itseironian pelihahmot

Siirry alas

itseironian pelihahmot

Viesti  itseironia lähetetty Su Helmi 27, 2011 3:16 pm

femmes

Ava Chamberlain
Carter Fleming
Genesis Wyatt
Ingrid Blomkvist
Jena Dupont

Temperance Glasser   valmis!

hommes

Brett Carter
➟ Devin Callaghan
➟ Griffith Braden
➟ Knox Mitchell
[/color]


Viimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ke Maalis 11, 2015 11:12 am, muokattu 15 kertaa (Raportin syy : redoing e v e r y t h i n g)
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: itseironian pelihahmot

Viesti  itseironia lähetetty Su Helmi 27, 2011 3:32 pmAVA SILVIA CHAMBERLAIN
syntynyt 13. elokuuta, Jackson, Mississippi

lempinimiä mm. Avie [Avee'], Avy, Avs ja muut samantapaiset lyhyet kutsumanimet


super nice, sees the silver lining in everything, overly positive, naive

Ava Chamberlain on kampuksen tunnettu päivänsäde joka näkee hopeareunuksen kaikessa ja ajattelee aina vain parasta ihmisistä. Tunnettu avoimuudestaan ihmisiä kohtaan sekä yksinkertaisesta (mutta valoisasta) ajattelutavastaan. Hän tasapainottaa synkempien ihmisten luonteenpiirteitä ainaisella positiivisuudellaan ja nostattaa usein ihmisten mielialoja aurinkoisuudellaan. Toisinkuin joillakin persoonilla, Avan mukavuus ja posiitivuus on autenttista, se tulee hänestä itsestään ja asia on aina ollut näin. Jo hiekkalaatikkoikäisestä asti se leikkikentän mukavin lapsi, joka oli varmasti jokaisen muksun kaveri eikä koskaan syrjinyt tai kiusannut ketään - tästä pikkuseikasta Ava on erittäin ylpeä ja prameilee mielellään sillä muutaman drinkin jälkeen. Hän on aina ollut opettajien lellikki ja loistanut koulumyötäisesti lapsesta saakka, siis ainakin tuntikäyttäytymisessä. Akateemisesti taas keskitasoa ja joutuu pänttäämään valittevan monta kertaa muistaakseen helpoimmatkin asiat.

Ava on erittäin kärsivällinen eikä kiirehdi juuri missään (ei edes kotiläksyissään), hän nauttii rauhallisuudesta ja pitää elämäntyylinsä sen mukaisena. Ei juurikaan pidä bilettämisestä mutta silloin tällöin lähtee ulos ja herää seuraavana aamuna järkyttävän päänsäryn kanssa.

Huonona persoonallisuuspiirteenä on mainittava suureleinen tunteellisuus sillä hän saattaa järkyttyä pienimmästäkin asioista ja traumatisoituu valitettavan helposti. Kyyneleet, itku-potku-raivarit ja mykkäkoulu ovat erittäin yleisiä eikä lapselliselta käytökseltä voi välttyä mitenkään. Ava on myös harmittavan naiivi ja sinisilmäinen, ja tätä seikkaa monet käyttävät hyväkseen valitettavan usein. Vaikka Ava onkin lapsekkaan sinisilmäinen ja helposti höynäytettävissä hän ei kuitenkaan ole tyhmä (vaikka voisi toisin kuvitella), päinvastoin, Ava on nokkela ja terävä päästään ja eräänlaista kirjaviisautta löytyy, vähemmän sitten sitä street smarttiutta.

Ei kuitenkaan niin mieleenpainuva kuin jotkut, "se aurinkoinen muija" tms antaa helposti anteeksi


Viimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ke Maalis 11, 2015 10:50 am, muokattu 8 kertaa (Raportin syy : a new character was born)
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Carter Fleming

Viesti  itseironia lähetetty Su Helmi 27, 2011 4:44 pmCARTER 'BLAZE' FLEMING
syntynyt 15. tammikuuta, Johannesburg, Etelä-Afrikka


Viimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ti Maalis 10, 2015 4:40 pm, muokattu 6 kertaa (Raportin syy : a new character was born)
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Genesis Wyatt

Viesti  itseironia lähetetty Su Helmi 27, 2011 5:23 pmGENESIS PAYTON WYATT
syntynyt 27. marraskuuta ja on iältään 24

Genesis on outo persoona, hän käyttäytyy ihmisten normien vastaisesti ja nauttii siitä.


Viimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ke Maalis 11, 2015 10:34 am, muokattu 3 kertaa
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Ingrid Blomkvist

Viesti  itseironia lähetetty Ma Helmi 28, 2011 1:42 pmINGRID KATERINA BLOMKVIST


Viimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ti Maalis 10, 2015 5:06 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: itseironian pelihahmot

Viesti  itseironia lähetetty Ti Maalis 10, 2015 3:39 pmJENALIE MARGARET DUPONTViimeinen muokkaaja, itseironia pvm Ti Maalis 10, 2015 5:26 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Temperance Glasser

Viesti  itseironia lähetetty Ti Maalis 10, 2015 4:08 pmcarries her name with a grace, a heart in her sleeve

TEMPERANCE “GIGI” CHELSEY GLASSER on kaksikymmentäviisivuotias elämäniloltaan räväkkä ja kasvoiltaan ilkikurisen lapsekas nuori nainen, joka asuu tällähetkellä synnyinkaupungissaan Washingtonissa, sen väkirikkaassa keskustassa yhdessä koiransa Augustuksen kanssa.

Temperance syntyi syyskuisenailtana vanhemmilleen Yhdysvaltain pääkaupunkiin Washingtoniin, ainoastaan kaksi ja puoli kiloisena ja viisikymmentäsenttisenä. Vauva syntyi melkein kuukauden sovittua päivää aiemmin, selvästikin kyllästyneenä äidinsä kohdun suojaan. Vauva numero 091588-0500 (myöhemmin ristittynä Temperance) kiiruhdettiin tehohoitoon ja keskoskaappiin, vanhempien puristaessa toisiaan käsistä ja toivoen parasta pienokaiselleen. Temperance oli kuitenkin onneksi jo alusta alkaen vahva, eikä luovuttanut taisteluaan. Niinpä Glasserit kiikuttivat liki kolme viikkoa myöhemmin kotiinsa pienen nyytin, josta tulisi heidän valopilkkunsa.

Vaikean alkunsa takia Temperancea on aina hieman suojeltu, hänen äitinsä piti huolen ettei tyttönen koskaan lähtenyt pihapiiristä tai kadonnut hänen näkökentästään, isä taas oli suunnattoman ylisuojeleva Temperancen koulunkäyntiä kohtaan ja uhkasi moneen otteeseen vetää tyttärensä pois valtion koulusta ja syysätä tämän kotiopetukseen vaimonsa huostaan. Eipä heitä kuitenkaan voi syyttää, sillä ensimmäiset vuodet olivat vaikeita, uhkauksia ei kuitenkaan toteutettu ja Temperance valmistui kohtuullisin arvosanoin lukiosta muiden luokkatoveriensa rinnalla.

Seksuaaliselta suuntautumiseltaan biseksuaali, seurustelee mieluummin naisten kuin miesten kanssa. Muutama tyttö- ja poikaystävä on ollut koko nelivuotisten opiskelujen aikana, ketään vakavaa ei kuitenkaan ole vielä löytynyt. Siviilisäädyltään siis sinkku, harrastaa mielellään yhden yön juttuja eikä etsi rinnalleen mitään suurempaa juuri nyt.
Temperance Glasser on tyttö, jonka kanssa voi aina pitää hauskaa. Hänen kanssaan jokainen päivä on kuin juhlimista ja hän aikookin pitää sen niin. Temperance ei ikinä ota mitään liian vakavasti ja pitää huolen etteivät hänen ‘vihamiehensä’ lannista hänen driveaan läpi elämän. Jos joku sattuu katsomaan Temperance poikkipuolisesti tai huudahtamaan jonkin loukkauksen, hän vain nauraa ja kiittää, jatkaen matkaansa välittämättä ihmisestä sen enempää. Hän ei pidä mielellään kaunoja ihmisiä kohtaan ja omistaa suhteellisen pitkän pinnan, vaikka ensivaikutelma saattaakin sanoa muuta. Nimestään huolimatta ei mitenkään erityisen temperamenttinen vaan itseasiassa melko rauhallinen ikänsä ja sisarkuntansa huomioiden.

Temperance ei juurikaan stressaa elämästään ja pitää mielellään hauskaa, joko juhlien kuumimmissa yökerhoissa tai pitäen mukavat kotibileet sisarkuntansa hulppeassa oppilastalossa, joka on suunniteltu arkkitehtuurisesti juuri biletystä varten (lukuisat vessat oksentamista varten ja useat poistumistiet kampuspoliisien varalta). Hän on vapaa sielu eikä välitä hittoakaan muiden ihmisten mielipiteistä tai ajatuksistaan itseään kohtaan, ellei joku nyt satu tunkemaan omaa asiaansa hänen naamaansa. Temperance on myös ihminen joka tekee kaiken mitä haluaa, milloin haluaa, ja suorittaa hulluimmatkin päähänpistonsa joko sisarkuntansa avustuksella tai soolona. Tämän pikkuseikan vuoksi hän joutuu usein tekemisiin lainvalvojien kanssa. Ihmisenä hän ei ole koskaan ymmärtänyt ihmisten pakkomielteistä tarvetta puuttua hänen elämäänsä ja yleensä vältteleekin juorukelloja ja selkäänpuukottajia turvallisen välimatkan päästä. Temperance ei anna kenenkään pompottaa itseään ja osaa kyllä tarpeen mukaan puhua suunsa puhtaaksi. Hän välttelee mielellään auktoriteettihahmoja, jotka ovat mahdollisesti tämän yläpuolella joko teoreettisesti tai fyysisesti.

Jos joku nyt sattuu suututtamaan Temperancen, anteeksiantoa ei yleensä tarvitse odottaa kauaa, sillä neitokainen ei juurikaan välitä kaunojen kantamisesta tai muille vihoittelusta. Manipulointi ja ihmisten lukeminen onnistuu tarpeen vaatiessa, siksipä Temperance tietää usein kaikista kaiken ja hiukan enemmän. Hän ei pelkää levittää juoruja ja aiheuttaa draamaa muiden ihmisten elämässä, vaikkei juorukelloista itse pidä. Ironista, eikö? Temperance on hyvin avoin, mutta läheisiä ystävyyssuhteita hänellä ei ole juurikaan. Pieni ystäväporukka ja paljon tuttuja, joiden kanssa käydä bilettämässä tai pitämässä hauskaa. Ainut ihminen josta Temperance välittää tosissaan on hänen rakas pikkuveljensä Riot, joka valitettavasti asuu toisessa osavaltiossa opiskelujen takia. Hän on hyväksynyt erittäin kärkkäästi isosiskon roolinsa, pitää mielellään veljensä ruodussa ja niin edelleen, vaikkei näekään Riotia niin usein kuin tahtoisi.
Temperance on varreltaan hento, pituutta löytyy tasan sataseitsemänkymmentä senttiä ja paino heittelee välillä rajustikin puolelta toiselle, vaikka yleisesti hän on kovin hoikka. Yleiskunto nyt on mitä on, eikä nainen ole tekemässä asialle mitään lähipäivinä (tähän vaikuttaa varmasti ala-asteen painajaismainen pakkoliikunta), hän ei välitä urheilusta sen enempää kuin kukaan muukaan kampuksen porukasta - ainoana liikuntana mainittakoon kampuspoliisilta pakoon juokseminen. Tanssi on kuitenkin eri asia, sillä hän ei laske sitä työksi tai harjoitteluksi vaan ottaa sen enemmänkin leikillä, mikä näkyy myös naisen tanssityylissä joka on enemmänkin leikittelevä kuin ylihiottu ja tarkoin laskelmoitu. Vaikka teknisesti korrektisti tanssiminen olisi varmasti hyödyttävämpää ja kannattavampaa, Temperance ei jaksa kiinnittää huomiotaan pikkuseikkoihin ja vetää treenin mieluummin tunteella kuin taidolla.

Temperancen kasvot ovat kapeat ja hieman kulmikkaat, hän on perinyt isänsä vahvanpuoleisen leuan ja äitinsä teräväpiirteiset poskipäät. Hänen nenänsä on vahvalinjainen ja ehdottomasti yksi hänen hyvistä puolistaan, se korostaa hyvin hänen vahvalinjaisia kasvojaan ja tuo esille kaikki huomaamisen arvoiset asiat Temperancen kasvoissa. Suu on yleensä hyväntahtoisessa hymyssä - sellaisessa, jota kelpaa esitelläkin. Temperancen silmät ovat vihertävät, iiriksessä saattaa havaita pieniä mahlansävyisiä viivoja, jos vain osaa katsoa tarpeeksi tarkasti.

Hänen ihonsa on vaalea eikä rusketu oikein millään, vaikka Temperance makaisi tunteja auringossa. Pieniä pisamia ja luomi löytyy ympäri kroppaa, syntymämerkkejä tai muita ei ole (ainakan vielä) löytynyt. Vartalo on suhteellisen treenattu ja solakka, vaikka yleiskunto voisikin olla huomattavasti parempi. Biletystä kyllä kestää, mutta muutaman tunnin tanssiminen ottaa jo kunnon päälle ja meno saattaa hidastua, vaikka päättäväisyyttä löytyisikin.Opiskelee yliopistossa viimeistä vuottaan ja valmistuu lukukauden loputtua ensihoitajaksi. Hän sisarkuntansa - Ziota Gamman - puheenjohtajan oikea käsi ja nauttii valta-asemastaan erittäin paljon. Järjestää aina parhaimmat bileet sisarkuntansa talossa eikä jätään ketään tärkeää kutsuvieraslistalta pois. Asuu virallisesti pienessä yksiössä muutaman kilometrin päässä kampuksen päätiloilta, mutta viettää useimmat yönsä Gammojen luona omassa huoneessaan. Osa-aikatyö koulun kirjastossa, sillä äiti harkitsee rahahanojen kiinnilaittamista, mikäli arvosanoihin ei näy nousua (ja opiskelu on nykyään helvetin kallista, joten ei ole pahitteeksi laittaa muutama satanen palkasta sukanvarteen).

Temperance ei ota oikein mitään turhan tosissaan ja yleinen elämänasenne on leikkisä, melkein uskalias. Villi ja vapaa sielu, kuten aiemminkin sanottu. Temperance kaipaa itselleen sitä, että hän voi tulla ja mennä täsmälleen niin kuin itse haluaa. Temperancen paikalleen kahlehtiminen onkin täysi mahdottomuus, sillä heti kun hän tuntee olonsa ahdistuneeksi hän karkaa paikalta liukkaasti mitään selittelemättä. Jonkin asteista sitoutumiskammoa, vaikka vanhemmat ovatkin vielä suhteellisen onnellisesti naimisissa. Kumppanina kuitenkin lojaali, ei säädä kenenkään kanssa suhteen toisen osapuolen selän takana.


kuvissa Crystal Reed
avatar
itseironia

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 27.02.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : kaamos

Näytä käyttäjän tiedot http://itseironia.tumblr.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: itseironian pelihahmot

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa