Dennyn hahmot •

Siirry alas

Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:18 am

• DELANEY CHESTER EVELYN VANCE •Ikä • 8.1, 19-vuotias, Liverpool, Iso-Britannia
Sukupuoli • Mies
Seksuaalinen suuntautuminen • Hetero
Siviilisääty • Sinkku

"Welcome to the end of the world party, baby. 'Cuz your first move with me might be your last"

Kuvaile miten tahdot - et oikeastaan koskaan tule olemaan oikeassa. 'Ylimielinen', 'itserakas'.. kaikki kuultu moneen kertaan, silti Delaney on kärkimiehiä. Mikä tuossa nuorukaisessa sitten erityisesti viehättää? Komea ulkomuoto vaiko tapa olla kuitenkin niin jokaisen mieleen? Vancen persoona on tosiaan monimutkaisimpia palapelejä, mitä voi löytää lähtitienoltaan. Ei nyt ihan täydellisen (huomioidaan tässä, ettei kukaan ole täydellinen - jotkut vain lähempänä sitä) ulkokuoren alta löytyy häikäilemätön nuorimies, joka taatusti osaa käyttää avujaan hyväksi. Ja taatusti myös käyttää niitä. Arrogantti miekkonen saattaa puhua aivan toisella äänensävyllä toiselle ihmiselle ja on ikävä kyllä hyvin arvostelevaa sorttia.

Mielipiteiden osoittaminen on herralle erittäin tärkeää ja vielä tärkeämpää on, että joku on kiinnostunut tämän näkökannasta. Herra rakastaa olla huomion keskipisteenä ja tarvitsee kehuja sietääkseen omaa itseään. Turhaantuneisuus on vahva piirre Delaneyssa. Sitä tuo ei kuitenkaan julkisesti näytä, kylmäverinen kun on. Impulsiivisuus kun ei ole tälle ominaista. Pikemminkin Vance suunnittelee jokaisen liikkeensä turhankin tarkasti. Perfektionisti - ikuista sorttia. Täydellisyyteen pyritään ja periksi ei anneta. Tavoitteet hipovat tähtiä, mutta miksi tyytyä vähempään? Delaney on tottunut saamaan kaiken haluamansa, keinolla millä hyvänsä - oli se sitten mitä tahansa.

Itsetunto on Vancella enemmän kuin kohdallaan. Tuo tietää olevansa haluttu ja hyvä juuri niissä missä haluaakin. Itserakkaushan on hyvästä? Pienissä määrin ainakin. Delaneyn hyvinkin myötämielisen suhtautumisen itseensä kyllä huomaa ennemmin tai myöhemmin - se ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta. Ylimielisyys myöskin paistaa kilometrien päähän, mutta jos Delaneyn juttusille pääsee, on se toissijaisempaa. Osaa tuo olla mukavakin, jos tahtoo. Vance kuitenkin pitää pinnallisesta puoliskostaan, joten sitä paistatellaan tuntemattomille.

Sosiaalisuus on erittäin huomioonotettava seikka Delaneyssa. Tuo ei siedä yksinoloa, vaan kaipaa lähelleen ihmisiä, jotka tuo pystyy laskemaan suurinpiirtein samanarvoisiksi kuin itsensä. Mies tulee hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa, mutta ei voi sietää liian tyhmiä ihmisiä tai ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista tilannetajua. Tämä pätee sekä naisiin, että miehiin, vaikka neitokaisten persoonista punapää ei olekaan niin tarkka. Naikkosten kanssa kun Vance on aika sulavaa lajia. Jostain syystä Delaney viihtyy hurmuri roolissaan ja neitokaisia tupataan pyörittämään välillä aika hurjaakin vauhtia. Sydäntensärkijä-imago on siis myöskin langetettu Delaneyn päälle. Hmh.Brittiläistä syntyperää omaava nuorukainen on, niin kuin sanotukin, varsin miellyttävännäköinen. Pitkänhuiskea nuorukaisen piirteet ovat varsin sirot ja niissä on tietynlaista terävyyttä. Luusto on varsin erinomainen herralla. Iho on pehmeä ja sileä, mutta sangen vaalea. Se ei kuitenkaan kärähdä automaattisesti auringossa. Delaneyn poskipäille saattaa kesällä ilmestyä pieniä kesakoita, joista miekkonen itse ei pahemmin välitä. Ne eivät varsinaisesti häiritse tätä, mutta hän ei niistä oikein pidäkään. Epäpuhtauksia ei tuolla ole onneksi riesanaan enää tässä iässä. Tai no, ei tuolla ole ollut niitä juuri koskaan. Silmät tuolla ovat normaalinkokoisen, hivenen mantelinmuotoiset. Väriltään ne ovat sangen mielenkiintoiset. Tummanruskeat ulkoreunoilta, pehmeämmän ruskeat keskemmältä ja aivan pupillin alla on näkyvissä häivähdys kultaa. Delaneyn silmät tuppaavat keräämään katseita erikoisuudellaan, mutta se sopii Vancelle mainiosti.

Hiukset ovat Delaneyn silmäterä ja ne ovat aina huolellisesti laitetut. Miehellä on punertavanruskeat hiukset - tai kaiketi niitä voisi sanoa melkeimpä punaisiksi. Kovin tummat ne ovat siltikin ja sävy on täysin herran oma. Hiuksia ei siis ole värjätty koskaan. Pituus on keskiluokkaa ja Vance leikkauttaa ne itse. Lähinnä vain sen takia, ettei nuorukainen luota parhaimpinkaan ammattilaisiin. Monet pitävät herran hiuksia hassun tai kiinnostavan värisinä, eikä mies itsekään niitä täysin tavanomaisina. Värjäämistä Delaney ei siltikään edes harkitse - miksi turhaan? Punaiset hiukset kuitenkin sopivat tälle loppujen lopuksi ja pieni erikoisuushan on vain plussaa.Viimeinen muokkaaja, Admin pvm To Helmi 24, 2011 1:48 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:00 pm

• VINCENT DAKOTA CAMRYN LEWIS •
Ikä • 26-vuotias, 5.1, Manchester, Iso-Britannia
Sukupuoli • Mies
Seksuaalinen suuntautuminen • Hetero
Siviilisääty • Sinkku

• You know my name, but if you don't.. be aware •

Unohtumaton hymy ja arvoituksellinen katse. Mies jota yksinkertaisesti tulisi varoa - harva tästä varoituksesta on kuitenkaan ottanut opikseen. Vincent osaa olla hurmaava, jos sille päälle sattuu. Ei herra kovin karski tykkää olla - ylimielinen kylläkin. Vaaleaverikkö on ollut aina taitava puhumaan vastapuolen pyörryksiin ja tuo ei ole koskaan ollut mitenkään erityisen tyhmä. Impulsiivisuus ja ylipäätään ajattelemattomuus kun turhauttaa Lewisia. Perfektionistin elkeitä omaava nuorukainen osaa myös heittäytyä vapaalle, erityisesti silloin, kun tuon ei tarvitse pyöriä kotinurkillaan. Töissä esimerkiksi ollaan kuitenkin tarkkoja, vaikkakin herran jutut olisivat vapaamielisempiä. Tavallaan tietyt asiat Vincent tekee alitajuntaisesti, joten ei tuo kokoajan mieti puuhiaan.

Vincent on suhteellisen sosiaalista lajia ja kaipaa ihmisiä ympärilleen. Tuo on ajoittain hieman itsekeskeinen ja nauttii huomionkeskipisteenä olosta. Erityisesti hameväen keskellä. Nuorukainen tuleekin erinomaisesti toimeen neitokaisten kanssa ja tuppaa usein olemaan naisten mieleen. Heh. Lewisille tämä kelpaa varsin mainiosti.

• Posers are losers. Look at me and you'll see the real thing •

Vaaleat, auringon polttamat hiukset ovat nuorukaisen tavaramerkki. Ne ovat aina huolellisesti laitetut ja erittäin tärkeät nuorukaiselle. Herra myös leikkaa hiuksensa itse - on tehnyt niin 16-vuotiaasta asti. Pituus on keskiluokkaa ja hieman ns. ylikasvanut malli sopii Vincentille erinomaisesti. Vaalea sävy on periytynyt äidiltä, Giselleltä. Giselle on ranskalainen, mikä tekee Vinnystä puoliksi ranskalaisen, puoliksi britin.

Pitkänhuiskealta nuorukaiselta hoippuu noin 194:n korkeudessa, mutta tuon vartalon mitat ovat siltikin sopusuhtaiset. Suhteellisen usein treenaava Lewis ei ole lainkaan pahemmassa kunnossa, heh. Herralla on todella vaalea iho, joka saattaa kärähtää helposti auringossa. Vincent pitää ihostaan sen verran huolta, ettei näin käy miekkosen onneksi usein. Eihän kenenkään mielestä olisi mukavaa katsella punaihoista nuorukaista, yh.

Tummat silmät - niin, ne ovat tosiaan tärkeä osa Lewiksen lookia. Väri on puolestaan periytynyt isä Fredrickin puolelta ja sävy on tummanruskea. Pupillin lähistössä voi kuitenkin havaita häivähdyksen kultaa, joten ihan nappisilmä vaaleaverikkö ei ole. Onneksi. Tuon silmät kun keräävät katseita erikoisuudellaan. Ripset tuolla eivät ole mitenkään merkittävät, ihan tavalliset ja kulmakarvat ovat siistit, mutta kuitenkin aika luonnollisennäköiset.


• Average is not good enough •

• Inhoaa toista ja kolmatta nimeään, eikä juuri koskaan kerro niitä kellekään
• Tupakoitsija ja alkoholiakin kuluu
• Musiikki erityisen lähellä sydäntä - soittaa pianoa, akustista kitaraa ja laulaa.
• Tanssinut pikkupojasta asti (aluksi äidin pakotuksesta)
• Tatuointeja löytyy muutama, tekstejä lähinnä ja parisen kuvaa
• Kahvista tulee päänsärky
• Ranska toinen äidinkieli, sitä siis puhutaan sujuvasti
• Välillä turhankin vahva brittiaksentti, yh


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Ma Helmi 28, 2011 7:26 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 1:03 pm

• CALVIN FREDRICK ASHTON SHEER •• "You know i got you like a puppet in the palm of my hand.." •


Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Ikä: 23-vuotias
Syntynyt: 6.1, Liverpool, Iso-Britannia

• "I don't want to be like everyone else.." •

Aina välillä löytää niitä, jotka tosissaan osaavat hämätä ihmisiä. Calvin on yksi tällaisia. Hurmaava nuori mies ei välttämättä ole aina juuri sitä, mitä päältäpäin näyttää. Tuolla on tapana hieman taivutella ihmisiä omaan tahtoonsa ja herra on kieltämättä kovin taitava siinä. Sheer on kunnianhimoinen nuorukainen ja ehkä hitusen itsepäinenkin. Miekkonen on tottunut saamaan haluamansa, keinoilla millä hyvänsä. Tuosta ihmisten manipulointi on vain pientä hupia ja hyötyä yhdistettynä. Ei herralla mitään typerää 'kykyä' ole tai mitään - hänellä on vain taito olla monen ihmisen mieleen. Voisi myös sanoa, että miehen moraali ei ole kovin korkealla ja eihän se olekaan - tietyissä asioissa.

Calvin ei ole mitenkään erityisen kyyninen persoona, saati sitten pessimisti. Tuolla on oikeastaan enemmänkin hieman ironinen tapa katsoa elämää ja vahingoniloisuutta löytyy ehkä turhankin paljoa. Myötätuntoa voi joutua kiskomaan miehestä irti kaksin käsin - sanotaanko, ettei herra ole empaattisimmasta päästä. Mutta jos tuo oikeasti jostain välittää, voi tavata kyllä Sheerin pehmoisemmankin puolen. Herra on vain kerran ollut oikeasti rakastunut ja on oppinut siitä, ettei koko touhu kannata. Nainen kun oli kylmästi jättänyt miekkosen vain häipymällä kaksikon kodista. Calvin harvemmin edes kiinnostuu/ihastuu kehenkään - hameväkeen suhtautuminen on jäänyt siihen yhden yön tasolle. Jos oikein hyvin käy, saattaa mies jopa tapailla jotain neitokaista muutaman viikon ajan. Sen jälkeen herra yleensä pistää pelin poikki alitajuntaisesti. Flirttailu ja neitosten pyörittely on Sheerille ajanvietettä ja erittäin tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Miekkosessa on aina ollut hieman pelurin vikaa ja ongelmiin hankkiutuminen on ikävä kyllä tuttua herralle.

Sheerillä on tosissaan itsetunto kohdallaan. Aina on ollut. Miekkosta voisi kutsua ylimieliseksikin, mutta minkäs herra sille mahtaa, jos tuo nyt sattumoisin vaan pitää itsestään? Itserakkaushan on tunnetusti hyvästä, vaikka myönnettäköön, että herralla juttu meni välillä yli. Yleensä Calvin kuitenkin kääntää sen huumoriksi, vaikkei tuo mitään vitsejä kovin usein viljekään. Herran huumorintaju on muutenkin aika kieroa, eikä sitä välttämättä kaikki ymmärrä. Aivan niin kuin Sheerkään ei ymmärrä kaikkia muiden kuivahkoja läppiä. Ei sille voi mitään.

Aggressiiviseksi tai impulsiiviseksi Calvinia ei voi sanoa. Tuo yleisesti patoaa tunteensa ja vaikuttaa siksi välillä hyvinkin kylmältä. Ainoa tunnetila, minkä herrasta selkeästi huomaa on turhaantuminen. Ja voi kyllä - sitä tapahtuu usein. Asioita, joista nuorukainen turhautuu naurettavan helposti, on pitkä lista. Herra myös on aina tietoinen teoistaan ja harkitsee sanansa tarkasti. Tämän takia Sheer osaakin miellyttää monia persoonia.

Sheer pitää irroittelusta - pikemminkin rakastaa sitä. Työnarkomaanisuus ei sovi miekkoselle pätkääkään, koska herra kuluttaa klubeja ja baareja runsaasti. Herra on aina pitänyt keskipisteenä olemisesta ja jostain syystä se onnistuu bilettäessä parhaiten. Sosiaalisuus on vahva piirre nuorukaisessa - mies ei tykkää yksin olemisesta. Vaikkei herra puhukaan kokoajan, toisten ihmisten läsnäolo pitää ajatukset poissa ikävistä asioista.

Calvin on aina ollut suhteellisen musikaalinen. Pienenä poikana Sheerin äiti, Giselle, raahasi silmäteränsä pianotunneille ja herra kävikin tunneilla 16-vuotiaaksi saakka. Sen jälkeen nuorukainen opetteli soittamaan kitaraa omatoimisesti, sekä kavereiden avustuksella. Herra on myös aina ollut suhteellisen hyvä laulaja, mutta miekkonen ei pahemmin kykyjään esittele muille ihmisille.

• "This body pays the bill$.." •

Calvin on sangen miellyttävännäköinen herra. Pitkänhuiskealla herralla on pehmeähköt, sopusuhtaiset kasvonpiirteet ja erinomainen luusto. Miekkosen iho on tasainen ja pehmeä, mutta kovin vaalea luonnostaan. Rusketus on likimain mahdotonta herralle, mutta onneksi iho ei kärähdä heti kirkuvan punaiseksikaan. Epäpuhtauksia nuorukaisella ei ole koskaan pahemmin ollut, kiitos hyvien geenien. Herralla on hieman normaalikokoisia suuremmat silmät, jotka ovat sävyltään tumman ruskeat. Häivähdys kultaista väriä on kuitenkin havattaivissa pupillien ympäristössä. Miekkosen näkö ei itsessään ole ihan priimaa ja tuo joutuu käyttämään lukulaseja.

Sheer on tosiaan, niin kuin jo mainitsinkin, erittäin pitkä. Senttejä on kertynyt miekkosen mielestä ihan liikaakin - pituutta kun on 194 senttimetriä. Nuorukainen ei näe pituudessaan mitään hyötyä, vaikkei siitä mitään haittaakaan ole. Herran keho on muuten suhteellisen hyvässä kunnossa. Ei tuo mikään erityisen puntti ole, mutta ihan kehuttava määrä lihasmassaa on. Urheilu ei ole herralle mikään suurin intohimo, mutta ei ole syöminenkään. Pituuteensa verrattuna mies on hitusen alipainoinen, vaikkei Calvin sitä itse niin näekään.

Miehellä on vaaleanruskeat hiukset, joita aurinko on polttanut päältä hivenen vaaleammiksi. Calvinin hiukset eivät ole aivan tikku suorat, vaan luontevasti taipuvat, jonka ansioista herran onkin helppo laittaa ne mielensä mukaan. Hiusten laitto on Sheerille tärkeää ja tuo hiplaa suortuviaan alati. Hoho, hiukset ovat kuitenkin tärkeä seikka ulkonäössä, eikö?

Hymypoika, on nimike, jota Sheer saa usein osakseen. Miekkosella on sädehtivä ja kieltämättä kovin hurmaava hymy, joka taatusti kelpaisi joka ikiseen pepsodent-mainokseen. Hymyä korostaa vielä poskilla viihtyvät hymykuopat, joita herra itse inhoaa. Joillekin ne sopivat, mutta vaaleaverikkö on sitä mieltä, että hänen kasvojaan ne eivät korista kovinkaan kehuttavasti.

Calvin pukeutuu yleisimmiten suhteellisen tiukkoihin vaatteisiin. Syy lienee herran pituudessa - tuosta näyttäisi koomiselta, jos hän pukeutuisi aivan liian isonnäköisiin vaatteisiin. Miekkosella on useimmiten yllään erilaisia kauluspaitoja ja pillifarkkuja. Printti t-paidat ovat myös vaaleaverikön suosikeissa. Eniten tuon vaatekaapista kuitenkin löytää takkeja. Sheer rakastaa erityisesti laivastotyylisiä- ja nahkatakkeja. Pukeutumisessaan Calvin suosii suhteellisen neutraaleja värejä. Valkoinen, musta, beige ja tummansininen ovat suosikkeja. Myös erilaisten asusteiden kulutus on tyypillistä herralle. Hattuja tuo ei kuitenkaan käytä. Sen sijaan erilaiset korut ja kellot ovat nuorukaisen mieleen. Aurinkolaseja ei omisteta kovinkaan paljon, mutta RayBanin clubmasterit ovat käytössä jonkin verran.

• "I will never be a part of your cliché" •

• Tupakoitsija
• Alkoholiakin kuluu
• Kahvia ei pystytä edes juomaan - siitä tulee vain hirveä päänsärky
• Sukujuuret briteistä, aivan kuin herra itsekin ja siksi yhä huomattava aksentti
• Puhuu myös sujuvasti ranskaa - opiskellut sitä esikouluikäisestä saakka
• Tatuointi löytyy vasemman lapaluun kohdalta: When I give you a spin, I am in
• Pitää lyriikoiden kirjoittamisesta
• Inhoaa ötököitä
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 9:52 pm

Nimi x Jimmy Gregory Jones
Ikä x 19
Siviilisääty x Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen x HeteroLuonne x

Jimmy on varsin ylimielinen persoona, mutta kovin hurmaava ja sosiaalinen. Nuorukaisen olemus on varsin rauhallinen, vaikkei tuo sellainen ole oikeastaan. Mies ei välttämättä ole kovin ystävällinen - tai ainakaan vaikuta siltä. Herra on sellaisia ihmisiä, jotka kätkevät todelliset ajatuksensa muista ihmisistä hyvin syvälle itseensä. Näin ollen voitaisiin väittää, että Jims piti pientä suojamuuria yllään. Jimmy on kuitenkin häikäilettömän itsevarma ja ehkä tuon luulot löyvät lähemmäs yläkanttia, mutta mitä väliä? Herra vain on tottunut saamaan kaiken haluamansa, eikä tuo tottunut vähempään.

Jimmy nauttii paljonkin flirttailusta ja sitä tupataankin harrastamaan aika usein. Nuorukainen tietää olevansa monen neitokaisen unelma poikaystävä, mutta sitä tämä ei todellisuudessa ole. Mies ei puhu mielellään tunteistaan, mutta näyttää kuitenkin kiintymyksensä usein jotenkin. Suhteissa herra on aika onneton - naisia kun pyöriteltiin mielummin oman mielen mukaan. Naissuhteiden laajasta skaalasta huolimatta Jims pitää maineensa kiiltävän puhtaana, eikä leveile näillä asioilla.. no ainakaan kovinkaan usein.

Jimmy hengaa mielellään porukkansa kanssa ja myöntää olevansa hieman huomionkipeä. Mies on myös kovin arvosteleva ja jos joku tyyppi ei miellytä nuorukainen osoittaa sen hyvin selkeästi. Muutenkin herralle on turha sanoa vastaan, tämä kun on harvinaisen päättäväinen. Jimmy ei kuitenkaan ole tyhmä, vaikkakin arrogantti.

Huumorintajua Jims omaa jonkin verran, mutta kuivahkot läpät eivät iske tähän. Muutenkin jutun pitää olla vähän kieroa, että herra pitää sitä huvittavana. Iskurepliikit ja muut kornit lausahdukset särähtävät miehen korvaan myös erittäin inhottavasti. Lässyttäminenkin on nuorukaisesta kuvottavaa, vaikka Jim sortuu siihen välillä itsekkin. Vain oikeastaan silloin, jos tuo kokee oikeasti olevansa rakastunut johonkin.

Jimmy on laskelmoiva persoona. Tuon tekemiset harvemmin tapahtuvat 'hetken mielijohteesta'. Nuorukainen kyllä tiedostaa useimmiten tekemisensä ja jollain kierolla tavalla pitää rutiinista, vaikka se onkin tällä hieman sekava. Toisaalta mies rakastaa myös vapautta ja omalla tavalla rällästämistään. Jims pitää juhlimisesta ja yleensä alkoholia kuluu paljon. Samoin tupakkaa, jota mies polttelee yleensä askin päivässä. Kannabistakin Jims käyttää välillä, mutta silloinkin yleensä vain sätkä viikossa.

Jimmy ei todellakaan ole huolehtivainen persoona. Miehen on välillä vaikea ottaa muut huomioon ja empatia näyttäisi useinkin olevan herralla nollassa. Jims kun välittää tosissaan vain muutamasta henkilöstä tässä maailmassa. Näihin lukeutuu Jones'in pieni suku ja pari miehen lähintä ystävää, sekä Freax'in jäsenet. Kunnianhimoa tältä puolestaan löytyy monin verroin. Jos herra on itselleen päämäärän asettanut, se oli pakko saavuttaa. Tämän takia tanssiminen onkin Jim'ille luontevaa, niinkuin naikkostenkin pokailu. Kaiketi niitä pystyi vertaamaan toisiinsa.

Jimmy on varsin musikaalinen nuori. Herra on aina pitänyt musiikista, eikä varsinaisesti ole genreuskoivainen. Kuitenkin mies pitää astetta raskaammasta musiikista, erityisesti post-hardcoresta.
Jims omatoimisesti opetteli soittamaan kitaraa. Miehellä on ollut muutamia studioprojekteja jo useamman vuoden ajan käynnissä. Herra sanoittaa ja säveltää mieluusti omat kappaleensa, eikä tuolla ole yhtään hassumpi lauluääni. Kovin julkisesti Jims ei kuitenkaan viitsi laulaa.

Tanssiminen on herran intohimo. Herra on pienestä pitäen seurannut katutanssijoiden liikkeitä, kun yksi siihen aikaan tunnettu jengi treenasi hänen kotikatuaan vastapäätä. Mies on tanssinut useammassakin jengissä, mutta nyt tuo on täysin uskollinen Freax'ille, jonka johtajahahmo tuo on. Freax'issa Jims on ollu 16-vuotiaasta lähtien vakituisena jäsenenä.


Ulkonäkö x

Miehellä on punertavanruskeat hiukset - tai kaiketi niitä voisi sanoa melkeimpä punaisiksi. Kovin tummat ne ovat siltikin ja sävy on täysin herran oma. Hiuksia ei siis ole värjätty. Pituus on keskiluokkaa ja Jims leikkauttaa ne itse. Lähinnä vain sen takia, ettei nuorukainen luota parhaimpinkaan ammattilaisiin. Monet pitävät herran hiuksia hassun tai kiinnostavan värisinä, eikä mies itsekkään niistä sen liiemmin pidä. Värjäämistä Jim ei siltikään edes harkitse - miksi turhaan? Punaiset hiukset kuitenkin sopivat tälle loppujen lopuksi.

Kasvonpiirteet miehellä ovat varsin miellyttävät. Ne eivät ole silmäänpistävän terävät, vaan sopusuhtaiset. Nuorukaisen iho on kovin vaalea ja kesällä tuon poskipäillä saattaa havaita pieniä kesakoita. Iho on pehmeä ja suht sileäkin, eikä miekkonen ole koskaan sen pahemmin kärsinyt iho-ongelmista. Mitä nyt muutama epäpuhtaus teini-iässä silloin tällöin. Näin parikymppisenä iho on kuitenkin hyvässä kunnossa, melkeimpä täydellisenä herran itsensä mielestä.

Jimmy'n silmät ovat sävyltään pähkinänruskeat, mutta pupillin alapuolella on selvästi hieman kullan sävyä. Kooltaan silmät ovat ihan standardi kokoa ja niitä reunustaa keskiruskeat ripset. Jim'illä on tummahkon ruskeat kulmakarvat, joissa on myös hieman punertavaa sävyä. Herra ei ole koskaan vaivautunut nyppimään niitä, joten ne ovat luonnollisessa mallissaan. Jimmy'n onneksi luonnollinen malli on varsin siisti.

Herra ei oikein pidä pituudestaan. Senttejä kun on kertynyt 192 - mikä on oikeasti tuolle aivan liikaa. Jimmy tuntee välillä olevansa kauhean pitkä, kun lähes kaikki tuon ystävät ovat 185 senttisiä. Painoa taas on hieman turhan vähän, mutta minkäs teet, kun Jimmy ei pidä syömisestä missään muodossa. Eikä tuo edes saa aina ruokaa kotonaan. Lihaksia löytyy jonkin verran tanssin takia, eli tuo ei ole mikään siima. Pikemminkin ihan urheilullisennäköinen. Mies suosii pukeutumistyylissään aika tiukkoja vaatteita, paitsi tanssiessa. Usein tuon yllä näkyy tummat pillifarkut ja jonkin moinen kauluspaita. Suosikki värejä ovat musta, punainen, sininen, sekä valkoinen. Huppareita näkyy miehen päällä kyllä arkisin jonkin verran, hihallisia ja hihattomia. Mihinkään lokeroon miestä ei voi tyylinsä mukaan sulloa. Sormuksia miehen sormista löytyy takuuvarmasti aina. Myös satunnaiset nahkaremmit ranteessa tai rannekellot ovat yleisiä asusteita.

Menneisyys:

Danielle Jones sai esikoisensa Jimmy'n ollessaan 17-vuotias. Isästä ei ole tietoa, mikä tietenkin hieman masensi kaunista, nuorta naista. Tuo jätti koulunsa kesken kasvattaakseen poikansa. Danielle teki töitä tarjoilijana kolmesti viikossa ja slummi oli paras mitä tuo saattoi Jimmy'lle tarjota. Jims kasvoi siis pienessä, hyvin epähygieenissä asunnossa ja asuu siellä edelleenkin äitinsä kanssa. Jimmy on tottunut siihen, ettei perheen varat riitä lähes mihinkään. Tämän takia mies on tehnyt koko teini-ikänsä töitä. Jimmy ei ole koskaan ollut kovinkaan hyvä koulussa ja tuon keskiarvo on kuuden paikkeilla. Numerot ovat myös laskeneet herran käytöksen takia ja tuo joutuu usein vierailemaan koulupsykologilla. Korkeakoulutus on siis hyvin etäinen ajatus miehelle ja tuolla ei ole minkäänlaisia unelma-ammattia. Sinänsä tuo haluaisi sen liittyvän musiikkiin, mutta herra tietää, ettei tuo tule pärjäämään paljon häntä rikkaampien nuorien kanssa, joilla on omat studiot ja niin edespäin. Nykyään herra siis keskittyy Freaxin huolenpitoon.

Muuta:
x Musiikki ja tanssi on herralle oikeasti elämä
x Alkoholi & tupakka maistuvat
x Playeri, ei sitä kielletä
x Kahvista tulee järkyttävä päänsärky
x Tatuointeja löytyy yksi kappale yläselästä; When I give you a spin, I am in
x Vasenkätinen
x Naisissa ensiksi kiinnitetään huomiota silmiin, hehe.
x Autoista ollaan jonkin verran kiinnostuneita, tottakai.
x Herra omistaa pienen koslan - se ei kylläkään ole kovinkaan uusi tai hieno, vaan halpa ja hädintuskin toimiva.
x Tammikuun lapsia ollaan
x Alkoholisti äidistä pidetään huolta.
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 10:17 pm

Nimi x Brendan Craig Jones
Ikä x 19
Siviilisääty x Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen x Hetero

Luonne x

Brendan on hurmaava ja sosiaalinen nuori mies. Jonesin olemus on varsin rauhallinen, vaikkei tuo sellainen ole oikeastaan. Syvimmiltään siis. Mies ei välttämättä ole kovin ystävällinen - tai ainakaan vaikuta siltä. Riippuu vähän tilanteesta - sosiaalisissa pakko tilanteissa koitetaan vaikuttaa mukavalta parhaimman mukaan. Herra on kuitenkin sellaisia ihmisiä, jotka kätkevät todelliset ajatuksensa muista ihmisistä hyvin syvälle itseensä. Näin ollen voitaisiin väittää, että Brendan piti pientä suojamuuria yllään. Brendan on kuitenkin häikäilettömän itsevarma ja on aina pitänyt huolen siitä, että muutkin huomioisivat sen. Herra vain on tottunut saamaan kaiken haluamansa, eikä tuo tottunut vähempään. Eli kyllä - sitä ollaan huomionhakuisiakin.

Brendan nauttii paljonkin flirttailusta ja sitä tupataankin harrastamaan aika usein. Nuorukainen tietää olevansa monen neitokaisen unelma poikaystävä, mutta sitä tämä ei todellisuudessa ole. Mies ei puhu mielellään tunteistaan, mutta näyttää kuitenkin kiintymyksensä usein jotenkin. Suhteissa herra on aika onneton - naisia kun pyöriteltiin mielummin oman mielen mukaan. Naissuhteiden laajasta skaalasta huolimatta Brendan pitää maineensa kiiltävän puhtaana, eikä leveile näillä asioilla.. no ainakaan kovinkaan usein.

Jones on kovin arvosteleva ja jos joku tyyppi ei miellytä, nuorukainen osoittaa sen hyvin selkeästi. Muutenkin herralle on turha sanoa vastaan, tämä kun on harvinaisen päättäväinen. Brendan ei kuitenkaan ole tyhmä, vaikkakin arrogantti. Tuota on turha sanoa yksinkertaisesti, kun mies kuitenkin pärjää koulussa ihan keskinkertaisesti.

Huumorintajua Brendan omaa jonkin verran, mutta kuivahkot läpät eivät iske tähän. Muutenkin jutun pitää olla vähän kieroa, että herra pitää sitä huvittavana. Ei mies ole mikään vitsiniekka ollenkaan. Iskurepliikit ja muut kornit lausahdukset särähtävät miehen korvaan myös erittäin inhottavasti. Lässyttäminenkin on nuorukaisesta kuvottavaa, vaikka herra sortuu siihen välillä itsekkin. Vain oikeastaan silloin, jos tuo kokee oikeasti olevansa rakastunut johonkin.

Brendan on laskelmoiva persoona ja on aina ollut. Tuon tekemiset harvemmin tapahtuvat 'hetken mielijohteesta'. Nuorukainen kyllä tiedostaa useimmiten tekemisensä ja jollain kierolla tavalla pitää rutiinista, jota tiukat treenien aikataulut antavat tälle. Toisaalta mies rakastaa myös vapautta ja omalla tavalla rällästämistään. Jones pitää juhlimisesta ja yleensä alkoholia kuluu paljon. Samoin tupakkaa, jota mies polttelee turhankin usein.

Brendan on myös aika musikaalinen. Herra on aina pitänyt musiikista, eikä varsinaisesti ole genreuskoivainen. Kuitenkin mies pitää astetta raskaammasta musiikista, erityisesti post-hardcoresta.
Brendan omatoimisesti opetteli soittamaan kitaraa. Herra sanoittaa ja säveltää mieluusti omat kappaleensa, eikä tuolla ole yhtään hassumpi lauluääni. Kovin julkisesti Brendan ei kuitenkaan viitsi laulaa.

Ulkonäkö x

Miehellä on punertavanruskeat hiukset - tai kaiketi niitä voisi sanoa melkeimpä punaisiksi. Kovin tummat ne ovat siltikin ja sävy on täysin herran oma. Hiuksia ei siis ole värjätty. Pituus on keskiluokkaa ja Brendan leikkauttaa ne itse. Lähinnä vain sen takia, ettei nuorukainen luota parhaimpinkaan ammattilaisiin. Monet pitävät herran hiuksia hassun tai kiinnostavan värisinä, eikä mies itsekkään niistä sen liiemmin pidä. Värjäämistä Brendan ei siltikään edes harkitse - miksi turhaan? Punaiset hiukset kuitenkin sopivat tälle loppujen lopuksi.

Kasvonpiirteet miehellä ovat varsin miellyttävät. Ne eivät ole silmäänpistävän terävät, vaan sopusuhtaiset. Nuorukaisen iho on kovin vaalea ja kesällä tuon poskipäillä saattaa havaita pieniä kesakoita. Iho on pehmeä ja suht sileäkin, eikä miekkonen ole koskaan sen pahemmin kärsinyt iho-ongelmista. Mitä nyt muutama epäpuhtaus teini-iässä silloin tällöin. Näin parikymppisenä iho on kuitenkin hyvässä kunnossa, melkeimpä täydellisenä herran itsensä mielestä.

Brendanin silmät ovat sävyltään pähkinänruskeat, mutta pupillin alapuolella on selvästi hieman kullan sävyä. Kooltaan silmät ovat ihan standardi kokoa ja niitä reunustaa keskiruskeat ripset. Jonesilla on tummahkon ruskeat kulmakarvat, joissa on myös hieman punertavaa sävyä. Herra ei ole koskaan vaivautunut nyppimään niitä, joten ne ovat luonnollisessa mallissaan. Brendanin onneksi luonnollinen malli on varsin siisti.

Herra ei oikein pidä pituudestaan. Senttejä kun on kertynyt 192 - mikä on oikeasti tuolle aivan liikaa. Brendan tuntee välillä olevansa kauhean pitkä, kun lähes kaikki tuon ystävät ovat 185 senttisiä. Painoa taas on hieman turhan vähän, mutta minkäs teet, kun Brendan ei pidä syömisestä missään muodossa. Lihaksia löytyy jonkin tarpeeksi, sen verran mitä vuosien treenaus on tuonut. Mies suosii pukeutumistyylissään aika tiukkoja vaatteita. Usein tuon yllä näkyy tummat pillifarkut ja jonkin moinen kauluspaita. Suosikki värejä ovat musta, punainen, sininen, sekä valkoinen. Huppareita näkyy miehen päällä kyllä arkisin jonkin verran, hihallisia ja hihattomia. Takit kuitenkin ovat nuorukaisen intohimo. Ah, niitä rakastettiin tosissaan. Kaikkea löytyy - nahkatakkeja, villakangastakkeja, kangastakkeja. Erityisesti laivastotyyliset takit ja bleiserit, sekä kaksirivinappiset takit ovat tuon suosikkeja. Myös villatakkeja/neuleita nuorukainen pitää yllään useimmiten. Mihinkään lokeroon miestä ei voi tyylinsä mukaan sulloa. Sormuksia miehen sormista löytyy takuuvarmasti aina. Myös satunnaiset nahkaremmit ranteessa tai rannekellot ovat yleisiä asusteita.

Muuta:
x Alkoholi & tupakka maistuvat, ikävä kyllä.
x Kahvista tulee järkyttävä päänsärky.
x Tatuointeja löytyy yksi kappale yläselästä; When I give you a spin, I am in.
x Vasenkätinen.
x Naisissa ensiksi kiinnitetään huomiota silmiin, hehe.
x Musiikki lähellä sydäntä.
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Admin lähetetty Ke Helmi 23, 2011 10:30 pm

○ VICTOR EMILIO ZACHARIE FALCO ○

• Kutsumanimi: Lähimmille ystäville Vic. Jos erehtyy sanomaan miestä Vickyksi tai vastaavaksi, voi olla varma, ettei nuorukainen suhtaudu siihen huumorilla.
○ Ikä: 30-vuotias - 15.1, Firenze, Italia
• Sukupuoli: Mies
○ Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
• Siviilisääty: Sinkkuilee

Puoliksi ranskalainen nuorimies on häikäilemätön ja sangen kunnianhimoinen kovan kuorensa alla. Ulkopuolelta hitusen viileähkö miekkonen osaa olla miellyttävä ja kietoa kenet tahansa pikkusormensa ympärille. Victorin eleet ja olemus eivät ikinä ole samanlaiset eri ihmisten seurassa. Tätä voisi kutsua teeskentelyksi, mutta oikeastaan herra vain muokkaa alintajuntaisesti tiettyjä luonteenpiirteitään tiettyjen ihmisten seurassa. Hyvin läheisten ihmisten seurassa tuo paljastaakin koko skaalansa. Mikään mielistelijä Falco ei kuitenkaan ole - ehei, jos nuorukainen ei jostain henkilöstä pidä, sen huomaa eurooppalaismiekkosen eleistä liiankin selkeästi. Nöyryyttä löytyy kuitenkin sen verran, että parempi arvoisia ihmisiä Vic kunnioittaa, jos tarve vaatii. Tietynlainen ylimielisyys on silti havaittavissa nuorukaisen käytöksestä. Tuolla nyt vain sattuu olemaan harvinaisen hyvä itsetunto. Ei kai se niin huono piirre ole, ärsyttävä ehkä joidenkin mielestä. Valehteleminen ja asioiden piilottelu on Victorille luontevaa ja tuo pysyy rauhallisena paineenkin alla. Taito sekin. Tuo ei silti harrasta valehtelua, vaikka se sujuukin miehellä ilman sen suurempia tunnontuskia.

Mikään tyhjäpää Victor ei ole. Miekkonen on tottunut ajattelemaan loogisesti ja tuolla on kurinalainen kasvatus takanaan. Kovin syviä keskusteluita ei siltikään ole mahdollisuutta Falcon kanssa - tuo kun ei avaudu jokaiselle vastaantulijalle. Käytöstavat ovat sulavat nuorukaisella ja jopa välillä turhankin muodollisesti toimiva mies saa usein kuittailua puuhistaan. Äiti oli vain aikoinaan halunnut pikku mussukkansa oleva täydellinen herrasmies - minkäs sille mahtoi? Kymmenienkin vuosien päästä tavat ovat vain tulleet luonnostaan Vicin arkipäivässä esille.

Täydellisyydestä ja kunnianhimosta vielä sen verran - Victor on tottunut saamaan haluamansa. Joko kovalla työllä tai sitten vain yksinkertaisesti puhumalla muita ihmisiä ympäri. Herra omaa runsaasti perfektionistin elkeitä ja osaa olla parhaimmillaan naurettavan pikkutarkka. Eihän huolellisuudessa nyt sinänsä mitään vikaa olekaan, järjestelmällisyys on vain hyvä luonteenpiirre. Täydellisyydestä vielä sen verran, että tämän piirteen huomaa Falcon käyttäytymisesta hyvinkin selkeästi. Tuolla on tapana korjailla vaatteidensa asentoa ja sukia kokoajan hiuksiaan parempaan asentoon. Eivät ne mitään pakkoliikkeitä ole, mutta herra tuntee olonsa luontevammaksi tehdessään niin.

Mitään suuremman luokan romantikkoa Falcosta ei saa sitten millään. Hempeily ei vain sovi millään nuoren miehen luonteeseen. Nuorukainen kun ei ole kovin empaattista sorttia - mistä se sitten johtuukaan. Victorin parisuhde historia ei ole ollut kovin kummoinen. Suhteet ovat olleet lyhyitä ja naiset ovat vaihtuneet lennossa. Herra oikeastaan pitää enemmän lyhyistä jutuista, koska silloin tuo ei ehdi tuntemaan mitään suurta toista kohtaan. Hoh. Kuitenkin miekkonen on varsin sulava hameväen, eikä tuolla ole seurasta puutetta. Vicillä siis on mistä valita - tuo ei joudu tyytymään siihen mitä saa.
avatar
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 22.02.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://letsgetglam.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dennyn hahmot •

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa