jotkut joko pitävät hänestä tai eivät pidä. Harvat siitä väliltä. Yleensä hän on kuitenkin iloinen persoona, vaikkei äskeinen kuvaus siltä vaikuta. Tempperamenttisuuden ja määräilyn lisäksi Claire on luotettava ja ystävällinen - ainakin osalle ihmisistä. Neiti Redfield on myös rohkea ja sanookin aika usein asiansa suoraan, ilman mitään pelkoa mitä toiset saattavat ajatella. Jos Clairea voisi kuvailla vain yhdellä sanalla, se olisi varmaankin monipuolinen. Jännää silleensä että hän osaa olla mukava ja kiltti, kuten myös ilkeä ja ärsyttävä.

Claire Redfield on myös aika liikunnallinen ihminen. Varmaankin yksi syy tähän on se, että hän on elänyt lähes koko ikänsä isänsä ja kahden veljensä kanssa. Isä halusi opettaa pojilleen itsepuolustusta, jotta he selviäisivät kaikesta tulevasta. Claire kuitenkin oli siinä samalla veljiensä kanssa oppinut kaiken minkä veljetkin. Sen takia hän ei ole niin pelokas, kuten varmaan useat tytöt ovat. Claire onkin porukassa usein se, joka rauhoittelee toisia."I might look like that I'm tough but if you know me you know that I have soft side too."
- Clairella on suorat ja ruskeat hiukset, jotka yltävät suunnilleen rintoihin asti. Yleensä hän pitää niitä auki, mutta kyllä niitä kiinnikin näkee. Ennen C'n hiukset olivat vaaleat, mutta sitten yläasteelle mentäessä hän värjäsi hiuksensa. Hänen kaverinsa olivat aika sokissa, sillä Claire rakasti blondeja hiuksiaan, samoin hänen kaverinsa. Clairen syy tähän oli varmaankin se, että hän aikuistui aika aikaisin. C'llä on siniset silmät, jotka sopivat todella kivasti hänen siroihin kasvoihinsa. Naisen ei tarvitse käyttää paljonkaan meikkiä, sillä hänen kasvonsa ovat valmiiksi aika virheettömät. Pituutta neiti Redfieldiltä löytyy noin 170 senttimetriä.

Clairen vaatetyyli on aika normaali ja hänen lempivaatteensa ovatkin farkut ja topit. Usein hänellä näkeekin juuri nämä vaatteet päällä, joskus lökäreitäkin näkee. Lisäksi lyhythihaiset paitapuserot ja nahkajakut ovat myös Clairen suosiossa. Vaikka hän käykin harvoin shoppailemassa, hänellä on vaatekaappi melkein täynnä vaatteita.

- Clairen perheeseen kuuluu isä ja kaksoisveli sekä isoveli - äiti kuoli syöpään tytön ollessa kolmevuotias.

> Daddy > James Elliot Redfield > 52-vuotias
> Brother > Cody Joseph Redfield > 24-vuotias
> Twin brother > Christopher 'Chris' Steven Redfield > 22-vuotias
> Mother > Dianna Elizabeth Fitch Redfield > 30-vuotias > dead

- Muuta
> Clairella on paha tapa - tupakointi. Vaikka hän yrittää sitä lopettaa, se ei häneltä onnistu, eikä varmaankaan edes tule onnistumaan.
lisäilen.Viimeinen muokkaaja, fendii pvm Ke Maalis 02, 2011 8:53 pm, muokattu 2 kertaa
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Victoria Reed

Viesti  fendii lähetetty Ma Helmi 28, 2011 12:01 am

Victoria Deborah Anastacíya Reed ☮

✘ Kutsumanimiä Vic ja Vicki
✘ Syntynyt Rivieralla, Ranskassa. 18-vuotias.
✘ 7 minuuttia vanhempi kaksoisveljeään Danielia.
✘ Puoliksi ranskalainen, osaa englantia että ranskaa.
✘ Nainen ♀, sinkku & hetero✘ Victoria on aikalailla positiivinen ja tempperamenttinen sekä hieman itsekäs ihminen. Neiti yrittää olla jokaiselle mahdollisimman
ystävällinen, vaikka tyypistä nainen ei pitäisikään. Ilkeä Vic osaa myös olla, todellakin. Neitonen osaa manipuloida ihmisiä, ja valehteleekin joskus niille "ei-niin-hienoille" ihmisille. Joskus neitonen saattaa taas olla huonolla tuulella, jolloin mikään ei kiinnosta pätkääkään. Hän ei yleensä suutu mistään pienestä, mutta suuttuessaan neiti päästää suustaan ulos kaiken minkä ajattelee. Ja todellakin kaiken päästääkin. Sitten aina suuttumuksen jälkeen pyytelee anteeksi, eikä koskaan tarkoita suuttuneena sanomiaan asioita. Joskus tietenkin, riippuu aina ihan tilanteesta. Esimerkiksi Victoria jättää anteeksipyynnöt suosiolla väliin, vaikka olisi kuinka loukannut jotain. Tämä pätee yleensä vain niihin jotka eivät ole neitokaisen frendilistalla. Eihän Vicki luonteelleen mitään voi. Tai näin hän ainakin muille sanoo, varsinkin veljelleen. He ovat Danielin kanssa melkein kuin yö ja päivä. Dan on iloinen ja ystävällinen, Victoria on taas hieman kiero, mutta silti mukava - kaikille joille nyt on.

Neitokainen on hyvin sosiaalinen, ja varmaan siksi tutustuukin ihmiseen suht helposti. Hän juttelee melkeimpä tuntemattomillekkin jotain, mitä nyt sattuu mieleen tulemaan. Siksi varmaan neiti omistaakin aika paljonystäviä. Muutenkin Victoria on aina ollut koulussa suosittu, ja kaikkien kaveri. Hän viettää aikaansa kaveriporukassaan, harvoin on niin sanottujen "alempiarvoisten" ihmisten kanssa. Neitokaisen kaksoisveli sanoo arvostelun olevan typerää, mutta Vic ei edes välitä enää veljensä sanoista.✘ Victoria Reed omistaa vaaleat, lähes täysin suorat hiukset, joita neiti pitää yleensä auki. Kyllähän niitä kiinnikin voi pitää, aina ei vain jaksa. Neidillä on myös sinivihreät silmät, vaikka kaksoisveljellään onkin siniset. Näköjään on periytynyt isältä. Neitosen silmiä onkin kehuttu usein kauniiksi. Nainen ei vain ymmärrä miksi, muttei ole välittänyt kommenteista.

Vicki on hoikka ja 166 cm pitkä. Kuitenkin aika paljon lyhyempi kaksoisveljestään Danista. Äitiään pidempi neiti ei kuitenkaan ole. Korkokengät kuuluvat usein neidin vaatetukseen, silloin hän näyttääkin pidemmältä kuin oikeasti on.
Vic rakastaa shoppailua yli kaiken, ja siksi varmaankin neidilläon vaatekaappi täynnä vaatteita. Neitokaisen lempivaatetukseen kuuluu korkokengät, farkkulegginsit sekä toppi ja paitapusero. Hän on Danielin mielestä "muodin orja". Neiti onkin monta kertaa sanonut veljelleen että voisi pukeutua hieman paremmin.

✘ Danin ja Vickin isä kuoli lento-onnettomuudessa tullessaan työmatkalta Japanista vuonna 1998. He olivat silloin vain 6-vuotiaita, joten he eivät vielä kunnolla ymmärtäneet että heidän isänsä olisi poissa. Vanhempana kaksoset tajusivat tilanteen ja surivat isäänsä vasta myöhemmin. Tämän jälkeen Reedin perhe muutti Amerikkaan. Heidän elämänsä jatkuu kuitenkin ihan normaalisti, ilman isää - Dan ja Victoria eivät pidä Rickiä isänään. Onhan Yvonne seurustellut muutaman miehen kanssa vakavastikin, mutta siihen se onkin jäänyt.

✘ Victorian lisäksi hänen perheeseensä kuuluu kaksoisveli sekä äiti plus isäpuoli.

Brother > Daniel Nathan Alexander Reed, 18, syntymäpäiviä viettelee 21.5. Vaikka
Vicon vain 7 minuuttia vanhempi veljestään,
häntä pidetään vanhempana, vaikka ikäero onkin todella pieni. Daniel ja Victoria ovat aina olleet parhaat ystävät, ja heitä onkin kutsuttu supersisariksi. He pitävät aina toistensa puolia ja auttavat toisiaan. Riitojakin on ollut, mutta ne on aina sovittu ja annettu olla. Kaikesta
huolimatta he rakastavat toisiaan.

Mother > Yvonne Marjorie Annabell Reed (ent. Delacour), 44, syntynyt 2.8. Vaikka Yvonne onkin kiireinen 'bisnesnainen', niin hänellä on silti aikaa lapsiensa ja uuden miehensä kanssa.

Father > Joséf Francis Alexander Reed, 35, syntyi 19.12 ja kuoli 7.7.1998. Joséf oli melkeimpä jokaisen unelmaisä, hän oli kiltti,
rauhallinen sekä hauska. Sen takia varmaankin hänen kuolemansa oli lapsille kova paikka.


Stepfather > Richard L. Johnson, 48, syntynyt 5.1. Richard on naimisissa Yvonne Reedin, Victorian ja Danielin äidin, kanssa. Mies tulee
toimeen kyllä Vickin kanssa, mutta Danielin ei. Richard ei tunnu pitävän Danista, varsinkaan silloin kun tuo sattuu tekemään jotain
typerää tai unohtamaan jonkun tärkeän tapaamisen. Rick syytteleekin usein Dania, myös omista teoistaan. Ei hirveän reilua. Yvonnea ei kuitenkaan näytä kiinnostavan Danin valitukset Rickistä.

✘ Muuta informaatiota

→ Kuuntelee paljon musiikkia, laidasta laitaan.
→ Rakastaa shoppailua, tanssia sekä auringonottoa.
→ Harrastanut tanssia 8-vuotiaasta asti, lopetti lukioon mennessään.
→ Rikkaasta perheestä, joutuu käymään äitinsä ja veljensä kanssa hienoissa tilaisuuksissa. Toisin kuin veljensä, Lindsay tykkää käydä
niissä tilaisuuksissa ja neitonen rakastaakin julkisuutta. Tässä varmaantullut äitiinsä.


Viimeinen muokkaaja, fendii pvm Ma Helmi 28, 2011 11:37 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: fendiin hahmoset ★

Viesti  fendii lähetetty Ma Helmi 28, 2011 11:15 pm☆ Daniel Nathan Alexander Reed

► Syntynyt 21.5 Ranskassa, Rivieralla.
► Kutsutaan Daniksi.
► On siis 18-vuotias.
► Puoliksi ranskalainen. Puhuu siis sujuvasti englantia että ranskaa.
► Mies ♂, hetero ja sinkku.
► Ateisti, ei usko Jumalaan.
► Vasenkätinen, ainoa perheessään.


> Luonteeltaan Dan on iloinen, positiivinen ja hieman räikeä. Miestä ei pelota sanoa jotain ääneen, vaikka se kuinka tyhmältä tai nololta kuulostaisikin. Se on varmaankin yksi herran parhaimmista piirteistä. Noh, parhaimmista ja parhaimmista. Joidenkin mielestä se piirre on enemmänkin ärsyttävä. Eipä Daniel luonteellee mitään voi, se vain tulee itsestäään. Ystävien kesken Dan on avoin ja huoleton. Silloin hän ei edes välitä näyttääkö miten hauskalta tai tyhmältä. Daniel Nathan pitää usein ystäviensä puolia, eikä käänny heitä vastaan. Kun mies suuttuu, niin silloin hän todella suuttuukin. Dan saattaa silloin jopa räyhätä päin naamaa, ja löydä pahimmassa tapauksessa. Harvoin hän suuttuu niin paljon että alkaisi väkivaltaiseksi. Siksi Daniel onkin kaveriporukassa se 'kiva kaveri'. Hän suuttuu harvoin ja ei paljosta suutukaan.

Vaikka Danista voisi luulla että hän on kauhea kovis ja kovaääninen,tarpeen mukaan hän osaa olla rauhallinen ja hiljainen. Hän osaa myös käyttäytyä esimerkiksi juhlissa, onhan tuolla ollut kaksi naista opettamassa käytöstapoja. Muuten kaikki hieno ja hillitty käyttäytyminen ei ole miehen mieleen. Täytyy sitä silti osata käyttäytyä hienommin, onhan herran äiti tunnettu liikenainen - niin Amerikassa kuin Ranskassakin. Dan joutuukin melkein joka kuukausi siskonsa kanssa menemään joko heidän äitinsä järjestämään tai johonkin muuhun tärkeään tilaisuudeen. Danielin mielestä seurapiirielämä on hieman yliarvostettua. Mies ei välitä onko jonkun rikkaan perheen lapsi vai ihan normaalin. Tästä tuleekin mieleen että Dan vihaa rasismia.> Daniel Reed omistaa ruskeat, lyhyet hiukset. Hän ei niin laittele hiuksiaan, hieman lakkaa ja joskus hiusvahaa ja siinä se onkin. Nuorukainen ei ole myöskään koskaan värjännyt hiuksiaan, joten ne ovat ihan luonnollisen väriset. Dan onkin joskus sanonut, ettei missään nimessä haluiaisi olla tyttö, sillä joutuisi stressaamaan hiuksista ja muutenkin ulkonäöstä liikaa, että hän tulisi hulluksi. Ainakin jos sattuu olemaan samanlainen kuin Danielin sisar. Miehellä on siniset silmät, toisin kuin hänen äidillään, jolla on harmaanvihreä silmät. Eipä sitä niin huomaa, tai kukaan ei huomioi. Danilla on lukulasit, joita hän ei kuitenkaan käytä, vaikka ne sopivatkin hänelle aika hyvin. Ei sillä, että ne näyttäisivät typerältä, ne vain ovat todella epämukavat. Pituutta nuorukaisella on tasan 180 senttimetriä, ja on perheensä toisiksi pisin, jos isäpuoli lasketaan mukaan.

Yleensä Daniel pukeutuu aika 'rentoihin' ja mukaviin vaatteisiin. Miehen suosikkeja ovatkin mustat farkut ja paitapusero tai kiva t-paita sekä huppari. Hän suosii eniten kaikkia muita paitoja, huppareita vähiten. Mutta kyllä niitäkin tulee käytettyä, ainakin talvisin ja syksyisin ne ovat yksi miehen lempivaatteista. Vaikka Dan shoppaileekin aika harvoin, hänen kaappinsa pursuaa vaatteita. Se on täynnä kaikkea; t-paidoista lökäreihin ja farkkuihin. Muutama smokkikin löytyy, vaikka harvoin sitä tulee käytettyä. Joskus kun hän pukeutuu ns. ei niin hienosti, hänen sisarensa valittaa Danin tyylistä. Kuitenkin systerin huomautukset kaikuvat kuin kuuroille korville. Daniel on kuitenkin tottunut naisten houhotukseen ja kaikenlaisiin tyhmiin huomautuksiin, onhan hän asunut kuitenkin melkein koko ikänsä äidin ja siskon kanssa.


> Danin ja Victorian isä kuoli lento-onnettomuudessa tullessaan työmatkalta Japanista vuonna 1998. He olivat silloin vain 6-vuotiaita, joten he eivät vielä kunnolla ymmärtäneet että heidän isänsä olisi poissa. Tämän jälkeen Reedin perhe muutti Floridaan. Heidän elämänsä jatkuu kuitenkin ihan normaalisti, ilman isää. Onhan Yvonne seurustellutmuutaman miehen kanssa vakavastikin, mutta siihen se onkin jäänyt. Nykyään Reedin perhe on sopeutunut Floridaan ja ovat onnellisia, vaikka koko suku asuukin yhä Ranskassa. Heillä onkin perinteenä lähteä joka uusi vuosi perheen luokse.


> Danielin lisäksi hänen perheeseensä kuuluu kaksoissisko sekä äiti.

Syster > Victoria Deborah Anastacíya Reed, 18, syntymäpäiviä viettelee 21.5. Danin kaksoissisko on vain seitsemän minuuttia vanhempi
veljeään, mutta silti Victoriaa pidetään kypsempänä ja vanhempana. Vic ja Daniel ovat aina olleet parhaat ystävät, ja heitä onkin kutsuttu supersisariksi. He pitävät aina toistensa puolia ja auttavat toisiaan. Riitojakin on ollut, mutta ne on aina sovittu ja annettu olla. Kaikesta huolimatta he rakastavat toisiaan.


Mother > Yvonne Marjorie Annabell Reed (ent. Delacour), 44, syntynyt 2.8. Vaikka Yvonne onkin kiireinen 'bisnesnainen', niin hänellä on silti aikaa lapsiensa ja uuden miehensä kanssa.

Father > Joséf Francis Alexander Reed, 35, syntyi 19.12 ja kuoli 7.7.1996. Joséf oli melkeimpä jokaisen unelmaisä, hän oli kiltti, rauhallinen sekä hauska. Sen takia varmaankin hänen kuolemansa oli lapsille kova paikka.

Stepfather > Richard L. Johnson, 48, syntynyt 5.1. Richard on naimisissa Yvonne Reedin, Victorian ja Danielin äidin, kanssa. Mies tulee toimeen kyllä Vickin kanssa, mutta Danielin ei. Richard ei tunnu pitävän Danista, varsinkaan silloin kun tuo sattuu tekemään jotain typerää tai unohtamaan jonkun tärkeän tapaamisen. Ric syytteleekin usein Dania, myös omista teoistaan. Ei hirveän reilua. Yvonnea ei kuitenkaan näytä kiinnostavan Danin valitukset Rickistä.


> Muuta informaatioita

» Kuuntelee todella paljon musiikkia, aina iPod mukana - meni hän minne tahansa.
» Ei polta, paitsi joskus ihan harvoin, paha tapa. Joskus tulee juotuakin, enimmäkseen kaikissa juhlissa ja tilaisuuksissa.
» Harrasti kuusi vuotta koripalloa, ei niin paljon enää - jalkapalloetusijalla. Salilla Dan käy kuitenkin säännöllisesti pitääkseen itsensä
kunnossa.

» Joka aamu on pakko juoda kahvia, teestä ei tykkää. Kahvi on parasta.
» Harrastaa amerikkalaista jalkapalloa, vuodesta -99
» Rikkaasta perheestä, siksi joutuu usein käymään äitinsä ja sisarensa kanssa hienoissa tilaisuuksissa > ei oikein tykkää.
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Cameron Moore

Viesti  fendii lähetetty Ma Helmi 28, 2011 11:55 pm


Cameron Ida Eliza Moore
- Kutsutaan Cameroniksi tai Camiksi.

18 YEARS OLD

- Kahdeksantoistavuotias, täyttää yhdeksäntoista kesäkuun 30. päivä.

SINGLE AND STUFF
- Sinkku
- Hetero
- Chiqitita ♀


WHAT KIND OF GIRL - Cameron Moore on aikalailla positiivinen ja tempperamenttinen ihminen. Neiti yrittää olla jokaiselle mahdollisimman ystävällinen, mutta joskus saattaa taas olla huonolla tuulella, jolloin mikään ei kiinnosta pätkääkään. Joskus neiti on ilkeällä tuulella, ja valehtelee toisille ihmisille. Hän ei yleensä suutu mistään pienestä, mutta suuttuessaan neiti päästää suustaan ulos kaiken minkä ajattelee. Ja todellakin kaiken päästääkin. Sitten aina suuttumuksen jälkeen pyytelee anteeksi, eikä koskaan tärkoita suuttuneena sanomiaan asioita. Joskus tietenkin, riippuu aina ihan tilanteesta.

Cam on hyvin sosiaalinen, ja varmaan siksi tutustuukin ihmiseen suhthelposti. Neiti juttelee melkeimpä tuntemattomillekkin jotain, mitä nytsattuu mieleen tulemaan. Siksi varmaan neiti omistaakin aika paljon ystäviä. Muutenkin Cameron on aina ollut koulussa suosittu, ja kaikkien kaveri.


LOOKS LIKE - [Hayden Panettiere]

Neiti omistaa vaaleat, suht suorat hiukset, joita hän pitää yleensä auki. Kyllähän niitä kiinnikin voi pitää, aina ei vain jaksa. Neidillä on myös vihreät silmät, joita on kehuttu usein kauniiksi. Nainen ei vainymmärrä miksi, muttei ole välittänyt kommenteista. Cam on hoikka ja 158cm pitkä. Korkokengät kuuluvat usein neidin vaatetukseen, silloin hän näyttää paljon pidemmältä kuin oikeasti on.

Hän rakastaa shoppailua yli kaiken, ja siksi varmaankin neidillä on vaatekaappi täynnä vaatteita. Neitokaisen lempivaatetukseen kuuluu korkokengät, farkkulegginsit sekä toppi ja paitapusero. C on vanhempiensa - tai ainakin isäpuolen ja veljensä mielestä "muodin orja". Cameron ja hänen kaksoissisarensa eivät kuitenkaan ymmärrä perheen miehiä.


+ MUUTA

~ Omistaa kaksoissisaren ja isoveljen
~ Isä kuoli Cameronin ollessa 7-vuotias
~ Meinasi hukkua viisivuotiaana - isää epäiltiin syylliseksi
~ Kuuntelee aika paljon musiikkia
~ Osaa viittomakieltä
- sisko kuuro
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Gabrielle Constantinova

Viesti  fendii lähetetty Ti Maalis 01, 2011 12:01 amGABRIELLE ABIGAIL CONSTANTINOVA

- Sukunimi tulee isän puolelta - bulgarilaiset sukujuuret.

- Tutuin lempinimi on Gaby, jotkut sanovat myös GC'ksi (gii-cii)
- Gabrielle on kahdeksantoista (18) vuotias - syntynyt 15. Marraskuuta
- Chiqita ♀
- Hetero, aina ollut ja aina tulee olemaan
- Sinkkuilee tällä hetkellä
- Gabriellella oli myös kaksoissisar joka menehtyi pari päivää myöhemmin kun he syntyivät

# Ulkonäkö

# Luonne

# Perhe
- Perhe on Gabriellelle tärkeä, vaikkakin suurin osa suvusta asuu yhä Bulgariassa. Siksi tyttö vierailee siellä aika usein. Hän on perheen ainoa lapsi, sen jälkeen kuin kaksoissisko kuoli.

→ Annie Rosemary Denlon - äiti - 44 vuotta - yrittäjä
→ Pablo Rikardo Constantinova - isä - 46 vuotta - ravintolapäällikkö - asuu Bulgariassa
→ Dianna Emily Constantinova - sisko - kuoli kahden päivän ikäisenä


Viimeinen muokkaaja, fendii pvm Ti Maalis 01, 2011 11:01 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Bethany Gordon

Viesti  fendii lähetetty Ti Maalis 01, 2011 12:08 amBethany Isabella Gordon
Lempinimi # Beth, Lisbee, B, Betty ja niin edelleen
Ikä # 19, syntymäpäivä 4. huhtikuuta
Sukupuoli # Nainen ♀
Seksuaalinen suuntautuminen # Hetero

avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Thomas Scott

Viesti  fendii lähetetty Ti Maalis 01, 2011 12:10 am


Thomas Elliot Scott
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Isabel Crawford

Viesti  fendii lähetetty Ke Maalis 02, 2011 8:52 pmIsabel Natalie Crawford
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Tiffany Seyfield

Viesti  fendii lähetetty Ke Maalis 02, 2011 11:30 pm

INVITE ME 2 UR PARTY OR I'LL THROW MY GLASS OF WINE 2 UR SO PRETTY FACE


Tiffany Camille Seyfield

Tiffany Camille Seyfield on kahdeksantoista (18) vuotias nuori
naisen alku ja viettää syntymäpäiviään elokuun 1. päivä. Neitokaisen
horoskooppimerkki on siis Leijona. Tällä hetkellä neitokainen
sinkkuilee, vaikka moni poika onkin iskenyt silmänsä neiti Seyfieldiin.
Tiffanyllä on kolme sisarusta: pikkuveli Drew sekä isosisko Rebecca ja
-veli Andrew.
Sanotaan, että Tiffany Seyfield on yksi koulun suosituimmista
tytöistä. Suosittuna oleminen ei aina tarkoita että hänestä
pidettäisiin. Esimerkiksi Tiffany itse tietää että muutama - tai no
muutama ja muutama - ihminen vihaa neitokaista. Tiffany ei kuitenkaan
itse välitä vihaajistaan, sillä jokaisellahan on oikeus omaan
mielipiteeseen. Vaikka se mielipide saattaa olla hyvin negatiivinen.
Mutta nuori nainen on silti oma itsensä. Miksi muuttaa itseään joidenkin
toisten vuoksi? Ei mitään järkeä. Tiff saattaa olla ikäisekseen hyvin
jääräpäinen ja tempperamenttinen persoona mutta on hänessä silti jotain
positiivistäkin. Hän on ystävilleen luotettava ja rehellinen.
Tuntemattomat joko ihastuvat heti Tiffanyn luonteeseen tai sitten eivät.
Brunette saattaa usein laukoa suustaan sellaisia sanoja ettei mitään
rajaa. Kiroilu on paha tapa, josta hänen vanhempansa eivät pidä.

Vaikka päältäpäin Tiffanya voisi luulla kauheaksi 'teiniksi' ja
p'askanpuhujaksi, hän on oikeasti mukava ja iloinen ihminen - kunhan
häneen tutustuu. Koska Tiff on sosiaalinen, häneen on mahdollista
tutustua. Tyttö ei kuitenkaan tutustu kehenkään pakosta, eikä hän edes
valitse sen kummemmin ystäviään. Nytkin hänellä on suht suuri
ystäväpiiri, jonka kanssa hän hengailee päivittäin. Tiffany ei ole
pitkävihainen, ainakaan ystävilleen. Ja harvoin hän sattuukin
suuttumaan.Tämä seitsemäntoista vuotias brunette on perheensä lyhyin. Hänen
pikkuveljensäkin on häntä pidempi. Pituutta löytyy siis vain 165
senttimetriä.
avatar
fendii

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 25.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: fendiin hahmoset ★

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa