o cadhan hahmot o

Siirry alas

o cadhan hahmot o

Viesti  cadha lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:50 amJACQUELINE AMIA CATARINA DEWHURST

回 Nimi: Jacqueline Amia Catarina Dewhurst
回 Ikä: 27-vuotias, 6. elokuuta
回 Syntymäpaikka: Bratislava, Slovakia
回 Sukupuoli: Nainen
回 Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
回 Siviilisääty: Sinkku


回 Jacqueline Amia Catarina Dewhurst on hyvinkin solakka ja siro neitokainen, melkein jopa täydellisine kasvoineen ja kiiltävine hiuksineen. Jacquelinella on hyvinkin siropiirteiset kasvot, joilla tosin ei hymy häivähdä kovinkaan usein - tai sitten suupielet kääntyvät hymyyn aivan väärään aikaan. Neitokainen sattuu olemaan luonteeltaan hyvinkin vakava ja tasainen, mikä näkyy hyvinkin selvästi tuon kasvoissa. Kylmä tai ilkeä tuo ei silti ole juurikaan missään muodossa. Vaikka neiti Dewhurstin hymy on niukassa - kannattaa sitä odottaa. Sillä sulattaa helposti kylmemmänkin persoonan, jos tarve vaatii. Jacqueline pitää hyvinkin tarkasti huolta ulkonäöstään, vaikkei se tuolle mikään pakkomielle onneksi olekaan. Neitokaisella on hyvässä kunnossa oleva iho, sekä kasvoja kauniisti kehystävät, siistiksi nypityt kulmat.

Jacqueline Dewhurst omistaa luonnostaan hieman laineikkaat hiukset, sävyltään tummanruskeat. Nainen muuttaa hiustyyliään hetken mielijohteesta ja melko useinkin, mutta tällä hetkellä on hyvinkin kiintynyt nykyiseen ulkonäköönsä. Pitkiä ja hyväkuntoisia hiuksiaan tuo ei juuri koskaan pidä kiinni, vaan ne ovat useinkin suoristettuina ja luonnollisesti valahtavat kauniisti yli lapaluiden, aina puoleen selkään saakka.

Solakan sekä naisellisen kauniin vartalon omistava Jacqueline on suurin piirtein 175 senttimetriä pitkä. Neitokainen mielellään olisi vielä siitä hieman pidempi, mutta asialle tuo ei juurikaan voi mitään. Hoikkuutensa ansiosta tuo saattaa näyttää pidemmältä, mitä oikeasti onkaan. Nainen kiinnittää paljonkin huomiota pukeutumiseensa, sillä onhan se suuri osa ulkonäköä. Kosmetologisten palvelujen lisäksi nainen käyttää rahaa melko paljon vaatteisiin sekä asusteisiin - eniten laukkuihin, ne ovat melkein jonkin sortin pakkomielle neiti Dewhurstille. Niitä tuo omistaakin melko kattavan arsenaalin, mustasta valkoiseen ja pienestä iltalaukusta suurempaan kassiin.


回 Rauhallinen, hyvin kasvatettu neiti Dewhurts on luonteeltaan hyvinkin kunnianhimoinen sekä itsepäinen. Periksi ei nainen anna missään nimessä helposti, olisihan se vastoin kaikkia naisen periaatteita, sekä joissain tapauksissa myös kolaus tuon itsetunnolle. Dewhurstin on toisinaan vaikea myöntää olevansa väärässä, mistä taas saattaa koitua hankaluuksia joissakin tapauksissa. Kunnianhimoa Jacquelinella riittää myös oikein sievoinen määrä. Jos tuo jotain haluaa saavuttaa, se yleensä myös saavutetaan ennemmin tai myöhemmin. On vastoin naisen luonnetta yrittää luovuttaa - vaikka sitäkin saattaa tapahtua joskus, mikä taas on suoranainen ihme. Vaikka naisen ulkokuori ja olemus saattavat helposti viestittää tuon olevan viileä ja kylmä ihminen, sitä ei jacqueline missään mielessä ole. Neitokainen vain ei näe tarpeelliseksi olla huulet jok'ikinen sekunti ylöspäin käännettyinä, sekä nauru kajahtaen ilmoille. Puhelias tuo joka tapauksessa on, ainakin tiettyjen ihmisten seurassa. Aluksi neiti Dewhurst saattaa olla hyvinkin varuillaan, mutta nopeasti keskustelu muuttuu jokseenkin lämpimämmäksi. Ja yleisesti ottaen lämmin äänensävy tuolla onkin aina puheessan, vaikka joskus hieman niukkasanainen olisikin.

Muiden ihmisten seurassa, eli siis astetta suuremmassa porukassa nainen ei pyri olemaan kaiken huomion keskipisteenä. Toki huomio tietyissä asioissa ja piireissä on oikein toivottua, mutta itseään ei Jecqueline missään määrin tyrkytä muille. Tämän vastapainoksi nainen myös näyttää hyvin selvästi, jos jokin ihminen ei miellytä. Ei siis ole lainkaan vaikeaa huomata neidosta, viihtyykö tuo vai ei. Viihtyessään naiselta avutuu ikään kuin uusi puoli - se jota ei julki tuoda kovinkaan usein. Kaiken tämän tasaisen, joskus jopa ilmeettömän kuoren takana saattaa kuitenkin olla vaikeitakin asioita, jonka vuoksi naisesta on vuosien mittaan muovautunut sellainen, mitä tuo tällä hetkellä on.

Jacqueline on elänyt hieman yli viitisen vuotta avioliitossa, joka tosin loppui kuin seinään naisen ollessa 25-vuotias. Tämä saattaa hyvinkin olla syynä neitokaisen joskus varautuneeseen luonteeseen, sekä muihinkin (muiden mielestä) epäkohtiin. Nainen ei juurikaan kerro taustoistaan sekä edellisestä avioliitostaan kenellekään, ellei itse koe tarpeelliseksi puhua. Tällä hetkellä neitokainen on siis täysin vapaa, eikä tällä hetkellä ainakaan ole löytänyt mieleistään miestä jakamaan elämää. Neitokainen saattaa iskeä silmänsä hyvinkin nopasti yksilöön, josta on kiinnostunut. Tuo ei kuitenkaan halua edetä kovin nopeasti asioissa - varsinkaan oman eronsa jälkeen. Rakkauss syttyy hiljalleen, eikä neiti Dewhurst suurin surminkaan ole muutaman viikon jälkeen vannomassa rakkauttaan vastapuolelle. Niillä sanoilla kun oikeastikin on merkitystä.

回 Tupakoitsija
回 Elänyt viisi vuotta avioliitossa, nyt sinkkuillut vajaat kaksi vuotta
回 Omistautuu työlleen joskus liikaakin - hyvä vaiko huono?
回 Vaikea myöntää olevansa väärässä
回 .. Samoin kuin vaikea pyytää apua
回 Kahvin suurkuluttaja
回 Puhelias sille päälle sattuessaan
回 Syntynyt Slovakiassa (ei kuitenkaan kokonaan slovakialainen)
回 Paha tapa juoda suruun - muuten tuo ei alkoholilla kovin paljoa läträä
回 Laajan ystäväpiirin omaava
回 Pelkää ahtaita paikkoja


Viimeinen muokkaaja, cadha pvm Ke Helmi 23, 2011 2:20 pm, muokattu 3 kertaa
avatar
cadha

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: o cadhan hahmot o

Viesti  cadha lähetetty Ke Helmi 23, 2011 11:16 amCOURTNEY SARA CADENCE REEVE

回 Nimi: Courtney Sara Cadence Reeve
回 Ikä: 17-vuotias, 28. helmikuuta
回 Syntymäpaikka: Nashville, Tennessee
回 Sukupuoli: Nainen
回 Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
回 Siviilisääty: Sinkku

回 Peilikuvana siropiirteiset kasvot, heleä hymy ja tuikkivat silmät. Courtney on kaikkea sitä, miltä 'suloinen ja kaunis' tyttö näyttää. Neitokaisen silmät ovat hyvinkin kauniit, väriltään ruskeat. Niitä korostetaan huolitellulla silmämeikillä, joka ei kuitenkaan ole liian vahva, vaan juuri tuon kasvoja imarteleva. Huulet Courtney kuorruttaa useimmiten punertavalla kiillolla tai punalla - tai toisinaan tottakai myös täysin fiiliksen mukaan. Milloin on vaaleampaa, milloin taas hyvinkin sähäkkää väriä. Nuori naisenalku panostaa ulkonäköönsä hyvinkin paljon, sekä siihen kulutetaan aikaa (unohtamatta rahaa!) paljon. Courtneylla on vahvat, hyvässä kunnossa olevat vaaleat hiukset, joita tuo värjää toisinaan. Ei kovinkaan radikaalisti, joitakin sävyjä tummemmaksi tai vaaleammaksi. Täysin hiustaiteiluun hurahtanut neiti Reeve muotoilee mielellään kutrinsa ties minkälaiselle kampaukselle. Tuo suosii erilaisia nutturoita sekä lettejä hyvinkin paljon, vaikka hyvin yleistä on myös se, että naisen hiukset ovat auki.

Courtney seuraa muotia tietyissä määrin, muttei kovinkaan orjallisesti päivitä tietojaan sen suhteen. Neitokainen mielummin pukeutuu niihin vaatteisiin mistä itse pitää, vaikkeivat ne suurinta huutoa juuri sillä hetkellä olisikaan. Massan mukana neiti Reeve ei missään nimessä halua kulkea. Vaatepuolessa nainen panostaa ehkä kaikista eniten housuihin, mikä tietysti saattaa ihmetyttää joitakin. Courtney omistaa laajan valikoiman farkkuja sekä muita housuja, kuten esimerkiksi shortseja. Niitäkin vaaleaverikkö hamstraa enemmän kuin mielellään. Paitapuolessa Ney suosii mielellään hyvinkin yksityiskohtaisia vaatteita. Tuo ei juurikaan pue päälleen pelkkää yksiväristä paitaa, vaan vaatteesta tulee aina löytyä enemmän tai vähemmän yksityiskohtia. Laukkuihin tai kenkiin Courtney ei niinkään tunne intohimoa, niin kuin suurin osa naisista. Tottakai blondi omistaa kenkiä useamman parin, kuten myös laukkuja useamman kappaleen - mutta siitäkin huolimatta Courtney sijoittaa rahojaan mielummin muihin vaatteisiin.回 Luonteeltaan Courtney Sara Cadence Reeve on hyvinkin sosiaalinen sekä räväkkä ihminen - valitettavasti myös jokseenkin itsekäs sekä huomionhakuinen. Nuori naisenalku omaa vankan itsetunnon, jonka sortamiseen vaadittaisiin jo jokseenkin kovempiakin liikkeitä. Courtney on koko pienen elämänsä ajan ollut hyvinkin itsevarma persoona, mistä on ollut oikeastaan vain hyötyä tuon nuoren naisen elämässä. Naisen itsevarmuus on kaunista ja ihailtavaa sorttia - tosin osa sitä myös kadehtiikin. Neiti Reeve tulee hyvin toimeen sellaisten ihmisten kanssa, joilla on jotakin samaa kuin blondilla itsellään. Tietenkään Courtney ei jokaisen ihmisen kanssa toimeen tule - ei kukaan ihminen maailmassa kykene siihen, vaikka kuinka haluaisikin. Joissakin tapauksissa saattaa Courtney hyvinkin selkeästi näyttää, jos joku ihminen ei miellytä. Toiselle mieluusti heitellään jokseenkin ikävämpiä kommentteja, tai muuten vain auotaan päätä. Yksinkertaisesti selitettynä, Courtney ei juurikaan pidä muille kumartelusta, mistä toisinaan on haittaa melkoisestikin. Onneksi nainen ei itselleen ole juurikaan vihamiehiä hankkinut - muutamia yksilöitä vain. Tuon ystäväpiiri taasen on hyvinkin laaja. Niin naispuolisia, kuin niitä kaksilahkeisiakin mahtuu Courtneyn elämään. Neitokainen pitää huomiosta, kukapa ei? Väkisin sitä ei missään tapauksessa kuitenkaan haeta - se saisi naisen näyttämään vain tyhmältä. Jos ystäväpiirissä luokiteltaisiin jokainen johonkin kastiin, Courtney luultavimmin olisi heistä se positiivinen flirttityttö, jonka äänen tunnistaa jo kaukaa.

Courtney ei ole niitä henkilöitä, joka pelkäisi tuoda mielipiteensä tai ajatuksensa esille jollakin tapaa. Naisen ajatusmaailma on hyvinkin selkeä, joka tuodaan julki melko useinkin. Kovin usein vaaleaverikkö sanookin jotain hätiköityä, mutta seisoo silti aina sanojensa takana. 'Sanon mitä ajattelen' lause kuuluu hyvinkin Courtneyn mottoihin. Välttyäkseen riidoilta ja väärinkäsityksiltä neitokainen tottakai välillä harkitsee tarkoin mitä sanoo - vaikka tämä jokseenkin epätavallista on. Oikeastaan se 'hillitympi neiti Reeve' nähdään vain sukulaisten seurassa, joille täytyy aina olla edustavana. Se minkälainen Courtney on luonteeltaan, riippuu myös hyvinkin paljon porukasta, missä neitokainen sillä hetkellä on. Jos vahvat luonteet kohtaavat, voi syntyä tottakai herkemmin sanasotaa. Mikäli taas Courtneyn istuttaa ihmisten lähettyville, jotka syystä tai toisesta ovat ujompia, on aivan loogista että neiti Reeve pitää ääntä yllä. Äänessä tuo blondi on usein.

Sitten siihen ihanaan asiaan. Rakkaus nimittäin. Courtney Reeve on varmasti suurimpia romantikkoja, mitä maa voi päällään kantaa - sitä vain ei koan kuoren takaa tuoda julki. Neitokaista ilahduttaakseen ei vaadita suuria tekoja - ajatus on tärkein. Muutama ruusu omalta rakkaalta voi saada blondin jo taivaaseen. Tottakai nuori nainen myös ilahduttaa omaakin rakastaan kaikin tavoin. Suhteen eteen on tehtävä hyvinkin paljon töitä - ja niissä Courtney ottaa asiat hyvinkin tosissaan. Nainen arvostaa rehellisyyttä enemmän kuin mitään, eikä siis luonnollisestikaan itse koskaan vaarantaisi parisuhdettaan toisen kanssa vehtaamisen vuoksi - vaikka tämän ominaisuuden saattaisikin yhdistää Reeveen. On totta, ettei mitään tällaista voi luvata toiselle, asioitahan tapahtuu joskus, vaikkei niitä ole suunnitellut tapahtuvan. Neiti Reeve osaa halutessaan olla hyvinkin mustasukkainen, tosin oikeastaan aina vain sillä tapaa, mikä saattaa saada seurustelukumppanin vain imarrelluksi. Tottakai naistakin imartelee, jos toinen on toisinaan mustasukkainen (kuka tällaista kieltämään?) - mutta koskaan ei saa olla liian mustasukkainen. Liiallinen toisen seuraaminen ja asioiden kysely on häiritsevää, joka pahimmassa tapauksessa saattaa tuhota suhteen kokonaan.
回 Mansikkajäätelön suurkuluttaja
回 Halutessaan hyvinkin ilkeä suustaan
回 Tupakoitsija
回 Eläinrakas
回 Raha kasvaa puussa - aina
回 Allerginen omenalle sekä porkkanalla
回 Jokseenkin nirso ruuan suhteen
回 Suuren suuri romantikko
回 Urheilullinen (tanssi & lenkkeily)
回 Uppoutuu mielellään paksujen romaanien ääreen
回 Toisinaan liiankin suuri haaveilija
回 Suuttuessaan hyvinkin myrskyisä & suuri suustaan
回 Rakastaa suloisia asioita
回 Hellyydenkipeys on suuri osa neitokaista
回 Pienen pieni perhonen tatuoituna niskaan
回 Vanhempien silmäterä


Viimeinen muokkaaja, cadha pvm To Helmi 24, 2011 11:30 pm, muokattu 21 kertaa
avatar
cadha

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: o cadhan hahmot o

Viesti  cadha lähetetty Ke Helmi 23, 2011 11:36 amAMILIA CAROLAN GLORIANA MOUNTGARRETT

回 Kutsumanimi: Amilia
回 Ikä: 23-vuotias, 5. toukokuuta
回 Syntymäpaikka: Melbourne, Australia
回 Sukupuoli: Nainen
回 Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
回 Siviilisääty: Sinkku


回 Suloisen enkelimäiset kasvot, sirot piirteet ja kullanvaaleat hiukset. Amilia on perinyt äidiltään kasvojensa kauniit piirteet. Neidillä on kauniit sinertävät silmät sekä pienehkö, juuri tämän kasvoihin hyvin sopiva nenä - parempaa ei voisi saada. Kovin suurilla huulilla taas puolestaan ei neitiä ole siunattu, mutta sitäkin sirommat ne ovat. Naisen iho on hyvässä kunnossa, mitä se oikeastaan on ollut aina suurimmaksi osaksi ainakin. Amilia omistaa vaaleat pitkät hiukset, jotka ovat hyvinkin suuri osa tuon ulkonäköä. Erilaisilla hiuksilla Amilia näyttäisi aivan erilaiselta. Neiti ei juurikaan usein muuta hiusmalliaan, mutta väri muuttuu toisinaan - koskaan tosin ei kovinkaan radikaalisti. Hieman tummempaan tai hieman vaaleampaan olomuotoon vain.

Amilia ei ole huomiota herättävän pitkä, muttei myöskään lyhyt. Naiselle on kertynyt senttejä 174, eli oikeastaan täysin sopivasti. Paino on sopusuhtainen pituuteen verrattuna - neiti on juuri ihannepainossa, ja siitä pidetään huolta melko tarkastikin toisinaan. Tyypillinen nainen. Vaatteissa neitokainen suosii sellaisia, jotka tuovat esiin tämän vartalon hyviä puolia, ja mielellään ne huonommat (jos niitä on, hah) jäisivät jokseenkin varjoon. Vaatekaapista löytyy oikeastaan kaikkea melko runsaasti, sillä Amilian paheisiin kuuluu vaatekappaleiden liiallinen hamstraaminen. Neiti rakastaa vöitä ja koruja, sekä yleisesti ottaen kaikkia muitakin asusteita. Amilia on toisinaan jopa ehkä enemmän hameisiin kallistuva kuin housuihin. Nainen rakastaa korkeavyötäröisiä hameita, joihin liitetään koristeellinen upea vyö ja jokin hieno paita. Suosikkivärejä neiti Mountgarrettilla on monia, mutta pukeutumisessa eniten esille puskevat ovat vaaleanruskeat, punainen, musta, vihreä ja pastellisävyt. Värejen suhteen nainen ei kuitenkaan ole yhtään nirso - eli melkein mikä vain käy, kunhan se ei ole liian räikeää.
回 Äkkipikainen, puhelias, räväkkä ja positiivinen kuvaavat Amilian luonnetta oikeastaan ehkä enemmän kuin hyvin. Nainen on ollut koko pienen ikänsä hyvin äkkipikainen persoona, joka näkyy ehkä enemmän tai vähemmän tämän jokapäiväisessä elämässä. Puheenlahjat eivät myöskään pääse loppumaan vaaleaveriköltä, sillä neiti rakastaa sitä, kun saa olla äänessä. Ja osaa nainen järkeviäkin puhua - vaikka suurimmaksi osaksi sitä taidetaan jaaritella jostain hieman turhanpäiväisestä. Amilia ei juurikaan koskaan ole pohtinut sitä, mitä tästä muut ajattelevat - lapsesta saakka kun on opetettu, että ihminen saa olla sellainen kuin haluaa. Tottakai naisella on siltikin myös käytöstavat hyvin hallinassa, eikä tuo loppujen lopuksi ole kovin itsekäs ihminen, vaikka toisinaan siltä saattaa vaikuttaa. Nainen varoo antamasta itsestään negatiivista kuvaa, sillä eikös sellaisia ihmisiä enimmäkseen vain karteta kuin ruttoa?

Laajan ystäväpiirin ja tuttavapiirin omaava Amilia rakastaa huomiota, muttei liikaa taikka huonossa valossa. Mikäli naisesta liikkuu joitakin epämääräisiä tai negatiivisa asioita, oikaisisi tuo mielellään ne heti. Positiiviset asiat ovat tottakai aivan toinen asia ja niistä Amilia nauttiikin, hoho. Liian huomionkipeä ei tämä koskaan ole ollut. Amilia on loistava kuuntelija, jolle yleisesti ottaen tämän ystävät avautuvat jos jotakin on. Itsestään neiti ei juurikaan osaa antaa paljoa irti jos tarve vaatii. Nainen saattaa kätkeä kaiken negatiivisen sisäänsä ja käsitellä asioitaan yksin. Vain hyvin luotettaville ja läheisille ihmisille voidaan avautua. Toisaalta, neiti Mountgarrett on oman elämänsä valopilkku, eikä negatiivisia päiviä juuri nähdäkään.

Amilia saattaa iskeä silmänsä melko nopeastikin vastakkaiseen sukupuoleen, mutta kaikki astetta vakavampi vie enemmän aikaa. Ei neiti sitoutumista pelkää, mutta jollain tapaa se vain on vaikeaa. Neiti on tottunut liihottelemaan vapaana vailla parisuhteen sääntöjä, joten yht'äkkinen sitoutuminenn toiseen ihmiseen saattaa alussa olla vaikeaakin naiselle. Mutta täysin oikean henkilön osuttua kohdalle sekään ei ole mahdollista. Vakavassa suhteessa Amilia vaatii mieheltään uskollisuutta enemmän kuin tarpeeksi. Jos toisen kanssa tosissaan ollaan, niin silloin maailmassa nähdään vain ja ainoastaan oma seurustelukumppani. Vaaleaverikkö on mustasukkainen ja toisinaan hyvin omistuksenhaluinen ihminen, joka saattaa alussa imarrella miestä, mutta loppupeleissä olla vain ärsyttävää.回 Hyvin kauniina aamuyönä, parikymmentä vuotta takaperin Australian Melbournessa syntyi pirteä ja hyvinkin suloinen tyttövauva, esikoisena Amanda ja Phil Mountgarrettille. Lasta oli suunniteltu jo muutaman vuoden ajan, ja kunhan työpaikka ja asunto olivat kunnossa, oltiin perheenlisäyksestä voitu puhua. Amilia oli lapsesta saakka oikea päivänsäde, vanhempiensa silmäterä ja ylpeyden aihe. Neiti varttui hyvinkin mukavissa oloissa kolmikerroksisessa omakotitalossa hieman kaupungin ulkopuolella - jokseenkin 'maalla', jos niin voisi sanoa. Neidillä oli ystäviä jo pienessä iässä, ja piiri laajeni aina ikää tullessa lisää mittariin.

Koulussa Amilialla ei yleisesti ollut suuriakaan ongelmia, ja suosikkiaineita jo ensimmäisiltä luokilta saakka olivat matematiikka sekä maantiede. Niihin neiti tunsi syvää kiinnostusta oikeastikin - ehkäpä sen takia kun niissä oltiin melkoisen hyviä. Eivät muutkaan kouluaineet vaikeuksia tuottaneet, ehei. Ei neiti koskaan täysin täydellinen oppilas ollut, ei sitä vaadittukaan.

Vuosia myöhemmin suuntasi Amilia lukioon, jossa neiti viihtyi hyvin. Ensimmäinen poikaystävä, William löytyi suuresta ja kansainvälisestä lukiosta, jota Amilia siis kävi. Suhde siihen nuorukaiseen ei tosin kauaa kestänyt, mutta toisinaan neiti muistelee niitä aikoja pieni hymynkare huulillaan. Vaaleaverikkö tykkäsi saada huomiota monilta vastakkaisen sukupuolen edustajilta, mutta neiti oli hyvinkin nirso sen suhteen, keiden kanssa liikkui. Siltikin laajan ystäväpoppoon omaava Amelia ei ollut vihattu persoona, vaan tuosta pidettiin hyvin paljon.

Lukion jälkeen nainen suuntasi kunnianhimoisena kohti lääketieteellistä tiedekuntaa. Neiti oli jo lukion alkuvuosina halunnut kovasti lääkäriksi, ja unelmaa lähdettiin sitten yliopistoon toteuttamaan. Siellä siis naikkonen opiskelee vieläkin, ja valmistautuu muutamien vuosien kuluttua.回 Allerginen kurkulle ja tomaatille
回 Rakastaa musiikkia ja tanssimista
回 Tupakoitsija, tosin koettaa lopettaa
回 Rakastaa kokkaamista
回 Hiljainen, jos sille päälle sattuu
回 Kiinnostunut eri maiden kulttuureista
回 Puheliaat ja avoimet miehet kiinnittävät huomion
回 Mustasukkainen
回 Hellyydenkipeä - oikeastaan koko ajan
回 Pelkää ahtaita paikkoja

Viimeinen muokkaaja, cadha pvm Ma Helmi 28, 2011 6:54 pm, muokattu 3 kertaa
avatar
cadha

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: o cadhan hahmot o

Viesti  cadha lähetetty To Helmi 24, 2011 9:39 pm

TANYA KELLY-GABRIELA NELIGAN

回 Nimi: Tanya Kelly-Gabriela Neligan
回 Ikä: 19-vuotias, 21. toukokuuta
回 Syntymäpaikka: Sydney, Australia
回 Sukupuoli: Nainen
回 Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
回 Siviilisääty: Sinkku

回 Tanya Neligan - pilke silmäkulmassa, tummat kiharat liehuen kevyesti tuulen mukana. Nuori naisenalku on hyvinkin suloisen näköinen kaikessa siinä pienessä kauneudessaan, joka on saatu mahdutettua 160 senttimetrin pakettiin. Tanyalla on sirot ja kauniit kasvot, joihin on kuin luotu tuon sävyltään tummat silmät - joissa katse lepää oikein mukavasti. Kasvoja kehystää upeasti neiti Neliganin täydellisiksi nypityt kulmat, joiden siistimiseen nainen toisinaan käyttää liikaakin aikaa. Tummaveriköllä on vaaleahkot sekä täyteläiset huulet, joita tuodaan esille rajausten sekä huulikiillon kera. Neitokainen meikkaa toisinaan melko vahvastikin kasvonsa, vaikka täysin meikittäkin näyttää aina niin suloisen ihanalta.

Tanya on valitettavasti sijoittunut siihen kastiin, joiden iho ei aurinkoa itseensä ota niin millään. Toisaalta, ei naikkosen kalpeus ole koskaan tuota itseään haitannut - joillekin se sopii oikein mukavasti. Neitokainen omaa hyvän ihon, eikä juurikaan ole koskaan kärsinyt pahoista näppylöistä tai muistakaan kiusallisista epäpuhtauksista. Siitä kiittäminen tottakai säännöllistä ihon puhdistusta. Toisinaan tuo nuori naisenalku kun ehkä liiankin orjallisesti itsestään pitää huolta. Tyypillinen nainen toisin sanoen. Pituutta ei naiselle ole juurikaan siunattu. Juuri ja juuri 160 senttimetrin pituuteen ylettänyt Neligan tunnetaan 'pienenä ja pippurisena' naisena. Pienikokoisuus tuo juuri sitä tietynlaista suloisuutta naiselle vain lisää. Hyvin usein tummaverikkö tosin sujauttaa jalkaansa jotkut niistä kengistä, joita on tapana hamstrata liiaksi saakka. Kahdentoista sentin kirkkaanpunaiset Guccit jalassa saavat Tanyasta jopa uskottavan näköisen (ikään kuin neiti ei sitä olisi ilmankin). Kovin hoikka tuo on myös koko ikänsä ollut, mistä on varsin tyytyväinen. Nuorempana Tanya oli joitakin kiloja alipainossa, mutta nykyään varsin hyvissä mitoissa.

Neiti Neligan pukeutuu omaan persoonalliseen tapaansa, johon lukeutuu erilaiset päähineet tai suuret hiuskoristeet, kuten kukat ja huivit. Tuo on myös t-paitojen suurkuluttaja, ja niitä löytyy kaapista useampi kappale. Aivan yksivärisiä paitoja, joihin yhdistelllään koruja ja huiveja sen mukaan, mikä mihinkin sopii. Jaloissa tuo tummaverikkö käyttää useimmiten sävyltään tummia pillifarkkuja - joskus myös hyvinkin vaaleita. Korkoihin tykästyneenä naisena kaapista löytyykin niitä suurin osa, mutta myös tasapohjaisiakin jalkineita on mahdutettu mukaan.回 Luonteeltaan tuo kaunotar on hyvinkin ennalta arvaamaton, jos niin voi sanoa. Pieneen pakettiin mahtuu tulisuutta, tempareamenttia, itsevarmuutta, naurua sekä kaikkea muuta mukavaa. Sosiaalinen Tanya on ollut koko pienen ikänsä. Jo aivan pienenä neitosena tuo temmelsi pihalla suuressa kaverilaumassa - yleensä koko joukkion johtajansa. Neitokainen on hyvinkin selvää johtajaluonnetta, mikä tosin on hieman laantunut ikää tultua lisää mittariin. Pienenä Tanya oli hyvinkin paha suustaan määräilemään muita - ei tuo vielä silloin asioista niinkään ymmärtänyt. Paha tuo on suustaan silti vieläkin. Neitokainen ei niinkään katso ympärilleen ennen kuin suunsa avaa, vaan antaa tulla sen mukaisia sanoja, mitä suusta on tullakseen. Kovin paljoa ei nainen siis mieti mitä ilmoille kajauttaa. Sanavalmius on tottakai hyvinkin ihailtavaa ihmisessä, mutta hankaluuksia se saattaa yhtä hyvin tuoda mukanaan.

Itsevarmuutta ei neitoselta puutu juurikaan. Omaa itseään kannetaan oikein ylväästi paikasta toiseen, vaikka osaa tummaverikkö nöyräkin olla tarpeen tullessa (se puoli tosin ujostelee hyvinkin). Miellyttämisenhalu Tanyalla ei niinkään ole huipussaan - ainakaan aina. Tottakai tuo arvostaa sitä, jos on muille mieliksi jollakin tapaa - mutta jos neitokaisesta ei pidä, ei tuo silloin itseään yritä väkisin kenellekään tyrkyttää. Tanyaa rakastaa tai vihaa, muuta vaihtoehtoa ei ole. Kovinkaan paljoa vihamiehiä ei Tanyalla ole, mutta niitä vähäisiä ketä sillä listalla majailee, kartetaan kyllä hyvin. Se tietäisi vain kovinkin vilkasta sanasotaa, sekä joissakin tapauksissa ehkä vakavampiakin yhteenottoja. Mielellään ei Tanya häviä - missään tilanteessa. Neiti niin kovasti olisi se viimeisen sanan sanoja, aina oikeassa eikä koskaan väärässä. Tappiotaan ei tummaverikkö myönnä sitten millään, vaikka se hyvin selä olisikin.

Suurella määrällä kärsivällisyyttä ei myöskään ole Tanyaa siunattu. Neito haluaisi kaiken tapahtuvan sormia hennosti napsauttamalla, mikä tietenkään ei ole mahdollista. Jos johonkin naisen luonteenpiirteeseen ärsyyntyy, on se varmasti tämä. Liian usein neiti Neliganin suusta kuulee sanat jotakin 'eikun nyt heti' -tyylistä. Tämä tottakai saattaa ärsyttää ihmisiä, joilla kärsivällisyys on huipussaan.

Parisuhteissa Tanya ei osaa toimia sitten millään - valitettavasti. Niin ihanaa tyttöystäväainesta kun tämä tummahiuksinen kaunotar olisikin. Liian usein on suhde päättynyt siihen, kun neitokainen hupaisan baari-illan päätteeksi on lötänyt itsensä väärästä pedistä. Jopa 'hiljaiset ja rauhalliset' kotibileetkin ovat riittäneet valitettavasti tuhoa tekemään. Nurinkurista koko asiasta tekee sen, että Tanya itse on kovin mustasukkainen seurustelukumppanistaan, sekä saattaa kysellä tuon menemisiä ja tulemisia liiankin kovaan otteeseen. Mielummin neiti siis liitää paikasta toiseen, sinkkunaisena on helpompaa. Tottakai saattaa tämä ihastua nopeasti, mutta yleensä nainen haluaa pitää kaiken 'hauskana säätönä', ja vakavammaksi mennessä Tanya saattaa hyvinkin alkaa epävarmaksi. Ehkä juuri Sen Oikean tullessa kohdalle, neitonen pysyisi aisoissa. Kuka tietää?回 Välillä liikaakin virtaa kropassa - aina meno päällä
回 Alaselkää koristaa tatuointi
回 Nirsoilu on tuntematon käsite (ruuan suhteen)
回 Paha tapa iskeä silmät vanhempiin miehiin
回 Sukujuuria Italiasta - kieltä puhuu sujuvasti opiskelun ansiosta
回 Rakastaa korkokenkiä
回 Alkoholia kuluu toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän
回 'Satunnainen tupakoitsija' omin sanoin. Totuus toinen
回 Pelkää korkeita paikkoja - ahtaus ei niinkään ongelma
回 Kovinkin lapsirakas ihminen


avatar
cadha

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: o cadhan hahmot o

Viesti  cadha lähetetty Pe Helmi 25, 2011 1:36 pm

AUDREY SERENITY ALEXANDRIA MELLOR


回 Nimi: Audrey Serenity Alexandria Mellor
回 Ikä: 24-vuotias, 18. joulukuuta
回 Syntymäpaikka: Phoenix, Arizona
回 Sukupuoli: Nainen
回 Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
回 Siviilisääty: Sinkku

回 Kuvankaunis Audrey Mellor on ulkonäöltään (kuten todettu jo) kaunis, solakka sekä hyvinkin siropiirteinen nuori nainen. Neitokainen omistaa kauniit vaaleat laineikkaat hiukset, jotka ylettyvät rintojen tasolle - kovin pitkiä hiuksia ei siis neiti Mellorilla valitettavasti ole. Tosin sitäkin eloisammat ne ovat. Nuori neitokainen harvoin niitä kovin suurella urakalla rupeaa laittamaan - tämä ei tarkoita silti, että ne sotkussa olisivat. Useimmiten Audrey harjaa hiuksensa siisteiksi ja antaa niiden kauniisti laskeutua olkapäiltä. Tottakai neitonen joskus innostuu väkertämään vaaleaan hiuspehkoonsa jotain erilaista, kuten pieniä lettejä sinne tänne. Neiti Mellorin silmät ovat taas sävyltään harmaansinertävät, tosin eri valossa ne tuovat esiin erilaisia vivahteita. Tummista ripsistään kiitollinen Audrey Mellor meikkaa silmänsä useimmiten kevyesti, vaikkakin joskus tuo intoutuu kokeilemaan astetta vahvempaa meikkiä. Naisella on kaikin puolin hyvässä kunnossa oleva iho, jota hoitaa tietysti parhaansa mukaan ylläpitääkseen sen virheettömässä kunnossa.

Pituutta vaaleaveriköllä on sopivat 174 senttimetriä, joka on juuri kuin luotu neiti Mellorin pituudeksi. Kovin lyhyt tuo ei missään määrin haluaisikaan olla, mutta liian pitkä ulkomuoto häiritsisi neitosta itseään. Liian pitkät naiset kun eivät niin viehättäviä ole (ainakaan Audreyn mielestä). Solakka ja hoikka nainen on ollut aina, mistä kiittäminen ehdottomasti geenien, mutta tottakai myös urheilun ja tarkan ruokavalion. Mellor on hyvinkin tarkka siitä mitä suuhunsa laittaa. Tuo saattaa tarkistella välillä turhankin innokkaana pakkausten tuoteselosteita ja kalorimääriä, vaikkei siihen edes tarvetta olisikaan. Audrey rakastaa erilaisia kynsilakkoja, eikä tuon kynsiä juuri koskaan näe ilman lakkausta. Vaaleita nudevärejä rakastava Audrey lakkaa mielellänä kyntensä jollakin vaalean hempeällä sävyllä, mutta toisinaan saattaa räväyttää jollakin kirkkaamalla värillä.

Naisen pukeutumistyyli ei juuri missään määrin herätä huomiota, tai ole kovinkaan 'persoonallinen ja massasta erottuva'. Tuo pukeutuu melko tavallisesti pillifarkkuihin, erilaisiin toppeihin, t-paitoihin ja neuleisiin. Tottakai tuo käyttää asusteita tuomaan erilaista näkökulmaa. Huiveja, vöitä, koruja ja erilaisia hiuskoristeita saatetaan käyttää toisinaan. Neiti Mellor ei pukeudu kovinkaan kirkkaisiin sävyihin koskaan - useimmiten tuon päällä näkee vaaleita sävyjä, kuten valkoista, beigeä, vaaleanpunaista, ruskeaa ja toisinaan ehkä mustaakin. Audrey suosii myös mekkoja sekä hameita lämpiminä päivinä - saahan samalla näytettyä upeita urheilun avulla trimmattuja sääriään. Ei blondi juurikaan kovin vihjailevasti tarkoituksellaan pukeudu, vaikkakin tuon päältä sattuukin välillä löytymään lyhykäisiä hameita, sekä kaula-aukkoja jotka voisivat jokseenkin pienempiä olla.回 Neiti Mellor ei ole muiden ikäistensä tapaan raju bilettäjänainen, jonka toisena kotina toimisi läheinen baari ja jatkopaikkana vieraan miehen sänky. Nainen on hyvinkin päämäärätietoinen, omia periaatteitaan noudattava ja jokseenkin jopa 'asiallinen' nuori neitokainen, jonka seurassa ei kuitenkaan tylsisty. Hyvin usein kuullessaan Audreyn olevan absolutisti, yhdistää tuon heti tylsään ja yksinäiseen ihmiseen. Se on harhaluulo, sillä yksinäinen neiti Mellor ei suurin surminkaan ole, eikä sen puoleen tylsäkään - tosin vastapuolestahan se riippuu, minkälaiseksi tuon blondin luokitteleekaan. Mellorilla on nauru hyvinkin herkässä, samoin kuin hymy. Tuo on todella positiivinen sekä aurinkoinen persoona, joka mielellään etsii jotain positiivista niistä synkimmistäkin päivistä. Audreyn kanssa ei varmastikaan jää hiljaiseksi, sillä neiti mieluusti puhuu omista asioistaan tuntikausia, tottakai myös kuunnellen muita. Itsekäs ei blondi ole missään muotoa, vaikka joissain tilanteissa sellainen kaiketi olisi suotavaakin. Itsevarmuutta naisella on juuri sopivasti, ja tuo uskaltaa olla erilaisempi ihminen kuin muut. Neitokainen arvostaa hyvinkin paljon erilaisia ihmisiä ja tuleekin hyvin toimeen monien kanssa. Rasistin piirteitä naisesta ei löydy sitten millään - Audrey Mellor on hyvinkin suvaitsevainen ihminen, joka ymmärtää maailmasta löytyvän erilaista elmää eri puolilta.

Audreysta löytyy empatiaa vaikka muille jakaa - nainen osaa asettua toisten ihmisten asemaan hyvinkin, mikä tekee tuosta entistäkin mukavamman ja ystävällisemmän ihmisen. Riitatilanteissa neiti Mellor mielellään puhuu asiat heti halki, eikä jätä niitä hautumaan moniksi viikoiksi. Väkivaltaa tuo ei missään muotoa hyväksy, joten se ei tietenkään riitatilanteissa edes mieleen juolahhdakaan. Kaiken lisäksi naikkonen on niin hento, että tuo tuskin kovin uskottava vastus vastapuolelle edes olisikaan. Kovin helposti neidon kanssa ei toisaalta edes riitaan ajaudu, ellei osaa oikeita sanoja käyttää ja loukata Audreyta pahemman kerran. Neiti saattanee helposti vetää herneen nenäänsä, jos tuon toimintatavoista tai periaatteista kuittaillaan riittävän monta kertaa.

Neitokainen elelee sinkkuna tällä hetkellä, vaikkakin tuolla on neljävuotias tytär, Nathalie. Tyttö on äidilleen elämääkin tärkeämpi ihminen, jolle ei anna tapahtua mitään pahaa missään nimessä. 19-vuuotiaana raskaaksi tullut Audrey Mellor eli silloisen poikaystävänsä kanssa yhdessä, mutta raskauden paljastuttua mies lähti. Jokseenkin tyypillinen tarina. Siksipä nainen haaveilee vierelleen rakastavaa miestä, joka myös olisi lapsirakas sen verran, että olisi valmis tulevaisuudessa hankkimaan lisää lapsia. Neiti Mellorilla ei niinkään ole pilkuntarkkoja toiveita aviomiehensä suhteen, vaikka tottakai pieniä toiveita elätellään siitä unelmien prinssistä, joka ehkäpä jossain vaiheessa sattuukin vastaan.回 Absolutisti
回 Myös savuton persoona
回 Toisinaan liiankin helposti stressaantuva
回 Neljävuotiaan Nathalien yksinhuoltajaäiti
回 Työskentelee suuressa mainostoimistossa
回 Rakastaa musiikkia & soittamista (piano)
回 Tatuointeja löytyy kaksi kappaletta (nilkka sekä lapaluu)
回 Urheilija (tennis sekä lenkkeily)
回 Hyvinkin tarkka sen suhteen, mitä syö
回 Terveellisiä elämäntapoja kaikin puolin kannattava
回 Haaveilee kolmesta lapsesta, aviomiehestä & ranta-asunnosta
回 Kokee pimeät paikat epämiellyttäviksi


avatar
cadha

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 23.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: o cadhan hahmot o

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa