Keken hahmot

Siirry alas

Keken hahmot

Viesti  Keke lähetetty To Helmi 24, 2011 12:42 am

Tähän laitan nyt yhden hahmon. Lisää tulee.

Nimi: Damienette Amandina Xavierbe
Kutsumanimet: Damien, Damn, Xavierbe
Ikä: 16 vuotta, ellei toisin todisteta.
Seks. Suuntautuminen: Homo.
Siviilisääty: Sinkku, ellen toisin mainitse.
Horoskooppi: Vaaka.
Syntynyt: 13. Lokakuuta, Saksa, Berliini.
Sukupuoli: Naispuolinen.
Ulkonäkö: Kuva tulee heti kun osaan laittaa.

Luonne: Damien on hiljainen, omien teidensä kulkija. Tämä puolustaa itseään tarpeen tullen ja osaa olla enemmänkin, kuin vain ärsyttävä. Monesti häntä kutsutaan pikku kakaraksi niissä porukoissa, joissa hän liikkuu, ehkäpä senkin takia että suurin osa ystävistään ovat häntä vanhempia. Jos tyttöä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi mitä luultavammin hiljainen. Asioistaan ei tunnu Damn kenellekään puhuvan, jollei nettiä ole nenän edessä. Asiat on aina ollut helpompi kirjoittaa jollekulle, kuin puhua ja mokailla omasta suorasta kurkustaan. Damien on aina keskittynyt enemmän kirjoittamiseen kuin puhumiseen.

Tyttömäisyyttä voi löytyä tästä neitokaisesta pelkästään vain kuuntelemalla tai katsemalla - vaikka ulkonäön sanotaankin muistuttavan enemmän miespuolista kuin naikkosta. Toisaalta tämä on siitä onnellinen, sillä meikkipelleistä hän ei pidä - itsekin laittautuu vain koska pitää siitä, ja se kuluttaa aikaa paremmin kuin syöminen tai nukkuminen - vaikka viimeinen kuluttaakin sitä enemmänkin kuin nopeasti. Aika lailla Damien opiskelee ja elää kalenterinsa mukaan, vaikka kaikki tuntuukin menevän aina toisin. Monesti neitokaisesta sanotaan 'tyttö joka vihaa huomista'.

Menneisyys: Damienin menneisyys ei ole niin traaginen kuin voisi kuvitella. Hänen isänsä on yhä edelleen elossa, samoin äiti, mutta pikkuveli on sattumoisin kuollut. Joka päivä neitokainen käy veljensä haudalla, viemässä kukkia ja toivoen kaiken kääntyvän vielä jossain vaiheessa hyvin. Joskus aikoinaan oli Damn koulukiusattuna, ja haukkumaviestejä tuli kännykkään, messengeristä tai facebookista puhumattakaan. Tyttö oppi jo nuorena muunmuassa itsetyydytyksen, eikä vieläkään tiedä mistä sen päähänsä sai - jpten miettii tätä ehkäpä joka päivä ja katuu syvästi koskaan edes saaneen tietää siitä.

Muuta:
+ Kasvissyöjä
+ Oikeakätinen
+ Polttaa jos tarjotaan
+ Alkoholi ei niinkään maistu
+ Tietokoneella päivittäin
+ Haaveilee perheestä salaa
+ Aerofobikko, ihmisjoukkokin ahdistaa
avatar
Keke

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 24.02.2011
Paikkakunta : Wonderland

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Camille Jacquelina Wellington

Viesti  Keke lähetetty La Helmi 26, 2011 7:26 pm

♦ Nimi: Camille Jacquelina Wellington
♦ Kutsumanimet: Cami, C, Wellington
♦ Ikä: 19 vuotta ja jonkin verran päälle.
♦ Suuntautuminen: Biseksuaali, enemmän kumminkin miehiin. Naisiin tämä kiinnostuu yleensä vain pitkien ystävyyssuhteiden ja tutustumispäivien jälkeen.
♦ Horoskooppi: Vaaka. Lokakuussa ollaan synnytty, joten sen mukaan menee myös naisen horoskooppinsa.
♦ Syntynyt: 13. Lokakuuta 1991, kun viimeksi ollaan tarkistettu kalenteria.
♦ Allergiat: Siitepölylle ollaan hieman herkkä, mutta se ei aiheuta nuhaa suurempaa.
♦ Kielet: Saksa, Latina, Ranska, Englanti ja Ruotsi.

♦ Ulkonäkö: Camille omistaa tummat, mustaa hipovat ja ruskean rajoilla käyvät hiukset, joillain tapaa ne voi luetella myös melko pitkiksi. Suurimman osan ajastaan aamulla hän sitoo hiuksiaan letille ja pesee kasvojaan. Meikin käyttäminen kun ei häntä oikeastaan ollenkaan innosta, enimmäkseen lapsena saatujen traumojen takia - ystävät lukitsi kaappiin, sitoi kiinni tuoliin ja meikkasi nauraen. Heille se kuulema oli vain leikkiä, mutta C taisi ottaa asiat aivan eri tavalla. Camillen silmät hipovat vihreän ja harmaan väliviivaa, ja ovat omalla tavallaan melko huomaamattomat, mutta siitä huolimattakin suloistakin suloisemmat.
♦ Luonne: Camille on itsepäinen sekä äkkipikainen asioissaan. Tämä ei malttaisi olla hetkeäkään paikoillaan jos käskettäisiin niin tekemään, mutta sitten taas kun pistetään tekemään töitä, ei neitokaisella muka ole aikaa eikä tämä muutenkaan jaksa hievahtaakaan paikoiltaan. Useimmille se koituu vain ärsykkeeksi, mutta neitokainen itse on hyvinkin innostunut luonteestaan, johon kuuluu tuonkin kaiken lisäksi myös väkivaltaisuus. Oikeastaanhan Camille ei harrasta väkivaltaa kuin vain itsepuolustuksessa, mutta pelkää siitä huolimatta äitinsä liiallista käsiksikäymistä perinnölliseksi. Joskus on tyttö nimittäin vain tarttunut pikkusiskonsa käsiin ja potkaissut ilmat pihalle, raivoissaan siitä ettei omaa rauhaa saa. Joitain tapauksia on C katunut, eli katumuksenkin taidon hän itsessään omaa, huumorintajusta puhumattakaan.
♦ Menneisyys: Nuoresta iästään riippumatta on Camille elämänsä aikana kokenut kaiken laista. Heti syntyessään ei heillä ollut rahaa mihinkään ylimääräiseen, mutta kaikesta huolimatta neljän vuoden päästä oli pakkomielle hankkia kolme lasta lisää. Rahat riittivät tuskin kerran päivässä leivänpaloihin jo siinä vaiheessa elämää, jonka takia C oli myös koulukiusattuna koko ala-asteen. Itseensä tämä otti vain harvat asiat mutta päätyi sitten sairastamaan anoreksiaa. Siitä ollaan jo kauan sitten päästy yli muutamien syömäkeikkojen jälkeen, eikä Camille muistele pahalla tapahtumia.
Isänsä kuolema kumminkin kosketti koko perhettä, jonka takia nämä muuttivat myös Chigagoon. Isän kuolinpaikassa asuminen ei tehnyt kenellekään hyvää, joten Chigago taisikin olla paras mahdollinen paikka minne muuttaa - tarpeeksi kaukana hälinästä joka tuntui vain seuraavan perässä. Osittain terapiaa antoi Blackhawksien peleissä käyminen, heti kun Camille aloitti 15 vuotiaana kesätyöt. Koulun maksaminen on käynyt jo helpommaksi äidin mennessä töihin ja sisarustensa varttuessa vanhemmaksi. Kaikesta siitä huolimatta on Camille pirteä, hauska ja omalaatuinen tyttö. Menneisyys on menneisyyttä, hän tapaa sanoa.
♦ Muuta:
+ Kasvissyöjä, eikä koskaan kääntyisi siltä tieltä
+ Maria poltetaan silloin kun siihen on mahdollisuus, ja sillon kun ei, tupakka käy myös
+ Alkoholi on aina ollut Camillelle melkoinen vastus äidin perjantaikännien pohjalta
+ Isä oli Ranskalaissyntyinen, nimeltään Thomas Wellington. Sukunimensä hän vaihtoi enemmän englantilaissäväytykselliseksi sen aikaisten huumekauppojen takia

♦ Camille Jacquelina Wellington | 19/3 | Freax

avatar
Keke

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 24.02.2011
Paikkakunta : Wonderland

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa