♦ chrisin hahmot ♦

Siirry alas

♦ chrisin hahmot ♦

Viesti  chris lähetetty Pe Helmi 25, 2011 2:04 pm

♦ OLIVIA MILES ♦
MUST KNOW ♦
Kokonimi: Olivia Audrey Miles
Kutsumanimi: Etunimi Olivia tai jokin lyhyempi versio siitä kuten Liv, Olive..
Ikä: 17 vuotta, heinäkuun lapsi
Sukupuoli: Nainen
S-suunt: hetero

THINGS THAT MAKE YOU SPECIAL ♦
Olivia ei ole luonteeltaan perusiloinen hymyileväinen ilopilleri, ainakaan koko aikaa.
Neiti ei suinkaan ole kaikille mukava: joittenkin ihmisten kanssa hän tulee luonnostaan hyvin toimeen, toisten kanssa taas ei. Liv katsoo tarkkaan millaisia ihmisiä ottaa lähelleen, kaikin puolin.

Läheistensä kanssa nainen ei riitele mielellään mutta ne ihmiset, jotka joutuvat Oliven hampaisiin saavat todella kokea hänen veemäisyytensä. Pieni kiistely ärsyttävän tyypin kanssa saa kuitenkin pulssin mukavasti nousemaan, eikö niin? Olivia suuttuu helposti ja suuttuessaan vaatii paljon huomiota ennen kuin leppyy. Kuitenkin neiti osaa olla myös enkelimäinen ihanuus ja käyttäytyä ystävällisesti – horoskooppimerkkinsä kaksosen mukaan Livillä todella on kaksi eri puolta.

Hiukan hemmotelluksi voisi tätä isukin rahoilla porskuttavaa neitosta kutsua. Tai enemmän kuin hiukan, jos rehellisiä ollaan. Mutta oikeastaan tästä voi syyttää vaan Olivian rikasta sukua ja lepsuja vanhempia jotka haluavat tarjota lapsilleen parasta. Vaikka hänelle onkin ostettu pienestä pitäen kaikki omasta ponista Louis Vuitton-laukkuihin on neiti myös aina kasvatettu tekemään töitä - tosin ei kotitöitä vaan töitä ulkokuoren ja kulissien ylläpitämiseksi. Ole paras harrastuksissa, menesty koulussa, älä pilaa täydellisen ja onnellisen perheen kulissia.. siinä on nuorukaiselle enemmän töitä kun oman huoneen siivouksessa. Mutta Olivia on suoriutunut vanhempiensa vaatimuksesta kelvollisesti ja flopatessaankin onnistunut siivoamaan sotkunsa huomaamattomasti. Kulissi siis pysyy pystyssä, ainakin toistaiseksi.

Nainen ei pelkää sanoa suoraan mitä ajattelee. Tälläinen käyttäytyminen tulkitaan usein töykeydeksi, ainakin silloin jos neiti ei ylistä ja ihastele kaikkea mitä hänen eteensä tuodaan. Liv itse ihmetteleekin miten jotkut ottavat itseensä tuollaiset pienet harmittomat kommentit. Vaikka mikä hän on sitä ihmettelemään, neitihän suuttuu itse aivan samalla tavalla, mutta hemmoteltu pikku kullannuppu kokee sen etuoikeudekseen, onhan hän kuitenkin lähes täydellinen.

Hänen kenties suurin paheensa on juoruilu. Neiti esittää mukavaa ja onnistuu houkuttelemaan ihmispoloiset luokseen kertomaan asioita, joiden ei pitäisi levitä eteenpäin. Voih, mikä virhe. Vaikka Liv toki haluaisi, ei hän vain aina pysty hillitsemään itseään. Toisinaan naisella taas on asian suhteen hyvää tuuria ja hän sattuu juuri kulman taakse kun sen toisella puolella olevat ihmiset luulevat voivansa puhua rauhassa henkilökohtaisista asioistaan tai toisen ystävänsä hurjasta viikonlopusta – väärin luultu. Olivialla on usein onni myötä muissakin asioissa. Neiti todella rakastaa skandaaleja ja draamaa, joten on valmis järjestämään niitä ainakin muille.

Tyttö luottaa ensivaikutelmaan ja yleensä hän tuomitsee ihmiset ensinäkemältä. Itse Olivia yrittää olla edukseen alusta alkaen, mutta kuitenkin on oma itsensä ja muut joko kelpuuttavat hänet sellaisena tai jättävät yksin.

Neiti on haaveilija tyyppiä ja romantikkokin sille päälle sattuessaan. Liv pitää uusista asioista ja on yleensä valmis kokeilemaan kaikkea ennakkoluulottomasti hurjimpia temppuja lukuunottamatta.

Vaikka hyvin kovapintaiselta ja sydämettömältä tämä nainen vaikuttaa, kuoren alta löytyy suloinen ja herttainen pikkutyttö. Sen esiin kaivamisessa vaan voi olla hiukan työnsarkaa. Olivia kun pitää jopa ystäviensä kesken pientä kulissia yllä ja piilottelee itselleen herkkiä asioita läheisiltään. Vain kaikkein luotettavimmat ja rakkaimmat ystävät saavat olla mukana puimassa naisen "likapyykkiä", vaikka mieluiten hän tekee sen yksin katseilta piilossa.

LOOKS AND SMILE ♦
Olivia on hyvin tietoinen omasta tyylistään, jota hän muuttelee aina uusimpaa muotia myötäileväksi. Kuitenkin uniikki leima naisen tyylissä on ja hänellä on hyvä maku. Vain paras kerpaa tälle neitokaiselle, onhan sellaiseen tottu lapsesta asti.

Liv omistaa nukkemaiset kasvonpiirteet ja kauniit, siniharmaat suuret silmät, joita useimmiten reunustaa tuuhea ripsiviuhka ja ohut rajaus. Nainen omistaa melko hyvän, vaalean posliiniihon, jolle ilmestyy harvoin finnejä ja silloinkin Olive saa ne tehohoidolla katoamaan nopeasti. Siksi hän välttääkin meikkivoidetta jottei turhaan pilaisi valmiiksi hyvää ihoaan tukkimalla sitä pakkelilla. Täyteläisillä huulilla nähdään usein jo Livin tavaramerkiksi muodostunut tummanpunainen väri, mutta sekin vaihtelee naisen mielialan mukaan, kuten vaatteet ja muu meikkikin. Nukkemaisuutta korostaa pitkälle hartioiden alapuolelle valuvat kiharat ja suora otsatukka. Hiuksissa on hiukan punaiseen taittuva ruskea sävy, jonka syvyys vaihtelee valosta riippuen. Olivia on myös värjännyt hiuksiaan kirkkaamman punaisiksi, mutta vaihtanut takaisin omaan väriinsä.

Jo lapsesta asti urheillut neiti on hyvinkin solakka ja treenattu kropaltaan. Pituutta naisella on noin 170 senttiä. Nainen omistaa hyvän tasapainon pitkälti baletin ansioista ja ei siksi arastele käyttää superkorkeita korkoja, siitäkin huolimatta että ne jalassaan hän venähtää pidemmäksi. Ne tekevät sellaista oikeutta Livin säärille että pienestä lisäpituudesta hänen on turha piitata.

Vaikka neiti on erilaisten asioiden suhteen hyvinkin kokeileva, myös vaatteiden osalta, hän käyttää kerta toisensa jälkeen joitakin tiettyjä suosikkejaan joista ei halua luopua. Esimerkkinä tuo kirkkaan punainen huulipuna, joka sekin on aina samaa merkkiä, Diorin sävy L'amour ja hänen vakio tuoksunsa on DKNY'n Be Delicious. Olivia omistaa myös todella huono näön, ja käyttää joko piilolinssejä tai mustasankaisia isoja laseja.

HAPPY FAMILY ♦
Liv kokee useimmiten elämänsä olevan ennaltakirjoitettua näytelmää, jota ohjaa hänen äitinsä varmoin ottein. Siksi naisen persoonassa tulee toisinaan esiin vahva kapinoimisen halu, halu murtaa säännöt ja poiketa käsikirjoituksesta edes kerran.

Mutta Olivian äiti Stephanie on erittäin voimakastahtoinen ja vaikutusvaltainen nainen ja osaa myös käyttää näitä ominaisuuksiaan. Hänelle ei niin vain sanota ei, saati sitten tehdä vastoin hänen toiveitaan, tai vaatimuksiaan tässä tapauksessa. Stephanie on hyvin tunnettu ja korkeapalkkainen sisustussuunnittelija, joka tunnetaan takuu varmasta laadusta jonka voi nähdä hänen työnjälkeään ihastellessa. Vaikka hyväntekäväisyystilaisuuksissa ja muutenkin julkisuudessa hän pitää yllä sitä kuvaa, että saa hoidettua täydellisesti sekä bisnes että kotielämänsä samanaikaisesti, tosiasiassa on toisin. Molemmat lapset ovat hankalia, toinen jatkuvalla juomisellaan, aineiden käyttämisellään ja juhlimisillaan saa äidin hermokohtauksen partaalle ja toinen nsikuroinnillaan lähes samaan pisteeseen. Tämä on johtanut herttaisen kotiäidin alkoholisoitumiseen - punaviinilasi täyttyy lähes yhtä nopeasti kuin tyhjenee, tosin vain taloa ympäröivien muurien sisäpuolella. Ja mitä muuta lapset voivat tehdä kuin katsoa sivusta, kun vieroitukseen vieminen ei tule kuuloonsa jotta ainakin julkisivu pysyy tahrattomana?

Naisen isä, Dominick, on tunnettu viiden tähden hotelliketjustaan, joka on levinnyt ympäri maapallon. Kova bisnes vaatii paljon työtä ja isukkia harvemmin näkyy kotona lastensa tukena - saati sitten juopon vaimon jonka ongelmasta herra itse ei edes tiedä. Mies pakenee kotoa mielellään sillä riidat vaimon kanssa ovat jatkuvia aina heidän nähdessään ja lapsiaan yksinkertainen mies ei pysty auttamaan. On herännyt epäilyjä, että Nickillä on nainen jokaisella mantereella odottamassa mutta tämähän on vain ilkeä juoru kateellisten suista - eikö? Olivialle isä on läheinen vaikka tuo onkin kaukana ja heillä on hyvät välit, samoin hänen veljellään Matthewlla ja isällä.

Liville läheisin perheenjäsen on tuon 19 vuotias isoveli Matthew, joka on luonteeltaan samankaltainen kuin siskonsakin paitsi selvinpäin paljon ajattelevaisempi ja harkitsevaisempi. Tosin aineissa ollessaan nuorukainen on tuhat kertaa pahempi kuin siskonsa, eli lähes joka ilta. Olive tietää veljensä olevan huippuälykäs ja että jos tuo jättäisi juhlimisen hän olisi koulunsa huipputasoa eikä sitä keskiluokkaa johon hän nyt vajoaa. Kuitenkin Matthewlle sekoileminen on hyvä tapa unohtaa kotona odottava kaaos ja antaa itselleen hieman aikaa rentoutua. Tässä tapauksessa hemmetin paljon aikaa rentoutua. Kuitenkin sisarukset pitävät tiiviisti yhtä ja toisistaan huolta. Kummatkin asuvat vielä kotona jättimäisessä valkotiilisessä kartanossa aivan kaupungin ulkopuolella. Liv kutsuu valjeään aina Mattyksi ja Matt siskoaan Livsy-nimellä.

Sisarukset omistavat myös yhteisen lemmikin, pienen mustavalkoisen poika perhoskoiran nimeltään Prince. Vielä pentuiässä oleva koira on kenties perheestä vapain tekemään niitä asioita joita tahtoo, Prince ei nimittäin ole erityisen tottelevainen eikä juuri korvaansa lotkauta komennuksille. Kadehdittavaa rohkeutta Milesin perheessä.

OTHER STUFF ♦
♦ Vasenkätinen
♦ Kofeiiniton, vähärasvainen latte löytyy naisen edestä tuon käydessä kahvilla ystäviensä kanssa. Jos neiti päättää hemmotella itseään, kahvin vierestä löytyy pinkki macaron-leivos.
♦ Kulkee paikasta toiseen pääasiassa punaisella Vespallaan - autokorttikoe ei mennyt ekalla läpi eikä toista kertaa ole jaksettu mennä koittamaan.
♦ Hyvin tarkkaa treeniohjelmaa noudattava Livs harrastaa hyvin tosissaan balettia. Hän treenaa myös lauluääntään tarkan lauluopettajansa kanssa ja käy toisinaan ratsastamassa. Perheen talon takaa löytyvällä tenniskentällä harjoitellaan veljeä vastaan lähinnä huvin vuoksi ja uima-altaassa tulee tehtyä päivän kuntotreeni helposti.
♦ Haluaisi muuttaa joskus Pariisiin ja työskennellä siellä mallina tai kirjoittaa Ellen muotisivuja.
♦ Hyvin suppealla kielitaidollaan neiti taitaa englannin, ranskan sekä muutaman sanan saksaa ja espanjaa.
♦ Salainen pahe on suklaa, mutta se yritetään kitkeä pois elämästä mikä tosin on kovin hankalaa.
♦ Rakastaa asusteita ja mekkoja
♦ Omistaa kasoittain vanhoja ja uusia muotilehtiä. Koska neiti ei halua leikata lehtiä, hän kuvaa lehtiä ja liittää kuvista koneellaan kollaaseja.
♦ Toivoo joskus että hänen perheensä olisi tavallinen, keskiluokkainen ja kaikki olisivat läheisiä. Kuitenkin huippukalliista tavaroista ja rikkauden tuomista eduista neitokainen ei haluaisi luopua, tietenkään.


avatar
chris

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 23.02.2011
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

LUKE

Viesti  chris lähetetty Pe Helmi 25, 2011 11:04 pm

 • LUCAS BRADLEY

  Nimi • Lucas Eric Bradley
  Ikä • 24, synttärit syyskuun viidestoista päivä.
  Seks. suuntautuminen • veden pitävä hetero

  Luonne •
  Perus Luc on iloinen ja sosiaalinen nuorukainen. Hän omistaa hyvän huumorintajun ja ymmärtää leikkiä, herran ego kestää kyllä pienen pilailun. Herra ei kuulu niihin machoista machoimpiin miehiin, mutta ei silti ole mikään neitimäinenkään. Itsetunto ja itsevarmuus ovat molemmat Lucasilla aika korkealla eikä hän pelkää esiintymistä tai joukon keskipisteenä oloa. Mies uskaltaa heittäytyä ja on yleensä valmis melkein mihin vain: ennakkoluulot eivät häntä estele.

  Mies on älyttömän huono valehtelija, niin läpinäkyvä että tyhmimpiä lukuun ottamatta kaikki näkevät kyllä kun Lucas valehtelee. Herra ei muutenkaan pidä salaisuuksista. Nuorukainen ei riitelekään mielellään, mutta kyllähän meidän kaikkien on joskus pakko. Yleensä Luc yrittää välttää riitaa koettamalla kääntää vakavat asiat leikiksi, missä harvemmin onnistuu.

  Luca saa paljon päähänpistoja ja on aina innokkaana niitä toteuttamassa, mutta omistaa harvemmin pitkäjänteisyyttä päättä projektinsa kunnialla. Useimmiten herra tylsistyy kesken kaiken ja jättää asian sikseen. Hän koettaa nähdä asioiden positiiviset puolet eikä lannistu pienistä takaiskuista. Ystävät tuntevat Lucasin rehtinä ja luotettavana, hänelle voi kyllä kertoa huoletta murheensa ja salaisuutensa, ne eivät leviä eteenpäin.

  Luca viihtyy paremmin kaveriporukassa kuin yksin, hyvässä seurassa herra tuntee olonsa kotoisammaksi. Mieluummin herra myös löytää itsensä lauantai-iltana (ja miksei muinakin iltoina) naisten seurasta kuin yksin sohvalta. Aina herran jutut eivät ole kovinkaan vakavia, baarista löytyy seuraa vain yhdeksikin illaksi. Monesti herraa on naisten liiallisesta pyörittämisestä syytetty, mutta oikeastaan Lucas haluaa vain pitää hauskaa. Kunnon parisuhteessa ollessaan mies on huomaavainen ja kuoriutuupa herrasta romantikkokin tarpeen vaatiessa.

  Ulkonäkö •
  Kyllä, peilistä Lucaa katsoo varsin hyvännäköinen mies. Herra ei asiaa kuitenkaan pahemmin mieti, on vain oma itsensä. Nuorukainen toivoo että ihmiset näkisivät hänessä muutakin kuin ulkokuoren.

  Pähkinän ruskeat hiukset hapsottavat vähän silmienkin päällä, mikä ei kyllä herraa haittaa. Tosin usein Lucan vanhemmat ovat kommentoineet heidän mielestään epäsiistin näköistä hiusosastoa, mutta eipä herra kuuntele heitä tässä asiassa sen enempää kuin muissakaan. Hiuksilleen herra ei tee juuri muuta kuin pesee. Silmät ovat tummansiniset, häivähdys ruskeaa niissä näkyy. Suu ja nenä ovat sopivan kokoiset kasvoihin, ei mitään jättinenää tai botoxhuulia. Leuasta löytyy parin päivän sänki mutta mitään kunnon partaa tai viiksiä herra ei halua, hyh.

  183 sentin pituudessaan herra ylettää hyvin ylimmällekin hyllylle. Urheilua Luc on harrastanut nuoresta pitäen, se on yksi asia jota Bradleyn perheessä vaalitaan kuin toista uskontoa. Herralla siis sopivan lihaksikas vartalo, ei mikään kehonrakentaja mutta ei kyllä mikään ruipelokaan tuo ole. Herran vaatekaapista löytyy mukavia, perus vaatekappaleita. Luca ei perusta muotivaatteista tai kalliista merkeistä. T-paidat, farkut, kauluspaidat, hupparit, neuleet.. perussettiä.
  Mies siis lähinnä toivoo, että hänen luonnollinen komeutensa riittää.

  Perhe •
  Isä Bruce on pitänyt esikoispoikaansa jopa suosikkilapsenaan. Kuitenkin teini-iän saapuessa monine ongelmineen Bruce alkoi menettää uskoa poikaansa – urheilijalupaus ajautui väärille poluille ja menetti vanhempiensa luottamuksen ja kunnioituksen. Voi voi, onneksi noista ajoista Luca on vähän kypsynyt. Nykyään välit isään ovat hiukan varautuneet.

  Äiti Katherine on perus hössöttävä kanaemo. Vaikka nuoruudessa Lucas on töppäillyt, äiti on aina rakastanut ensimmäistä lastaan ja pistänyt syyt pojan ystävien niskoille. Välit ovat siis nykyäänkin lämpimät.

  Pikkusisko Angelina on veljensä enkeli (Angelina = Angel). Luc on 15 vuotiasta tyttöä kohtaa ylisuojeleva, mikä ärsyttää neitiä todella. Kuitenkin he ovat tiiviisti yhteyksissä vaikka asuvatkin eri kaupungeissa.

  Juttuja •
  • Tupakka on juurtunut herran elämään, useista yrityksistä huolimatta ei ole onnistunut tätä lopettamaan. Tapa ärsyttää herraa paljon.
  • Juhliminen on herran juttu
  • Omistaa punaisen avoauton – herralla oli kerrankin tuuria arpajaisissa. Yleensä Lucalla on todella huono arpaonni.
  • Käyttää huonon näkönsä vuoksi piilolinssejä – lasit näyttävät herralla hänen omasta mielestään typeriltä ja nörttimäisiltä
  • Asuu kerrostalokaksiossa
  • Taloudellinen tilanne vakaa, elättää itsensä tekemällä töitä eräällä kuntosalilla ja personal trainerina

avatar
chris

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 23.02.2011
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa