♦ Fannnin hahmot

Siirry alas

♦ Fannnin hahmot

Viesti  Fannni lähetetty Ke Helmi 23, 2011 2:57 amNimi: Cerildée Zoé McColfyde
Kuten nimestä jo huomaa, tämä nainen on ranskalaisperäinen. Hän on puoliksi ranskalainen, äitinsä puolelta.
/Cerlidée lausutaan ranskalaisittain, lähes näin: "Sherlidii"
Lempinimi: Cerli, välillä myös Zoe. Omistaa myös monia muita lempinimiä.
Ikä: 18Luonne: Cerlidée on hyvin sosiaalinen ja mutkikas persoona. Hän tutustuu helposti ihmisiin ja omistaakin paljon ystäviä. Cerli on yleensä se porukan kova äänisin persoona, mutta kuitenkin huomaavainen ja antaa muillekkin vuoron olla äänessä. Tyttö on täysin erilainen kuin hänen muut perheen jäsenensä. He ovat todella omahyväisiä ja ilkeitä ihmisiä, eivätkä siedä köyhiä ihmisiä. Kun taas Cerlidée myöntää kyllä olevansa rikas ja pitääkin siitä, mutta hän ei koko ajan ylpeile sillä.

Cerlidée osaa kyllä ilmaista hyvin muut tunteensa, mutta kun on kyse ihastumiesta/rakastumisesta, tyttö saattaakin olla hyvin ujo. Cerli odottaa usein rakastetultaan paljon huomiota ja rakkautta sekä romantiikkaa. Hän ei kuitenkaan halua olla siirappia, vaan haluaa myös olla vapaa tekemään mitä tykkää ilman, että toinen on koko ajan hengittämässä niskaan. Zoe on joskus alentunut pettämään, mutta sitä ei ole odotettavissa hänen normaalilta käytökseltään. Jos jotain sellaista tapahtuu, siihen on pakko liittyä muitakin sotkuja.

Cerlidée rakastaa juhlimista. Hän on villi persoona ja heittäytyy usein lapselliseksi, mutta ei kuitenkaan saa ihmisiä ärsyyntymään, itseasiassa hän saa ennemmin muut mukaansa riehumaan. Tämä nuori nainen ei aina osaa säädellä alkoholin käyttöään, vaan menee usein liian pitkälle ja silloin hän saattaa tehdä jotain tyhmää ja arvaamatonta, joskus jopa jotain anteeksiantamatonta.
Onneksi tälle tytölle on usein kuitenkin helppo antaa anteeksi.

Cerli on hyvin naurava ja huumorintajuinen persoona, joka ei suutu helposti -ainakaan pitkäksi aikaa. Hän saattaa kyllä vetää hieman nokkiinsa joistain asioista, mutta leppyy nopeasti ja hetken päästä ei edes muista tai halua muistella koko asiaa.

Tyttö on hyvin rohkea, eikä pelkää lähes mitään, mutta saattaa usein heittäytyä heikoksi, jotta saisi joltain tukea/apua-etenkin jos lähettyvillä on joku erityisen kome nuori herra. Cerlidée saatta välillä säikähdellä, mutta kokoaa itsensä nopeasti ja alkaa ajatellä järjellä. Hän on oppinut kasvamaan vahvaksi sillä hänen elämänsä on ollut aika ajoin aika rankkaa. Useat uskovat, että hän on heikko lellitty pentu, koska on syntynyt niin rikkaaseen perheeseen, mutta asiat ovat toisin.

Cerli on hyvin ristiriitainen ihminen. Vaikka hän on peloton ja vahva persoona hän alkaa helposti itkemään. Itku on herkässä oli hän sitten vihainen tai iloinen. Tosin usein kyyneleet vierähtävät helpommin kun asiat ovat iloisia tai kun tyttö on onnellinen. Cerlidée ei pidä itkemisestä toisten nähden, sillä hän haluaa olla vahva, mutta saattaa valuttaa kyyneleitä vasten tahtojaankin.

Vaikka tyttö onkin usein vaatimaton on hän joskus myös hyvin huomionhakuinen ja saattaa tuntea itsensä joskus ulkopuoliseksi, jos ei saa sitä huomiota mihin on yleensä tottunut. Koska Cerlillä on niin paljon ystäviä hän yrittää saada muutkin mukaan juttuihin, eikä halua jättää ketään ulkopuolelle. Vaikka tytöllä on useita ystäviä hänellä on silti vain muutama jolle avautuu ja jolle kertoo suurimmat sailaisuutensa. Harvoin Cerlidéellä kyllä omia salaisuuksia on, koska hän ei jaksa pitää sisällään salaisuuksia, koska ne kasvattavat hänelle paineita. Hän kyllä voi kuunella ystäviensä salaisuuksia ilman, että kertoo niitä eteenpäin.Ulkonäkö

Tytöllä on pitkät tumman ruskeat hiukset, jotka ylettävät noin puoliselkään. Hiukset ovat laineikkaat ja kiiltävät kauniisti valossa. Cerlidéen suklaiset silmät hehkuvat lämpoä, mutta tämän ollessa vihainen harva pystyy katsomaan häntä suoraan silmiin. Tyttö meikkaa silmänsä usein vahvasti, mutta muun hän jättää 'luonnolliseksi'. Lasikalle tuulelle heittäytyessään hänellä saattaa olla vain ripsaria naamassaan. Cerlidée pitää meikkaamisesta ja siksi leikitteleekin välillä erilaisten värien kanssa. Etenkin silloin jos hänellä on tylsää.

Cerlidée omistaa korvareiät ja napakorun, mutta muita lävistyksiä hänellä ei ole. Hän ei pidä kasvolävistyksistä, eikä hankkisi itselleen tälläistä milloinkaan. Tyttö on kyllä joskus haaveillut kielilävistyksestä, mutta ei ole tälläista milloinkaan hankkinut ja on muutenkin luopunut tällaisesta haaveesta.

Tyttö on suunnilleen 170 cm pitkä, mutta korkokengät antavat usein lisää pituutta. Cerlidée on sopivan painoinen suhteutettuna hänen pituuteensa, jonka takia hän voi käyttää lähes kaikenlaisia vaatteita. Tytöllä ei oikeastaan ole tietynlaista tyyliä, vaan hän pukeutuu aina vaatteisiin jotka näyttävät ja tuntuvat hänen mielestään hyvältä. Cerli pitää väreistä ja pukeutuukin yleensä värikkäästi.

Cerlidée pitää hyvää huolta hygieeniastaan ja ulkonäöstaan. Hänellä on yleensä virheetön iho ja hyvin hoidetut kynnet. Tyttö tuoksuu päivittäin hyvältä sillä käyttää erilaisia hajuvesiä, mutta ei milloinkaan käytä liian voimakkaita tai pistäviä hajuvesiä. Hänen hajuvetensä ovat yleensä makeita ja/tai raikkaita.Muuta:

Perhe ja historia: Cerlidéen perheeseen kuuluu isä, äiti ja pikkusisko.
Isä, Richard Thomas McColfyde - Pankin johtaja.
Äiti, Chrístina Miley McColfyde - Ei käy töissä, koska rahaa riittää ylinkyllin. Hän pyörii vain jokaisessa mahdollisessa 'juoru seurapiirissä'.
Pikkusisko, Anýsha Taylor McColfyde - Käy ala-astetta.

Cerlidée on kasvanut koko elämänsä rikkaassa perheessää, kunnes muutti 16-vuotiaana yksin asumaan. Hänen muuttoaan voisi sano karkaamiseksi, sillä hän pakkasti tavaransa ja lähti huutaen ovesta. Sillä hetkellä hänellä ei ollut varsinaista kotia vaan asuin väliaikaisesti ystävänsä luona. Muutaman kuukauden kuluttua hän muutti asumaan mummonsa luokse, kaupungin rajalle. Parin vuoden kuluttua Cerlidée osti itselleen suuren kaksi kerroksisen talon keskustasta, jossa asuu edelleenkin.

Viimeinen muokkaaja, Fannni pvm Su Helmi 27, 2011 11:01 pm, muokattu 2 kertaa
avatar
Fannni

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 23.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Melody Nathalie Ross

Viesti  Fannni lähetetty Pe Helmi 25, 2011 4:20 am
Nimi: Melody Nathalie Ross
Lempinimet: Mel, Melo. Monia lempinimä, jotkut otettu myös Nathaliesta.
Ikä: 19, 27.toukokuuta
Syntymäpaikka: Charleston, South Carolina
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Luonne
"you're going down, bitch"

Melody on yksi niistä ihmisistä joka on kokenut rankan lapsuuden. Hänen lapsuudestaan löytyy syyt lähes kaikkii hänen luonteenpiirteisiinsä. Kun elämä on lapsesta lähtien potkinut päähän ja on joutunut elämään varkauksien keskellä, voi kuvitella ettei kyseessä ole välttämättä hirmu hento tai kiltti tyttö. Melodyn tapauksessa nuo molemmat vaihtoehdot voi sulkea pois.

Melody suorasanainen nainen, joka ei pelkää sanoa asioita joita hän ajattelee. Sanavalmiutensa vuoksi monet tuntemattomatkin ovat usein haastamassa hänen kanssaa riitaa. Mel on hyvin itsevarma eikä pelkää tämänkaltaisia tilanteita. Melody pyrkii siihen, ettei vaikuta liian itsevarmalta, sillä ei voi itsekään sietää tällaisia ihmisiä. Koska liian itsevarmat ihmiset leimataan hyvin nopeasti omahyväisiksi. Nainen saattaa kyllä välillä heittäytyäkin hiemanitsekeskeiseksi, sillä nauttii huomionkeskipisteenä olemisesta. Porukassa hän on usein hakemassa sitä "Johtajan" asemaa, mutta tyytyy usein tasaarvoon.

Vaikka Melo usein leimataankin suht ilkeäksi ihmiseksi, ei hän sitä pelkästään ole. Ystävät ainakin ovat oppineet huomaamaan sen. Itseasiassa nainen pitää ystäviensä auttamisesta ja onkin usein valmis kuuntelemaan. Vaikka hän ei aina ymmärtäisikään toisen tilannetta, hän yrittää päästä toisen aivoihin jotta ymmärtäisi tätä. Hänelle on usein helppo kertoa asioita sillä vakavan tilanteen tullessa eteen, Melody osaa olla erittäin rauhallinen, vaikka normaalisti onkin sellainen kovanaama, jolla on aina suu auki.

Ei se huumorintajukaan mihinkään ole kadonnut. Naiselta kyllä löytyy huumorintajua ja heittääkin monesti hyvää läppää, mutta toisinaan taas hänellä voi olla aika kieroutunut huumorintaju mitä moni ei ymmärrä. Tosin siinäkin on ero, että eivätkö he ymmärrä vai eivätkö he vain jaksa ymmärtää. Molemmat ovat mahdollisia vaihtoehtoja.

Melodyä ei saa helposti suututettua, sillä hän vain nauraa niille ihmisille jota koettavat hänet suututtaa. Jos joku hänet saa suuttumaan niin tämän ihmisen on pakko olla hänen ystävänsä, sillä hän ei oleta tälläisiä "iskuja" ystäväporukastaan. Tosisssaan suuttuessaan Mel on hyvin pitkävihainen eikä anna niinkään helposti anteeksi. Tietenkin nainen saattaa vihata jotain ihmistä, mutta se ei tarkoita, että tämä olisi suututtanut hänet. Jotkut vain ovat Melodyn mielestä ärsyttäviä.

Kova kuori, mutta pehmeä sisältä. Tämä voisi kuvata hyvinkin Meliä. Monikaan ei tunne Melodyn herkkää puolta. Rankan elämänsä takia hän on rakentanut itselleen muurin, jonka sisälle harva pääsee. Mel ihastuu herkästi ja vaikka ihastuisikin hän näyttää sen aika vaivalloisesti, joskus tuskin ollenkaan. Usein tämä nainen kaipaa hellyyttä ja läheisyyttä, mutta moni ei tiedä sitä, koska ei uskoisi sitä hänestä. Melody yrittää parhaansa mukaan saada jonkun ihmisen lähelleen joka välittäisi hänestä ja tukisi häntä pahimmissakin tilanteissa.

Melody on kaiken tämän lisäksi myös hyvin uhkarohkea. Tämän piirteen takia hän saattaakin usein joutua ongelmiin. Nainen ei diedä sitä, että joku väittää ettei hän uskalla tehdä jotain asiaa ja haluaa aina todistaa ettei näin ole.Ulkonäkö

Ulkonäöstä Melodyä ollaankin usein haukuttu. Taino ei niinkään ulkonäöstä, mutta ihon väristä. Melody siis ei ole vaale ihoinen vaan on suht tummahko. Ihmiset jotka ovat katsoneet muutakin kuin naisen ihonväriä ovat kyllä kehuneet tämän ulkonäköä.

Melillä on selkeät ja sirot kasvon piirteet. Melody omistaa suklaan ruskeat silmät, jotka voivat puhkua ihanaa lämpöä tai sitten suurta vihaa. Monikaan ei häntä pysty silmiin katsomaan kun hän on vihainen. Niin kuin monella muullakin tummaihoisella, myös Melillä on pehmeät ja täyteläiset huulet, jotka ovat suhteellisen kokoiset hänen kasvoillaan.

Hänellä on puhdas iho, mutta hän korostaa sitä mielellään erilaisilla meikeillä. Etenkin silmiään hän tykkää koristella eri värein. Myös huulilla saattaa olla erivärejä.

Melodyllä on pitkät tummanruskeat hiukset, jotka näyttävät lähes mustilta ja ovat ihanan kiiltävät. Ne ylettyvä melkein keskiselkään asti ja ovat laineikkaat. Hiukset ovat yleensä joko rennosti auki tai sitten löyhästi laitetulla ponnarilla. Mitenkään erikoisemmin Melody ei jaksa hiuksiaan laittaa, eikä edes tarvitse.

Vartalo Melodyllä on hyvässä kunnossa. Hän on hyvin urheilullinen ja sen näkeekin hänen kropastaan. Mel on laiha ja pitkä nainen joka omistaa hyvän six packin. Pituutta löytyy 176 cm ja paino on täysin suhteellinen hänen pituuteensa. Hänellä on hyvin pitkät, hoikat ja hyvin treenatut jalat.

Vaatetus, se vaihtelee. Välillä nainen tykkää pitää yllään täysin rentoja hip hop tyylisiä vaatteita, kun taas toisinaan hän haluaa pukeutua erittäin naisellisesti. Luultavasti kyllä enemmän nuo rennot vaatteet vetävät naista puolelleen.
Harrastukset
Dancing with your feet is one thing, but dancing with your heart is another.

Tanssi, katuttanssi. Se on Melodylle kuin hänen elämänsä työ. Kaduilla pienestä pitäen kasvanut Mel on oppinut sen tavoille ja tietää, että katutanssi on yksi näiden katujen valloittava tekijä. Melo ei luopuisi tanssista millään. Hän näyttää kaikki tunteensa tanssin avulla ja purkaa kaiken siihen. Tanssi jos mikä saa Melodyn hyvälle tuulelle.

Muuta

• Tupakkaa menee, vaikka irti ollaan yritetty päästä. Samoin alkoholi jos tähän on varaa.
• Elänyt ilman vanhempiaan lähes vauvasta lähtien.
• Varastaa elääkseen

avatar
Fannni

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 23.02.2011
Ikä : 23

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa