Roolipeli: Carolyn (GAY)

Siirry alas

Roolipeli: Carolyn (GAY)

Viesti  Keke lähetetty To Helmi 24, 2011 1:13 am

Roolipeli: Carolyn
Genre: Tyttörakkaus
Kirjoittanut: Keke

[i]"Every night I miss you. I want to kiss your lips and smile, but it's not possible."

Hän petti sinut. Hän oli toisen naisen kanssa, halusi vain tiettyjä asioita sinulta ja petti sitten. Murruit täysin, sorruit ehkä viiltelyyn, ehkä alkoholiin ja ehkäpä jopa harkitsit itsemurhaa. Olosi oli monien vuosien ajan tajuttoman surkea, etkä jaksanut enää yhtään mitään. Luulit koko ajan kuolevasi yksinäisyyteen, kunnes sait kutsun luokkakokoukseen. Se pidettäisiin läheisessä kahvilassa, 12. Maaliskuuta 2011, ja muistat sen jälleen katsoessasi luokkasormustasi. Päätät mennä kokoukseen, ja saat siellä ollessasi tietää, että muut paikalla olevat olivat joutuneet myös Carolynin uhriksi. Carolynin pettämäksi. Carolynin varjoon.

Rakastuminen on täysin sallittua. Ehkä kiinnyt saman tien yhteen upeaan persoonaan, vietät hänen kanssa paljon aikaa.. pidätte enimmäkseen ehkä vain hauskaa, te itse päätätte sen kaiken. Omalla tavallanne toivotte, että suhde toimisi, mutta haamu kummittelee yhä sisällänne - luulette nykyisen rakkaanne vain tahalleen halunneen pilata sinun ja Carolynin suhteen, vaikkei se totta olekaan. Ette vain tiedä sitä.

"I am that what I am. Accept it or not, I don't change."

Omilla lomakkeilla tai alapuolella olevan pohjan mukaan mennään. Luonnetta täytyy olla kirjoitettuna, siinä missä myös muutakin tietoa hahmostasi. Ikähaarukkana toimii 20-24 vuotta, kaikki on kumminkin olleet samalla luokalla - jotkut jääneet luokalle ja toiset sitten taas olleet siellä koko ala-asteensa ajan.

Nimi:
Kutsumanimet:
Ikä: (20-24)
Luonne:
Menneisyys:
Muuta:

Mukaan päässeet listaan tähän alas, siitä ei edes kiistellä. Very Happy
- Damienette 'Damien' Amandina Xavierbe
-
-
-
-
-
-
-
avatar
Keke

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 24.02.2011
Paikkakunta : Wonderland

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa