Kastanean hahmot

Siirry alas

Kastanean hahmot

Viesti  Kastanea lähetetty Ke Helmi 23, 2011 12:10 pm

ESMERALDA MANTUE
Kiinalaisen äidin ja thaimaalaisen isän Brasiliassa syntynyt 25-vuotias keijukaistytär Esmeralda Li Mantue on vanhempiensä silmäterä. Ruusunlehdillä kasvanut esikoislapsi on Brasilian kansalainen, mutta hänen sukunsa juuret ovat ympäri Aasiaa. Tämä miesten kesken suosittu neito ei tällä hetkellä seurustele, mutta hän päätti puolisen vuotta sitten vakavan viitivuotisen suhteen. Suhde päättyi Esmeraldan kiinnostuksen siirtymiseen kumppaninsa parhaaseen ystävään. Kaksikon suhde ei kuitenkaan edennyt syrjähyppyä pidemmälle. Koulutukseltaan Mantuen neito on ei mikään, toisinsanoen hän ei ole kouluttautunut miksikään yliopiston jälkeen. Siellä hän opiskeli sosiologiaa ja psykologiaa. Kaksikymmentä kaksivuotiaaksi Esmeralda hallitsi Brasilian alle kaksvitosten aitajuoksua, mutta akilesjännevamma pakotti hänet luopumaan lupaavasti alkaneesta urheilijanurasta.

# Hänen sukujuurensa ovat aasiasta, mutta hänen vanhempansa ja hän itse on syntynyt Brasilian Riossa
# Esmeralda rakastaa isokoisia ja lihaksikkaita miehiä, joiden syliin on helppo käpertyä
# Fyysinen satuttaminen ei kuulu naisen suosikkeihin
# Henkinen satuttaminen luonnistuu helpommin
# Kieputtelee ihmisiä pikkusormensa ympärille
# On riippuvainen kehuista sekä halutuksi tulemisen tunteesta, eli siis toisinsanoen miehistä
# Ei osaa olla vakavassa suhteessa - tuhosi pitkäkestoisen suhteensa pettämällä


avatar
Kastanea

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kastanean hahmot

Viesti  Kastanea lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:19 pm

ADRIANA SMITHSON

Adriana Smithson on juuri niitä neitosia, joilla on täydellinen elämä. Täydellinen kroppa ja täydellinen itsetunto. Häntä kadehditaan, vihataan ja rakastetaan. Hänellä on paljon ystäviä ja paljon tuttuja. Hänen elämänsä on kaikinpuolin täydellistä - ei yhtään mitään valittamista, ei sitten mitään.

Adriana Smithson - joko Adry taikka AD (tosin vain hyvät ystävät käyttävät tätä lyhennettä). 19-vuotias kaunokainen, joka syntyi Bristolissa, Englannissa ja muutti sittemmin Amerikkaan. Hänellä on lääkärivanhemmat ja rikas elämä (sanan kaikissa merkityksissa). Adry kuuluu koulun kermaan ja rakastaa luksusta. Hän ei seurustele, mutta säätöjä on muutamia. Hiuksensa neitonen on värjäyttänyt maantienvärisestä ruskean eri sävyihin. ♥

avatar
Kastanea

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kastanean hahmot

Viesti  Kastanea lähetetty Ke Helmi 23, 2011 3:25 pm

AURORA WINSTON
http://aurorawinston.webs.com/


Adriana Smithson on 25-vuotias newyokilaisneitonen.
Hän opiskeli yliopistossa journalismia ja työskentelee nyt uutistoimittajana The New York Timesissa. Uutiset eivät sisänsä häntä kiinnosta, mutta mielekkäämpää työtä ei ole vielä tullut vastaan. Ja onhan Times alan arvostetuimpia lehtiä.
Adriana sinkkuilee tällä hetkellä. Rakastuminen on hänelle iso ja mullistava juttu, siksi yhden yön suhteet ovat harvinaisia.
Urheilu on naisen elämän yksi hallitsevista tekijöistä. Kun ilmat sallivat tuo lenkkeilee töihin ja kun tilaisuus löytyy matkaa hän lumilaudan kanssa Alpeille laskemaan oikeista mäistä.
Aurora on kaunis ulkoata ja lötyy kauneutta myös sisältäpäinkin. Tempperamenttisuus saattaa vain välillä peittää sen. Helposti ei tämän neitokaisen päätä käännetä.

avatar
Kastanea

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Meredith - Mera

Viesti  Kastanea lähetetty To Helmi 24, 2011 12:37 am


So this is Mera, the russian ballet dancer

Meredith Ramonav on 17-vuotias vanhempiensa ainokainen. Rikas pariskunta on hemmotellut rakasta tyttöään mielin määrin ja antanut tälle kaiken maan ja taivaan väliltä. Baletti on se ykköjuttu Meran elämässä. Se on myös hänen vanhempiensa ykkösjuttu - nuo toivovat kovasti tyttärestään huipputanssijaa.

Ramonavit asustavat hienossa loft-asunnossa hieman Chigacon keskustan ulkopuolella ja tytär käy yhtä kaupungin lukiosta - aiemmin häntä opetettiin kotona (kielimuurin takia, Meredith puhui pitkään hyvin huonoa englantia. Nyt venäjän ja englannin lisäksi sujuu myös ranska ja espanjan alkeet).

Meredithiä voidaan helposti kuvailla sanoilla sosiaalinen, motivoitunut, itsekriittinen, loistava tanssija, valloittava, iloinen, aina pirteä, loistava itsekuri, hyvä mielikuvitus, keskipiste sekä rakastettava.

Balettitanssijaksi tyttö on kovin pitkä, melkein 170 senttiä. Kuitenkin hänen vartalonsa lähentelee uhkaavasti parikymmentä senttiä lyhyempien tanssiattarien kehoa. Niin painon kuin muunkin osalta. Sirot luut takaavat kevyen näköisen tanssimisen ja kehittynyt liikekieli vain vahvistaa tätä.

Meredith ei seurustele tällä hetkellä.


avatar
Kastanea

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Whitney - the bitch

Viesti  Kastanea lähetetty To Helmi 24, 2011 1:38 am

WHITNEY HEAVEN
http://whitneyheaven.webs.com/


Koulun kuningattarenakin tunnettu Whitney Heaven on vakiinnuttanut paikkansa sisäpiirissä, muiden 'arvoistensa' joukossa. Tuo yhdeksäntoistavuotias (19) kaunotar on siunattu hyvillä geeneillä, rikkailla vanhemmilla ja puoleensavetävällä luonteella. Hän omaa monien harmiksi vain kovin itsekkäät käytöstavat ja ajaa miellummin omaa etuaan kuin muiden. huomion keskipisteenä olo on tärkeää. Aina, milloin tahansa, kokoajan huomiosta nauttiva brunette jaksaa kuunnella kehuja ja osaa jättää haukut päänsä ulkopuolelle (usein sanotaan tosin ensin kipakasti takaisin).

tupakointi, juhliminen, alkoholi, monet miehet... Whitney Heavenin paheet ovat koko koulun tiedossa. Ne eivät poikkea muun kerman paheista, mutta silti ne tekevät pahimmillaan ikävän särön täydellisyyteen. Miehistä ei ole pulaa eikä myöskään juhlista. Whitney pitää kateellisten panetteluna niiden neuvoja, jotka yrittävät ohjata tyttöä takaisin parempaan suuntaan (esimerkiksi hänen isäpuolensa). Suurin osa laivasta on kuitenkin jo upotettu ja peli melkein menetetty. Whitneytä on siunattu järjellä ja nerokkuudella, mutta halut eivät iiät opiskeluun asti.

Whitney on harvoin nähty seurustelevan koululaistensa kanssa - tai hänet on yleensäkään nähty harvoin seurustelevan. Hänet tunnetaan enemmänki yhden yön juttuja harrastavana. Ja moni on sanonut, että hän yrittää miellyttää ja viihdyttää vain kundeja, mikä tosin ei ole kokonaan valhe. Hänen omasta näkökulmastaan hän ei miellytä tai viihdytä ketään, häntä miellytetään. On kuitenkin mukavaa saada käänettyä toisen huomio itseensä, joten kyllä Whitneystä voisi sanoa, että hän saattaa joskus haluta miellyttää, enimmäkseen kyllä viihdyttää.


avatar
Kastanea

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kastanean hahmot

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa